Ramona, eu folosesc crock-pot-ul foarte mult. Imi place tare mult ce gust are carnea in vasul acela!!!Pun friptura cu condimente (si de cele mai multe ori vin) si dupa vreo 4-5 ore adaug legumele pt juma de ora (nu le las foarte mult).Fac orice combinatie de carne sau legume sau impreuna!!!! Ce am prin frigider
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontationSinzi, Radu si David bomba pisaloaga : varsta, poze, D-ale lui David
Fetele din America (85)
Deschis de
Guest_Oana_B_*
, iun 19 2007 18:42
299 raspunsuri la acest subiect
#11
Postat 21 iunie 2007 - 10:53
#12
Postat 21 iunie 2007 - 11:19
Multumesc fetelor. Gabbriela, trebuie sa caut magazine de spanioli. E unul la care am tot vrut sa merg si n-am mai ajuns. Cred ca sint singura persoana care nu e membra la Costco... Culmea e ca avem un magazin in apropiere. Am tot zis ca merg sa-i studiez.
La magazinele obisnuite stau prost la carnea de porc, nu e varietatea pe care o gaseam la NY.
Sinzi, multumesc pentru idei. Spune-mi mai multe: pui apa? Cita? Legumele se fac in asa scurt timp? Ca eu citeam ca dureaza ore... Tocmai am pus de o beef barley "soup" (vad ca e groasa, numai supa nu e...). Ma rog, consistenta sa fie dar gustoasa. Dar am pus legumele si carnea si cica sa le las vreo opt ore la low setting. Eu mai stiu? Vedem ce iese, va spun daca vor ai mei sa manince...
Sinzi, am vazut ca si desert se poate face la crock pot asta. Am gasit o reteta de bread pudding si tare ma bate gindul s-o incerc. Nu stiu cum iese, dar bread pudding cind e buna e foarte buna!
Ma gindeam acum ca am aragaz cu patru ochiuri, cuptor cu microunde si doua cuptoare obisnuite. Si eu ce fac? Azi am facut roasted chicken la rotisor din ala electric si acum fac mincare la crock pot. O nebunie cu toate aparatele astea!
Uitasem sa adaug bread machine, ca am facut si piine astazi!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
La magazinele obisnuite stau prost la carnea de porc, nu e varietatea pe care o gaseam la NY.
Sinzi, multumesc pentru idei. Spune-mi mai multe: pui apa? Cita? Legumele se fac in asa scurt timp? Ca eu citeam ca dureaza ore... Tocmai am pus de o beef barley "soup" (vad ca e groasa, numai supa nu e...). Ma rog, consistenta sa fie dar gustoasa. Dar am pus legumele si carnea si cica sa le las vreo opt ore la low setting. Eu mai stiu? Vedem ce iese, va spun daca vor ai mei sa manince...
Sinzi, am vazut ca si desert se poate face la crock pot asta. Am gasit o reteta de bread pudding si tare ma bate gindul s-o incerc. Nu stiu cum iese, dar bread pudding cind e buna e foarte buna!
Ma gindeam acum ca am aragaz cu patru ochiuri, cuptor cu microunde si doua cuptoare obisnuite. Si eu ce fac? Azi am facut roasted chicken la rotisor din ala electric si acum fac mincare la crock pot. O nebunie cu toate aparatele astea!
Uitasem sa adaug bread machine, ca am facut si piine astazi!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
#13
Postat 21 iunie 2007 - 11:52
Ramona, noua ne plac legumele mai crude (broccoli, ardeii, ciupercile, conopida, dovleceii, fasolea verde, spanac). Eu de obicei pun carnea la high si in 4-5 ore se face (cred ca cea de vita poate 5-6 ore), pun apa sa o acopere jumate, dar uneori daca ramane prea multa si o vars inainte sa pun legumele, carnea o mai acopar cu rosii, ardei ceapa sau usturoi (sa prinda gust) si noua ne place cu vin[:D]Mai fac si pilaf acolo (il pun parca cam cu 3 ore dupa carne), mazarea iar trebuie fiarta mai mult sau cartofii...Ceva dulce nu am facut niciodata...dar daca faci sa imi dai si mie reteta!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontationSinzi, Radu si David bomba pisaloaga : varsta, poze, D-ale lui David
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontationSinzi, Radu si David bomba pisaloaga : varsta, poze, D-ale lui David
#14
Postat 21 iunie 2007 - 15:53
Fetelor, mai e putin si ma puteti trece si pe mine in listuta americancelor... Tati a luat jobul si se muta sambata viitoare. Noi (eu cu fetele si bunicii) mai stam putin. Speram sa le putem lua viza bunicilor de aici, din Toronto ca sa ii caram cu noi. De fapt, incercam si noi... daca se poate - ar fi tare fain.
Din cate am inteles, nu mai e nimeni in Peoria - Illinois...
Intre timp am primit si green cardurile - totul s-a miscat f. repede cu emigrarea noastra, sau cel putin asa mi se pare mie.
Acu, am si o (9) intrebare - cum imi sta in caracter . Am copil de 4 ani si 4 luni la momentul acesta. Merge la scoala? la Preschool, ca aici in TOronto? Ce program e? E cu plata? Tati se va ocupa de inscrisul fetelor la scoala, dar as vrea sa il ajut si eu cu cate ceva informatii. In America se primeste alocatie?
V-am pupat si va doresc o zi minunata!
Numai bine,
Mamamariana
http://community.web...er/mamamariana4
Din cate am inteles, nu mai e nimeni in Peoria - Illinois...
Intre timp am primit si green cardurile - totul s-a miscat f. repede cu emigrarea noastra, sau cel putin asa mi se pare mie.
Acu, am si o (9) intrebare - cum imi sta in caracter . Am copil de 4 ani si 4 luni la momentul acesta. Merge la scoala? la Preschool, ca aici in TOronto? Ce program e? E cu plata? Tati se va ocupa de inscrisul fetelor la scoala, dar as vrea sa il ajut si eu cu cate ceva informatii. In America se primeste alocatie?
V-am pupat si va doresc o zi minunata!
Numai bine,
Mamamariana
http://community.web...er/mamamariana4
#15
Postat 21 iunie 2007 - 20:03
quote:Multumesc, o sa fac si eu in felul asta. Sint dezamagita de beef barley soup. Carnea e OK, legumele prea mushy. Nu-mi place ca s-a evaporat mult lichid. Am observat ca nu e etans 100% capacul. Nici nu e foarte greu. Asa ca a ramas un fel de mamaliga... Am dres cit s-a putut, vedem cine vrea sa manince. Ma sarcrific iar eu. Sinzi, cred ca prefer varianta ta. Data viitoare asa fac. Multumesc mult. Te anunt cind indraznesc si la desert.The best thing you can do for your children is to love your wife.
Originally posted by sinzi_ana
Ramona, noua ne plac legumele mai crude (broccoli, ardeii, ciupercile, conopida, dovleceii, fasolea verde, spanac). Eu de obicei pun carnea la high si in 4-5 ore se face (cred ca cea de vita poate 5-6 ore), pun apa sa o acopere jumate, dar uneori daca ramane prea multa si o vars inainte sa pun legumele, carnea o mai acopar cu rosii, ardei ceapa sau usturoi (sa prinda gust) si noua ne place cu vin[:D]Mai fac si pilaf acolo (il pun parca cam cu 3 ore dupa carne), mazarea iar trebuie fiarta mai mult sau cartofii...Ceva dulce nu am facut niciodata...dar daca faci sa imi dai si mie reteta!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontationSinzi, Radu si David bomba pisaloaga : varsta, poze, D-ale lui David
#16
Postat 21 iunie 2007 - 20:07
quote:
Originally posted by mamamariana
Fetelor, mai e putin si ma puteti trece si pe mine in listuta americancelor... Tati a luat jobul si se muta sambata viitoare. Noi (eu cu fetele si bunicii) mai stam putin. Speram sa le putem lua viza bunicilor de aici, din Toronto ca sa ii caram cu noi. De fapt, incercam si noi... daca se poate - ar fi tare fain.
Din cate am inteles, nu mai e nimeni in Peoria - Illinois...
Intre timp am primit si green cardurile - totul s-a miscat f. repede cu emigrarea noastra, sau cel putin asa mi se pare mie.
Acu, am si o (9) intrebare - cum imi sta in caracter . Am copil de 4 ani si 4 luni la momentul acesta. Merge la scoala? la Preschool, ca aici in TOronto? Ce program e? E cu plata? Tati se va ocupa de inscrisul fetelor la scoala, dar as vrea sa il ajut si eu cu cate ceva informatii. In America se primeste alocatie?
V-am pupat si va doresc o zi minunata!
Numai bine,
Mamamariana
http://community.web...er/mamamariana4
Felicitari!
Nu stiu cum e in IL cu Pre-k. In general se plateste, dar fiecare stat e cu regulile lui.
Aici nu se da alocatie, iti scade (putin) la taxele pe care le platesti anual.
Succes cu mutatul!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
#17
Postat 21 iunie 2007 - 20:15
Fetele va rog frumos, cum se zice la praf de copt, ca trei sa ma intorc la magazin, ca iar i-am luat mamei tzaic ( dry yeast) gramada sint!!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Camera lui Marcu
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Camera lui Marcu
#18
Postat 21 iunie 2007 - 20:17
quote:Double acting baking powder!!!!Anamaria
Originally posted by Andrada
Fetele va rog frumos, cum se zice la praf de copt, ca trei sa ma intorc la magazin, ca iar i-am luat mamei tzaic ( dry yeast) gramada sint!!AL’amore che move il sole e l’altre stelle. Camera lui Marcu
#19
Postat 21 iunie 2007 - 20:19
danke very schon Anamaria, am zburat, double acting...
okidoki,
okei m-am intors, brinza de vaci e farmer cheese nu?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Camera lui Marcu
okidoki,
okei m-am intors, brinza de vaci e farmer cheese nu?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Camera lui Marcu
#20
Postat 21 iunie 2007 - 20:28
Yep...farmer's cheese...
Miros placinte? Arunca una virtual peste Hudson...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Miros placinte? Arunca una virtual peste Hudson...
Anamaria