Citat: |
citat din mesajul lui claudela Neatza!Va servesc cafeluta cu mult drag![cafea]Nu apuc decat dimineata sa intru aici la voi...Am o gramada de treburi pe la scarbici, parca acum s-au inmultit toate lucrurile de facut... POVESTEA MIRUNEI |
multumim pt cafea! ...si eu incerc sa citesc dimineata cand ajung la birou ...ca dupa 9-10 incepe iureshul..
Novus...stiam eu ca o sa gasesti locatii dragute pt intalneala de babe...ah Olanestiul, oo Herculane...mmm Voineasa....abia astept[:D]Am citit tot din urma, am vazut poze...sa va fie de bine
Ela78,
Pisik am vazut si de la tine poze pe Fb [:D]operatie usoara si reusita ii dorim lui David de Olishka...
Ilinca...daca te consoleaza cu ceva...sa stii ca eu n-am fost in NICI o tabara vreodata, nu ma lasau ai mei ca sa nu ma imbolnavesc, sa nu-mi rup vreo mana, sa nu ma "bagabontzesc"...si sa nu stea ei cu grija...ai mei au fost si sunt "over-protective", n-am ce sa le fac, asa sunt dintotdeauna...singurele ocazii de evadare pana la 18 ani au fost la chefuri cu frate-meu (mai mare cu 7 ani decat mine si cu el ma lasau) si...in practica agricola (nu stiu cate ati apucat chestia asta...eu am prins-o in clasa a X-a si a XI-a)...inainte de inceperea scolii, la 15 sept mai precis, ne scoteau din invatamant 2 saptamani si ne duceau la cules struguri ( pe noi...pe altii ii duceau la cartofi, sfecla, porumb...). stateam asadar 2 saptamani la vie la ceptura sau dealu mare ( zona viticola prahoveana), cazati la o ferma C.A.P. ...mi se parea fff misto, chiar daca nu prea erau conditii....dar dormeam la comun si seara aveam discoteca
![[:D]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif)
...atunci am simtit ca "traiesc" si iata ca am amintiri vii si nostalgii placute ...parca ar fi fost ieri:)))........acum incerc sa scot parleala, sa ma plimb cat mai mult si fac tot posibilul sa plec din oras , cand am ocazia...chiar daca undeva in adancurile subconstientului am mereu un mic stress sau retinere inainte de plecare ( oare-i bine ca plec?, am luat tot?, daca am nevoie de cutare lucru?, oare mai bine stau acasa?...)
Medeea