Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Credeti in farmece?


55 raspunsuri la acest subiect

#21
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.458 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 12:47

Dora, [flo]

Este un haos in care te scalzi tu personal.

Stii care sunt tragediile adevarate ???

Mergi la medic. Incearca sa-ti revii, sa-ti trasezi scopuri adevarate in viata, care sa nu tina de asa zisul sot, el nu este un scop in viata ta, nici macar o prioritate, la cum se comporta !!!



-------

Daria & felina fioroasa[zana] GIULIA(2004 08 16) & [buburuza] Sela

-------

Port in suflet povestea licuriciului Emma

"Stelele care cad nu pier,

Stelele care cad se duc pe un alt cer"


NU RAMANE INDIFERENT !

AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !


#22
popescudora

popescudora

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 260 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 12:56

Nu am aia 400 de lei, dar daca imi foloseau sa imi schimb viata i-as fi dat.
Am fost la psiholog de n ori. Am fost si internata. Motiv pentru care barbatu-miu s-a dus cu dovada si la munca la el, sa arate ce femeie are ca sa nu il bage la ture, doar la 8 ore, si cu care s-a dus si la avocat, ca sa aiba ceva la mana cu custodia.
Fetelor, chiar nu am probleme cu capul! Bine, am tulburari de personalitate tip borderline, sincer cred ca sotul e mai scrantit ca mine. Am sentimente exacerbate, mi-am pus viata in mainile lui, sunt naiva, am avut incredere ca daca ii ofer toata dragostea si devotamentul de care sunt in stare o sa le aprecieze si n-o sa le dea cu piciorul.
Chiar cred si stiu ca el pur si simplu nu-si da seama cat ma afecteaza gesturile lui. Ca daca lui i se pare un fleac ca a avut chef de distractie sambata seara si i s-a oferit ocazia, si nu inseamna mare lucru pentru el asta, nici eu nu ar trebui sa ma agit prea mult. Ca daca avea 10 mil in portofel m-ar fi dus la munte, si nu se ducea acolo. La faza cu hamburgerul chiar nu ma lua peste picior, stie ca imi plac si un capul ala al lui a crezut ca imi face o placere.
Evident ca la ce nervi am, i-as da cu el in cap! Am momente cand imi vine sa las totul balta, dar ma calmez, respir adanc si o iau de la capat. Inca sper ca daca il coplesesc cu dragoste, ii arat ca sufar cand ma minte si ma inseala, ii arat ca sunt mereu langa el daca are vreodata nevoie, ca am n calitati pe care nu le apreciaza la adevarata valoare, o sa se gandeasca macar o data inainte de a ma calca in picioare. Si poate o sa aleaga sa nu o faca.

#23
anisiap

anisiap

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 378 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 13:03

hai ca s a gandit cineva mai demult sa o ajute chiar deschizand un subiecthttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138887&SearchTerms=sa,o,ajutam,pe
da vad ca nu a functionat tot pe ale ei le susutine
[bang]
dora stai langa niste persoane nocive desprinde te de ele orice contact cu ele vad ca ti face rau doar copilasul tau conteaza
creste l frumos si te va iubii cum nimeni nu o sa o faca vreodata

Tudor [avion],Ale ,[zana]si [baietel]KEVIN

#24
ladyJ

ladyJ

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.837 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 14:37

Daca ai perosnalitate borderline imi sunt clare postarile tale. Haos amestecat cu euforie, apoi cu depresie, victimizare, agatare...

Tu ar trebui sa urmezi un tratament terapeutic. Nimic din ce vom scrie noi aici nu te va convinge, mesajele tale sunt din ce in ce mai precipitate, sari de la una la alta, contradictii,...tipic ce sa zic.

Interesant e ca eu chiar am cunoscut persoane cu tulburarea borderline si sunt EXACT asa cum scrii tu despre tine. Ba mai cred si in farmece...
Ar fi multe de spus dar nu are niciun sens.

Du-te la medic!!!!Nu e vina ta , Dora, dar invata sa-ti infrunti problemele. Iar problema ta nu este nici vrajitoarea nici nesimtitul ala de sot al tau ci BORDERLINE, asa cum tu singurica ai spus.

#25
Deianira

Deianira

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.310 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 15:43

Dora, ai primit deja un milion de sfaturi utile. Problema e ca tu chiar nu vrei sa te tratezi si mai ai pe mana ta si un copilas [bang].






Explore. Dream. Discover.


#26
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 15:44

Dora, am dat o cautare pe net. Si uite ce am gasit. Citeste cu atentie. Nu mai trata cu atata usurinta afectiunea ta. Ai nevoie imperioasa de tratament si terapie. Fa-ti curaj si apeleaza la ajutorul unui psihiatru. Este gratuit daca ai trimitere de la medicul de familie. Sau, daca tu consideri ca medicul care ti-a stabilit diagnosticul te-a ajutat, mergi la el. Nu mai lasa timpul sa treaca peste tine fara a merge la specialist.
Curaj. [pup]

" Tulburarea de Personalitate Borderline – Ce inseamna aceasta?
Tulburarea de Personalitate Borderline (TPB) este o conditie care incepe in frageda copilarie, dar deseori nu se manifesta pana la maturitatea timpurie (cel mai devreme in mijocul anilor 20) “Este o tulburare obisnuita cu o frecventa estimata la in jur de 10-14 din intreaga populatie” – afirma Richard J. Corelli, M.D. of Stanford.

Cauza TPB nu este inteleasa in intregime, insa unii specialisti cred ca ea poate fi rezultatul unui dezechilibru chimic in creier. Aceste elemente chimice (transmitatori de neuroni) ajuta starii de echilibru, cat si influentelor genetice si de mediu. Tulburarea sanatatii mentale este mult mai raspandita printre oameni ai caror membri de familie au si ei TPB. De asemenea, trebuie notat ca oamenii care au dezvoltat aceasta tulburare au suferit o trauma majora in frageda copilarie. Trauma poate fi fizica, sexuala, sau abuz emotional, neglijenta sau detasament stresant si tulburator din partea vreunui parinte.

Tulburarea de Personalitate Borderline – Care sunt simptomele?
Cei care sufera de tulburare de personalitate borderline prezinta simptome de instabilitate emotionala, impulsivitate, imagine de sine clatinata, manie greu controlata, sentimente intense de respingere/abandonare, si foarte des de automutilare. Ei se mai lupta cu sentimente de depresie, tulburari de mancare si/sau substanta de abuz. Bolnavii cu TPB se taie sau se ard frecvent. Multi, in special in primii ani, au ganduri chiunuitoare de suicid sau incercari repetate de a se sinucide.

Comportamentul lor ciudat duce la relatii instabile cu ceilalti. Lucul acesta intensifica sentimentele lor de goliciune, manie, deznadejde si vinovatie. Un bolnav de Borderline poate avea temporar perioade de sentimente de suspiciune fata de altii fara motiv (paranoia). Alte trasaturi intalnite pot fi manifestari de acces de manie si batalii psihice.

Intr-un reportaj de la TPB Central este citat un bolnav de aceasta tulburare, care spunea: “Fiind borderline te simti ca intr-un iad vesnic. Nimic mai putin. Chin, manie, confuzie, rana, niciodata nu stii cum te vei simti de la un minut la altul. Ranit, pentru ca ii ranesti pe cei pe care ii iubesti. Te simti inteles gresit. Analizezi orice. Nimic nu-ti aduce placere. Din cand in cand sunt “prea fericit” si atunci - ingrijorat de aceasta. Atunci ma tratez cu alcool, dar ma ranesc psihic. Apoi ma simt vinovat de ceea ce am facut. Mi-e rusine. Vreau sa mor, dar nu sunt in stare s-o fac fiindca ma simt prea vinovat fata de cei pe care i-am ranit; de aceea ma umplu de manie incat ma tai ca sa dispara toate sentimentele. Stres!”

Tulburare de personalitate borderline: Cum se trateaza?
Tratamentul tulburarii de personalitate borderline poate fi dificil, insa medicamentele pot fi folosite pentru a reduce cateva din simptome. Uneori, combinatia de medicamente ajuta. Cel mai des se prescriu antidepresante si stabilizatori ai comportamentului, Pe langa aceasta, antipsihoticele atipice pot ajuta la reducerea faptelor nechibzuite si impulsive. De observat este ca dupa 10 ani de tratament, doar jumatate din cei diagnosticati nu mai au comportament de TPB.

Majoritatea celor care au aceasta tulburare devin treptat mai stabili emotional, in relatiile lor, la serviciul lor, cand ajung la o varsta intre 30-40 de ani.

Daca crezi ca ai TPB, cauta ajutor emotional si medical. Opreste-te de la autodiagnosticari si cauta in schimb ajutorul specialistilor experimentati in tratarea TPB. "


allinta

http://www.petitieon...-p61234041.html



#27
maru

maru

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.954 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 18:54

asta e kintesenta nevopii tale de psiholog!
viata e mai frumoasa pentru ca tu existi, ai un copil care te iubeste ca pe ochii din cap, fara tine el nu ar fi existat, fara tine viata lui ar fi un cosmar...so trezeste-te, mai fata, ia-ti copilul si fa-ti o viata a ta, o cariera si...ai sa vezi si tu soarele care straluceste mai puternic, doar pentru ca tu existi!

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

M-am plictisit de povestea asta cu psihologul. Am fost, stiu despre ce e vorba si nu ma ajuta cu nimic.
Toata lumea ma detesta si ma dispretuieste. Propria mama mi-a dat punguta cu antihipertensive si s-a imprumutat de bani sa am sa imi iau vodca langa ele ca sa ma sinucid. N-am facut-o, am dormit o noapte in strada si am ajuns la sot. Care desi conform legii ar trebui sa ma cazeze cat timp nu s-a finalizat divortul, mi-a sugerat sa ma internez vreo 2 luni la nebuni ca sa am unde sa stau, ca se supara aia pe el. Cred ca i-a trimis vreo 50 de mailuri cu oferte de cazare pentru mine.
Si el mi-a zis sa termin dracu o data cu viata asta, dar sa o fac ca lumea ca nu are chef sa stea langa o bolnava, in caz ca as ramane cu sechele.
Cand vad privirea dezaprobatoare a tuturor, cand vad ca ar fi o lume mai frumoasa daca nu ma nasteam, cand vad ca nu am nici o speranta pentru un viitor frumos, imi doresc sa pot sa inchid pur si simplu ochii si sa nu ma mai trezesc.In conditiile date ma mir sincer de taria de caracter de care dau dovada. Din pacate nu e asa de simplu.
Vorba unui amic. A zis ca nu a intalnit vreodata un suflet mai chinuit ca mine. Si din pacate nu se intrevede prea curand nimic roz...


Emma Aida e inger[ruga]
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

#28
bobocel_07

bobocel_07

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.123 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 19:32

Popescudora este teribil prin ce treci.Astea nu sunt farmece pur si simplu face asa pentru ca i-ai permis de la inceput si pentru ca stie ca mama ta nu te sprijina si te alunga si ea, si i se pare normal sa se comporte asa pentru ca el considera ca atat timp cat te gazduieste si stie ca nu ai unde sa stai o sa stai la el si o sa suporti tot ce iti face..Trebuie sa faci ceva pentru tine si pentru copilutul tau.Iesi din iadul ala care se cheama casnicie si uita de sinucidere ai un copil de crescut, ia gandeste-te daca ti se intampla ceva cine va avea grija de el?mama ta? sotul tau care spui ca nici nu baga copilul in seama.Trebuie sa fii puternica si sa treci peste astea pentru ca un suflet nevinovat sufera si acela este copilul tau.Sper sa fie totul bine si sa o scoti la capat pana la urma.

alexia_07

#29
popescudora

popescudora

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 260 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 21:27

Si daca nu aveam copilul unde exista soarele ala de care vorbiti? Eu exist pentru el? Si daca nu-l faceam la ce mai existam?

#30
irbo

irbo

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.078 mesaje

Postat 01 noiembrie 2009 - 21:40

pai din punctul meu de vedere mai trist este tocmai ca ai facut copilul ala care e o fiinta nevinovata ce depinde exclusiv de tine. daca nu il faceai era viata ta problema ta, puteai sa iti astepti barbatul de la amante in fiecare seara sau eventual sa le aduci pe ele acasa iar tu sa le faci menajul tuturor. esti majora si ar fi fost fix problema ta cum alegi sa iti traiesti viata, insa din pacate acum o fiinta fara vina depinde de tine si alegerile tale...


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Febra bebe A si nopti nedormite

    Deutzuk
    - Astăzi, 12:25

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -