Am ajuns ieri, in sfarsit, la echo 3D si a fost super!!!
Fetelor, daca aveti ocazia si posibilitatea, oferiti-va "regalul" asta!
Mi-am vazut bebelusa - am aflat acum sigur ca e fetita - e o bucalata, are niste falcute...
M-am linistit si ca nu are nici o spina bifida - oculta sau nu!
Tot incerca doctorul sa-i faca o poza a fetei mai "artistica", si ea nimic - isi tragea capul inapoi, si-a ridicat o manutza, ca sa nu va mai spun ca tot timpul dadea din guritza de la un moment dat i-am vazut si limbutza si am inceput sa radem toti - parca ne facea in sic!!
Sunt in transa de ieri, nu ma gandesc decat ce fetitza am si m-a apucat graba acum - in wk asta, urmatorul cel tarziu vreau sa ma totul cumparat ca am sanse sa fiu mamica de noiembrie (termenul era pe 5 dec.)[:D]
Numai bine la mamici si la bebici!
Are mama o fetitza ...
Deschis de
Ela
, oct 02 2002 13:12
11 raspunsuri la acest subiect
Postat 02 octombrie 2002 - 13:12
Postat 02 octombrie 2002 - 13:30
Draga Ela,
Sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare si sanatoasa si sa te umple de bucurii!
Doctora mea nu s-a putut pronunta, cu siguranta, pâna în momentul de fata, dar zicea ea si bb meu e fetitza. Unde vroiam eu sa ajung, de fapt, tu ai cerut sa se faca ecografia 3D sau ei au propus? A trebuit sa platesti ceva în plus? Te întreb pt ca si eu as fi vrut, dar doctora a zis ca nu e nevoie si ca totul e în regula, dar you never know!
Reliana
Postat 02 octombrie 2002 - 13:37
Are mamaaaaaaaaa o fetitzääääääää frumisicääääääääääääfooc:-)
Sä fiti fericiti, sänätosi si mintosi .
Numai bine,päpä
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteaza ce-ai câstigat!
Postat 02 octombrie 2002 - 13:46
Sanatate si fericire la amindoua.
Sa ajungi sa-ti cresti nepotii, Ela.
Taote cele bune.
vinv
Postat 02 octombrie 2002 - 15:40
Felicitari, Ela si sa aveti parte numai de lucruri bune!
Multa sanatate si asteptare usoara si frumoasa.
iusti
Postat 02 octombrie 2002 - 16:12
Obisnuieste-te cu starea de transa!o sa te tzina multi ani de-acu'-ncolo!Copilasii astia fac vaji cu sufletele si mintile noastre! Sa-ti traiasca frumusica si sa-ti umple existenta cu minuni!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Postat 02 octombrie 2002 - 17:54
o bucurie mai mare nici nu cred ca exista pt.o mamica!!
multa sanatate si fericire pe mai departe!
si viel spass la cumparaturi, atentie insa la lucrurile inutile dar tentante
ari&celine
Postat 02 octombrie 2002 - 18:52
Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Postat 02 octombrie 2002 - 20:48
Felicitari Ela! Ehehehe, deci o fetita, lasa sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea.Cumpara totul!! si pe mine ma apucase dupa ce l-am vazut pe Vlad la eco si am pregatit totul asa simtem eu ca trebuie sa-mi pregatesc cuibusorul si bine am facut ca el a venit putin mai repede decat ne asteptam trebuia sa vina pe 25 dec si a venit pe 7, ei ce frumos!!! Felicitari inca odata!
Postat 02 octombrie 2002 - 21:14
Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea... Poti sa-ti incepi cumparaturile linistita ca dupa ce va veni minunea, numai de cumparaturi n-o sa mai poti tu sta....
Cristina