Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Tate si alte discutii


147 raspunsuri la acest subiect

#21
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.774 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 08:38

Am văzut și eu interviul cu Tate, din pură curiozitate. Mai întâi, de menționat cine îi ia interviul, Tucker Carlson, recent dat afară de la Fox din cauza derapajelor rasiste, sexiste, anti-imigrație and so on. Tucker s-a mutat pe Twitter. Conținutul nu m-a surprins. Interesant, da..

Fleur, chiar Tucker spus ca nu știe  ce s a intimplat … ma bucur ca tu știi mai bine .
Anyway, asta nu e imp.

Ideea e ca FOX a pierdut peste 50% din Ratings si sute de milioane de $ după plecarea lui Tucker… era printre cei mai vizionati  Anchors la Fox 
Acum pe Twitter e free speech si are mult mai mulți … sunt milioane care il urmăresc mai mult decât înainte pe FOX. Spune ce vrea si nu mai e legat de contracte . 
 

Tucker acum are interviewuri cu candidații la presedentie.  Pence, ca lui nu-i pasa de americani el e cu ucranieni … 
Vivek continua sa fie extraordinar  … sper sa ajungă VP



#22
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.774 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 08:39

Multi cred pe Tate ca e invinovatit pe nedrept.

mai ales cei de pe aici de când cu cazurile cu judecătorul de la curtea suprema, Trump, Depp…

 

Pe mine m-a surpris cat de elocvent vorbeste.

 

Nu știam ca a fost așa de sărac, dar s -a ridicat di a devenit campion, iar taică-său a lucrat ptCia si ca era chess master. De fapt chiar nu știam nimic despre el.

A dezbătut f multe subiecte imp pe lângă experiența din pușcărie, climate change, război, depresie, religie, condiție fizica, rasa, covid, moralitate si sex etc …

mesajul lui e ca viata e o lupta si un bărbat trebuie sa fie puternic, sa munceasca pt el si pt familie, sa spună adevarul, sa inspire pe cei din jur, si tot ce face sa fie la standarde f înalte.
Ce e rău cu mesajul asta?

 



#23
Collins20

Collins20

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.363 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 09:04

Multi cred pe Tate ca e invinovatit pe nedrept.

mai ales cei de pe aici de când cu cazurile cu judecătorul de la curtea suprema, Trump, Depp…

 

 

 

 

 

 

Ce au astia trei in comun???



#24
Collins20

Collins20

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.363 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 09:08

Este extrem de faimos printre tineri; am avut un training despre nocivitatea si efectele negative ale  "social media" asupra tinerilor, si individul asta a avut sectiune dedicata lui. 

La o conferinta la care au fost invitate 2 scoli, tinerii au avut de ales intre Tate si Obama, infricosator de multi au ales Tate. Ce este si mai trist este ca nu numai baieti, au fost foarte multe fete care l-au ales pe el.  

 

 

https://www.google.c...BabjM3eQDC6mdWG



#25
ab5174

ab5174

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.395 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 11:01

Citisem articolul, nu prea am inteles ce legatura are articolul cu ce am spus eu. 

 

Comentind pe articol, este un alt exmplu de cit de incompetent este guvernul actual, including DfE. Solutia lor e hai sa ne ascundem capul in nisip, nu avem solutii dar mai bine nu discutam si ne facem ca nu exista acest trend in rindul tinerilor. 

 

Acum citez din articol sa subliniez ce am vrut sa zic: 

 

Teachers are being advised by the government not to discuss social media influencer, the “king of toxic masculinity”, with pupils – despite schools reporting a rising tide of misogyny and sexual harassment from boys as young as nine.

 

-------------

 

The charity’s co-founder Sara Cunningham estimates that an average class of 30 children will have eight boys who admire Tate.

 

DfE raspuns, ceva de genul hai sa ne facem ca nu exista poate trece de la sine: 

 

The teacher phoned the DfE helpline in March asking for resources and support for staff training on tackling Tate and online misogyny. She said she was told there was currently no resource or training available and that “this is merely another example of a social media trend, which will go away as others have”.

 

She was appalled by this reaction. “I am concerned by the number of children in my school believing in this madman,” she said. “It’s not just clickbait. It is shaping how our children see the world.”

 

 

Secondary schoolteacher Heather Mary James had more than a thousand responses from teachers on Twitter when she offered to share her PSHE teaching resources about Tate recently.

She said: “By not discussing this, we are leaving young people vulnerable to these vile, insidious ideas, unable to recognise them as being extreme and sharing them further.”

Iar specific ce se intimpla in tara asta momentan, asteptati ca poate trece de la sine. Articolul este mai vechi de 2 luni dar eu nu am auzit de resurse de la ei. 

He added that the government would be providing “further guidance on how schools can create a culture of respectful relationships, and teach effectively about sexual harassment, sexual violence and stamping out violence against women and girls”.



#26
Collins20

Collins20

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.363 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 11:56

Pentru ca opinia ta valoreaza mult, era important sa aflu ce importanta au " recomandarile" fara nici un suport, normal ca fiecare scoala decide cum si ce metode aplica. Si eu am constatat ca in ultimii ani nu mai exista responsabilizarea de dinainte, fiecare face ce vrea, gaseste scuze si se merge mai departe

Nu am avut idee ca e atat de popular, eu am aflat de el cand a atacat-o pe Greta pe twitter



#27
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.362 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 16:21

Pai de unde bani de resurse? Banii s-au dus la măririle de salar. Bugetul asta nu-i un sac fără fund.

 

Eu n-am Twitter si nici n-am de gind sa-mi fac numai ca să-l ascult pe tate, însă după ce zice Fleur, e cam ce-am auzit eu la Pierce Morgan.  Doar ca interviul era înainte de a fi Arestat. Știam ca e bun de gura. 
 

Chestia e ca lumea in general s-a cam saturat de politicienii ăștia ipocriți cu vederi liberale. Din ce in ce mai multe tari din Europa Votează guverne de dreapta, care sint anti  granițe deschise, anti net zero policy, anti Trans ideology in scoli și instituții, etc. Vezi Italia, Polonia, Grecia,  Finlanda, Suedia, urmează Spania și Germania curind și tot așa.



#28
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.011 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 19:44

Letiția, interviul e la liber pe youtube, nu ai nevoie de Twitter. Cred că nu întâmplător....

 

Deosebit de toxic individul, am înțeles că e un fel de life coach online pentru tineri naivi, care îi plătesc 50 de euro pe lună abonament ca să le spele creierele.

 

Cât despre Tucker, pasărea pe limba ei piere...

 

Despre abordarea școlilor din UK a acestui fals idol al rețelelor sociale, eu o înțeleg, într-un fel. A vorbi despre individ e a ațâța curiozitatea tinerilor și mai mult. Ignorarea este o strategie, până la un punct. El trebuie contracarat în școli cu educație pentru toleranță, empatie, acceptarea diferențelor, respectul pentru fete și femei, cât mai susținută și sub diverse forme.

 

Altă afirmație a lui Tate în interviu, pentru care l-aș scuipa între ochi : depresia (boala) nu există, deși ne dă voie să fim deprimați din când în când. Argumente? ioc, nu există pentru că el nu crede că există, așa cum nu crede în fantome (exemplu pe care l-a dat).

Deasemenea, schimbările climaterice nu există sau, dacă există (nu e foarte hotărât) legile care încearcă să le contracareze sunt oricum inutile și dăunătoare, pentru că îi iau lui bani din buzunar.

 

Ce au în comun Tate, Trump și Depp. Primii doi aceleași idei politice, aceeași filosofie, în linii mari, cei trei: masculinitatea toxică, exprimată, printre altele, prin misoginism.



#29
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.362 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 21:48

Femeile vor bărbați puternici și nu prea mai sunt, de aceea ele trec de la un bărbat la altul, au prea mulți parteneri și de asta el, Tate, nu mai vrea să se însoare, deși este un adept infocat al familiei tradiționale. De asta și de frica falimentului la divorț.

Cei cu alte orientări sexuale pervertesc copiii, le ucid inocența. And so on.

 

Eu, personal, m-am lămurit. Îmi pare rău că mulți băieți tineri "pun  botul" la ideile acestui individ toxic. Vreau să cred că îi atrage mai mult opulența cu care se afișează și mai puțin ce are în cap.

Precum domnul Gothard, șef și mastermind of institute in basic life principles. O organizație a creștinilor fundamentaliști (aka habotnici), care vor sa domine lumea, dar in special SUA. Și-au infiltrat oameni in toate instituțiile statului și tot pistonează cu legile anti-avort și familia tradiționala. E un documentar interesant despre asta pe amazon: shiny happy people: Duggar family secrets.



#30
Otiliav

Otiliav

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.236 mesaje

Postat 15 iulie 2023 - 22:16

Eu am aflat de individul acesta de la copii. Au discutat la școală în Norvegia despre ce exemplu negativ este el și de ce. În detaliu. Acum vreo 2 ani. La momentul acela nici nu știam că locuiește în România. Am aflat când au fost arestați datorită cutiei de pizza.

 

Întrebarea mea este cum de are atâția adepți pe rețelele sociale? Ceva face el bine de e popular. Că are tupeu e clar dar și abordează niște subiecte care atrag.




Panic Questions

  • Mici dureri

    GaborPetronela
    - Astăzi, 06:43

  • Hemoroizi

    Readiness
    - Ieri, 18:18

  • Deformarea valgus a piciorului

    MaryJane999
    - iun 27 2024 20:14

  • copil agitat

    Diana2024
    - iun 09 2024 20:31

  • Obezitate in sarcina

    Luciana96
    - mai 17 2024 14:51

Last Blogs

  • Coletul mult aÈ™teptat a sosit

    Roxanesss
    - Astăzi, 15:15

  • 38+2

    Deutzuk
    - Astăzi, 13:40

  • Ajutorul din familie

    DeeliaElena
    - Astăzi, 11:51

  • Trimestrul 2

    Roxxxi
    - Astăzi, 10:39

  • Cea mai realistă ecografie

    ABIGAILREBECA
    - Ieri, 22:28

Ultimele aprecieri

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • Laura25Poza lui %s

    Laura25
    ii multumeste lui

    Elkia
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -