Sa va spun ce ni s-a intamplat noua, nu stiu exact cum sa numesc, probabil coincidenta, poate destin, dar e clar ca bebicului nostru ii este destinat numele Victor.
Asaaa.. eram insarcinata in 4 luni, aflasem deja ca o sa avem baietel si am purces la alegerea numelui, cum era firesc. Dupa indelungi dezbateri am hotarat sa fie Victor Nicolas. Dupa ceva timp, uite ca nu-mi mai amintesc exact cand, la Odiseea de noiembrie-decembrie cineva a dat urmatorul
site unde introduci numele parintilor, sexul viitorului copil si iti genereaza un nume pentru el. Buun, zic hai sa ma distrez un pic. Rezultatul a fost...Vincent, nume latin care inseamna..Victor..Am fost surprinsa si fericita, gandindu-ma cat de inspirati am fost in alegerea numelui. Dar nu se termina aici..DPN-ul dupa ecograf era 11 noiembrie. In ziua respectiva de dimineata dau drumul la radio si aflu ca se sarbatorea Sfantul...ati ghicit..Victor.
El nu s-a nascut atunci, ci 4 zile mai tarziu, iar eu sunt sigura ca numele acesta ii este predestinat.
Mult succes in alegerea numelui perfect pentru bebelusii vostri
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit