Ghinion, se pare ca nu am noroc sa-mi schimb job-ul si sa scap de conta.
Am fost acum o luna la targ-ul de job-uri si am imprastiat cv-uri peste tot pe unde era nevoie de asistent HR sau publicitate (am facut ceva semanator la job-ul anterior)si nu m-a bagat nimeni in seama, am crezut ca din cauza varstei dar am fost cu o colega cu 10 ani mai mica decat mine care desi avea experienta in posturile pentru care a optat nu a chemat-o nimeni la nici un interviu. Se zice ca e lipsa fortei de munca pe piata, da si?
Am mai vorbit cu prietena mea de care am povestit aici ca este "manager hr" si care mi-a propus intr-o doara un post part-time de asistent manager, am tot asteptat oferta si nimic, a tras ea concluzia cum ca eu nu as pleca de la actualul loc de munca (eu nu stiu de ce trag toti concluziile astea, ca daca ai un salariu relativ mare asta nu inseamna ca esti multumit de ceea ce faci si este ceea ce iti doresti, banii nu inseamna intotdeauna totul), i-am spus ca as vrea si eu sa stau de vorba oficial cu cineva din firma care sa imi expuna oferta : ok part-time pentru cat timp (nu pot lucra o viata part-time), ce salariu, cui ma subordonez, ce trebuie sa fac etc (prietena mea zice ca este manager HR desi eu stiu ca a fost angajata doar pe recrutare, probabil ca vrea un asistent al ei si stie ca nu asta as vrea, vreau asistent inspector HR sa fac de toate nu doar o bucatica).
Intr-un final mi-a cerut CV-ul si mi-a zis ca cu CV-ul pe care il am nici ea nu m-ar angaja ca entry level HR, pentru ca am scris prea multe si lucrez in conta. Ce sa fac atatea am facut la job-urile anterioare adica de toate, sa mint in CV? Ea mi-a spus sa nu mai scriu contabilitate pentru locul actual de munca ci sa scriu ceva de HR, pai ce sa scriu daca eu n-am lucrat in HR, sa ma sparg in figuri ca stiu de toate, cand eu habar n-am si sa ma fac de ras la interviu?
Ce sa fac, ma puteti ajuta? Imi da cineva o idee, ca eu chiar nu mai am nici una. Am mai taiat din CV salariul dorit, am mai taiat din atributiile si realizarile pe care le-am avut la job-urile anterioare si tot nu ma vrea nimeni.
![[q]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/plang.gif)
Ajutor!