Dragii mei, inca n-am nici un raspuns. Va promit ca va tin la curent, desigur.
Pana atunci, va spun doar ca nu aveti idee cata delasare, nepasare este in domeniu. Trei sferturi din numerele de telefon pe care le-am gasit (sau mi le-ati dat, cu adrese de net) sunt nealocate; la unele raspund persoane neautorizate ( de ex. Dorel). Cei ce raspund te paseaza: mergeti acolo, dincolo, oricum, nu la ei. Nu reusesc sa aflu ce-i in cutie si asta in principal pentru ca, in ciuda a ce spunea Marius (si altii dintre voi), am fost sfatuit de persoane autorizate (!) sa nu merg inca la Politie.
Din pacate, am de ce sa ma agit, nu sunt mofturi, din fericire se pare ca este un amestec de antinevralgic, paracetamol si zahar pudra.
Maine mergem la un centru antidrog, ne asteapta un sociolog, un psiholog, avem programare. De acolo vedem incotro o luam. Si unde pot afla cu precizie ce-i in cutie, ca vad ca nimeni nu ma lamureste.
Va multumesc pentru atentia pe care mi-o acordati, sfaturi si incurajari.
Da, dupa ce voi termina, merita sa vorbim intr-un subiect dedicat preblemei mele, care poate fi, oricand, si a altora. Din nefericire...
Rufus, Tora si iadele![[foto]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/foto.gif)
Retrospectiva 2008
Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde