Ileana, Bella ce componente s-au stricat? se pot comanda, eu am luat legatura cu service-ul din bucuresti si am daca vreti manualul de la pompa avent manuala unde sunt codurile la componente si se pot comanda, costa undeva in jur la 15-20 roni, nu trebuie cumparata pompa noua.
Anda, mersi de info cu slingul, m-am tot uitat si eu dar astea subtirele sunt indicate la mai putine kg. Cred ca in week-end facem trecerea de la landou la carucior si sa vedem cum se comporta.
Lali ne inscriem si noi la intlanire, dar pe 5 nu putem ca e ziua lui tati.
Alexa, veste foarte buna ca ati scapat de gips, mai ales ca acum vine vara saracutul se cocea.
Adriana, si Vladut a avut vreo 2 saptamani in care a luat foarte putin in greutate si acum si-a revenit, in ultima saptamana a luat 250 grame, eu zic sa o mai lasi un pic sa vezi ce se intampla.
Mihacor stiu ce zici si eu am avut cateva zile acum doua saptamani in care mi se branzea laptele, il mulgeam era ok cand il incalzeam se branzea un pic si in timp mai tare. Am crezut ca e de la sticle si tetine, am spalat, fiert si degeaba si-a revenit. Asa ca avem si noi mamele perioade mai "grele". La fel nu am scris nimic sa nu deschid iara discutii.
Georgia, eu nu sunt de acord cu calculele alea, in prima luna trebuie sa recupereze si ce scade la inceput, iar cei alimentati strict cu lapte matern pot sa ia intre 500-750 grame/luna in primele 3 luni, iar in a patra chiar mai putin. Asta e pararea mea si am scris-o sa nu-si faca griji fetele ai caror copilasi sunt mai slabuti, stiu ce inseamna ca tot calculez in fiecare saptamana.
Pupam bulgarasii bolnaviori si noi luam vitamana C si facem aerosoli ca mi se pare ca fornaie si dupa ce am patit-o cu raceala sunt precauta.
Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot