Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Apa proaspata pentru flori si cafea pentru pinguini


732 raspunsuri la acest subiect

#311
laura78nico

laura78nico

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.606 mesaje

Postat 27 iunie 2022 - 12:05

Buna ziua! 

 

Roli, la multi ani cu sanatate!

 

Fleur, sanatate multa!

 

Vestile despre nepotul meu sunt mai bune, dar tot nu are un diagnostic precis. Momentan mananca, face miscare si analizele de sange arata mai bine.



#312
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 28 iunie 2022 - 11:12

Sambata am avut petrecere cu fammilia. Ne-am strans 20. Fiecare a venit cu cate ceva. Eu am pus la bataie branza, icrele si salata orientala.

Marea dilema a fost, cata salata orientala trebuie sa fac pentru 20 persoane?  [vraji]  

Asa ca idee doar oua am pus vreo 17.

 

Le-am spus ca e cu ramanere peste  noapte si cu jocuri cu apa. Parca le-am dat foc. Au venit cu saltele, cu cortul sa stea sus pe terasa.  [alcool]  Cu schimburi, cu pusti cu apa. Copii au fost 7, de la 5 ani la varsta Silviei.

Ce s-au mai stropit, ba cu pustile, ba cu furtunul, au cazut si in ambusccada facuta de  mine si vara-miu. Fleasca i-am facut.

Noi astia mai mari ne-m culcat pe la 3 dimi, copiii au stat pana la 6 dimineata. Au iesit din curte ca i-am auzit, cred ca au dat  o tura prin padure. Si-au ghicit fetele in  carti de Tarot, in prag de noapte cand rasarise luna de-a binelea.

 

Duminica, cei ramasi, au plecat pe la 5 dupa amiaza.

Fii-mea dormea dusa asa ca i-am facut poze cu o tigara in coltul gurii, cu sticla de rom intre buze si paharul cazut undeva pe pat.  [:-)))]

 

Distractie maxima a fost. 2 verisoare de ale Silviei au ramas la  noi. Silvi le-a facut manichiura cu gel, au  facut noapte alba aseara cu jocuri pe PS4.

 

Acum ele sunt jos, dorm, eu sus in dormitor, ascult ploaia  si ma inmiresmez cu aer curat.



#313
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.397 mesaje

Postat 28 iunie 2022 - 13:20

 

Roli, la multi ani cu sanatate!

 

Multumesc!  [flo2]



#314
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.939 mesaje

Postat 28 iunie 2022 - 15:28

Ce frumos ati petrecut , Viviana!

 

Eu tot pozitiva, ne facem de treaba pe langa casa. Eric merge sa cumpere paine si ma ajuta la toate. Nu mai am nici un simptom, doar un pic de raguseala.

Maine imi expira "carantina", de abia astept. Cu doua linii sau cu una, am dreptul sa ies. Voi purta masca in interior din precautie, daca mai am doua linii.

 

Vacante placute celor deja in vacanta. Ella ce-o face, sper sa ne povesteasca si sa puna poze din Coreea.



#315
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 28 iunie 2022 - 15:43

Fleur, prezent  [:D] sanatate multa si la multi ani copilului cu intarziere  [pup] 

 

Nu am intrat pe net de cand am plecat si pana azi  [:)] am citit doar mesajele de la job, am trimis instructiuni etc..eu si in vacanta muncesc, dar asta pt ca vreau eu, altfel nu-mi cere nimeni lucrul asta  [:)] dar nu ma lasa constiinta...nici eu nu am program fix, acum lucrez in general de acasa, imi fac cum vreau programul...citesc mesajele si in weekend, mai si lucrez daca trebuie...in afara tarii nu am voie sa iau laptopul cu mine (din motive de date clienti), dar lucrez pe telefon sau tableta (am pe ambele instalat programul prin care accesez mesajele, calendarul, intranetul)...m-ar fi avantajat laptopul, dar daca nu se poate, asta este...mai visez si noaptea chestii de la job  [:D] si eu sunt ft rapida...ma enerveaza insa cand lucrurile nu depind de mine si tb sa trag de unul si de altul  [zirea] imi iubesc jobul, pe care il fac de 15 ani...e ceea ce-mi place sa fac, asa ca nu l-as schimba...sunt single fighter si asta e ok pt mine  [:)]

 

Miha, ti-am dat din greseala un vot negativ  [batcap] scuze  [flo2]  [flo2]  [flo2]

 

Sanatate multa celor bolnavi  [flo2]  [flo2]  [flo2]  

 

Felicitari copiilor pt notele de la examene  [flo2]  [flo2]  [flo2]



#316
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 28 iunie 2022 - 16:07

Sa va povestesc de Coreea  [:)]  am ajuns cu bine, mandra m-a asteptat la aeroport, m-a luat in brate, am simtit ca i-a fost dor de mine [il] dupa am mers cu ea la concert...seara am picat lata..in aeroport in Munich am dat peste un chelner roman, din Rasnov...la imbarcare 2 din fete erau romance..e mica lumea  [:D] am facut teste antigen, cu o zi inainte si in ziua plecarii  [ph34r] cand am ajuns, iar test PCR (nu tb sa trimiti nicaieri rezultatul, dar scrie clar ca tb sa il faci, altfel te paste amenda)..a mers repede cu codul QR la sosire pt carantina, la emigrari iar repede, pt ca aveam viza. 

 

Ne-am plimbat mult zilele cat am stat acolo, cam 20mii pasi zilnic, la final ma usturau talpile  [:D] am fost la palat si ne-am costumat si am facut poze...eu am avut rochie traditionala, mandra costum de gardian  [:D] familia ne-a invitat la cina, am fost la restaurant unde am mancat un fel de gratar..sunt ft draguti, au o fata de 24 ani si baiatul de 28 ani, care studieaza in USA...el a fost si in Elvetia la studiu, la Geneva..s-a plimbat mult prin Europa, dar Elvetia i-a placut cel mai mult dintre toate tarile vizitate  [:I]  

 

2 zile am fost la Busan, la mare...am prins vreme buna, 30° si soare...am facut si baie, desi apa avea 20°  [:D] nu-mi vine sa cred, mie-mi place apa care are peste 28°...in ziua cand am plecat a inceput sa ploua.

 

Cand am revenit, am fost la shopping de cateva ori singura (am cheltuit o caruta de bani, dar nu regret  [:D]) ...mandra a fost la 2 festivaluri, asa ca mi-am facut program. 

 

Marcia e bine, vorbeste coreeana fluent...nu-mi vine sa cred, pt mine limba asta e imposibil de invatat  [:D] a luat cu brio examenul pt nivelul 2, mai are nivelul 3 si 4 si termina cu invatatul...adica inca 1 an de invatat si gata...sunt mandra de ea  [il] e independenta, se descurca ft bine acolo...am mers doar cu metroul si autobuzul, ce bine e sa ai ghid  [:D]

 

Sambata ne-am facut tatuaje la fel, pe piciorul stang, deasupra gleznei...un fluture  [:I] avem partner look, asa cum se poarta acolo  [:-)))] imi place la nebunie tatuajul...vrem sa mai facem inca unul la fel, conturul unei pisici (pe piciorul drept)...m-am prostit la batranete  [:D]

 

La plecare am fost amandoua triste, m-am abtinut insa sa nu plang  [:I]  mai e putin si vine acasa, pe 18 iulie aterizeaza.

 

Ieri am ajuns cu bine, zborul pana la Munich a durat 12.5 ore  [zirea] am vazut 3 filme, am si dormit putin, a trecut repede...intre avioane am avut doar o ora, asa ca a tb sa merg ft repede, am transpirat de numai...prost facut transferul, a tb sa ies, dupa sa intru iar, au body scanner, dupa control de bagaje de mana...control de pasapoarte nu au, pt ca era terminalul pt Schengen...si au plecat si tarziu, din lipsa de personal la sol...am picat lata, am dormit neintoarsa  [:)]

 

Poze nu am decat putine, pt ca a fost a 4a vizita acolo, asa ca nu am mai facut. 

 

Azi pe baricade deja, nu am multe de facut, pt ca am rezolvat cam tot din vacanta  [:)]


Editat de Ella73, 28 iunie 2022 - 16:15 .


#317
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.939 mesaje

Postat 28 iunie 2022 - 20:13

Ella, sa iti fie de bine voiajul, ai de ce sa fii mandra de "mandra" ta. Ea ce zice, vrea sa mai ramana acolo si dupa un an? Ce bine ca vine in vacanta acasa curand. Sigur merge si la bunici, nu?

 

Eu tot ma invart ca leul in cusca. Baiatul are vineri si duminica activitati, trip-uri de jumatate de zi respectiv o zi. La cea de duminica de o zi, la parcul de atractii La Ronde, trebuie sa il insotesc deci trebuie neaparat sa fiu in forma. Si negativa, sper.

Mai pun o masina la spalat, mai fac o mancare, dar obosesc repede si trebuie sa ma intind pe canapea. Oboseala si o usoara ameteala nu au trecut inca. Dimineata am lucrat in teletravail pentru scoala, am dat la imprimat caietele de lucru ale elevilor pentru anul viitor, nu am terminat inca.

Cred ca ma duc sa ma culc de amiaza.

 

Aveti grija cu canicula! Am vorbit cu taica-miu si spunea ca in Iasi si in Moldova in general e o seceta cumplita si se anunta 40 de grade.



#318
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 28 iunie 2022 - 20:34

Ella, sa îți fie de bine călătoria și întâlnirea cu Marcia! 
 

Fleur, sănătate, sa te inzdravenesti pana la activitățile ce te așteaptă. 
 

Viviana, ați petrecut tare frumos, sa va fie de bine. 
 

Noi ne întregim in sfârșit. Azi noapte am recuperat copila și mâine la ora 6 ajunge și bărbatul de acasa. E acum pe vapor din Rostock spre Visby. 
 

Eu de trei nopți am dormit foarte rău, am avut 29 de grade in dormitor. Azi in sfârșit s-a răcorit afara și azi a fost înnorat de dupamasa, așa ca nici soarele nu a mai bătut sa încălzească casa. Se răcorește încet și înăuntru dar încă sunt cu geamurile larg deschise. Am cumpărat un ventilator și trei “paturi” cu gel care se răcesc când te așezi pe ele, Pt animale. Și una Pt patul din dormitor, sa testez dacă e Ok. 

 

Am vb azi cu mama și cu sora mea, și cu Zoe care e așa drăguța! Vb non stop și numai românește, știe sa îmi spună numele și e îndrăgostită de Mira :). 
 

In rest munca, munca. Și pauze, așa cum (mi) se cuvin :). 
 



#319
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 29 iunie 2022 - 09:47

Bună ziua!

 

Mihaela, la multi ani pentru Petra Silvia! sa fie sanatoasa si norocoasa! petrecere frumoasa! [flo2]  [pup]

 

La multi ani tuturor Petrelor, Pavelilor, Paulilor etc din familiile voastre. merg si eu astazi la tatal meu. deabia astept!

 

Roli, La muilti ani cu intarziere! ma bucur ca ai petrecut frumos!  [flo2]

 

Ella, sa va fie de bine revederea. hai, ca nu mai e mult si vine in vacanta. pune poza macar cu tatuajele [:)]

 

Fleur, sanatate! sa treaca repede si sa nu ia si Eric!

 

Anja, Otilia- asa ma vedeam si eu, rezistenta, puternica si capabila sa muncesc pentru 2-3, nu conteaza...se pare ca nu sunt chiar asa. problema e ca eu nu dorm, de multi ani am probleme cu somnul si cred ca asta a fost cel mai grav. de cand am tratament si dorm mai bine ma simt mai ok. 

si incerc sa ma educ sa pun stop la tot ce tine de munca cand am plecat de la birou. deocamdata nu pot. cred ca m-ar ajuta foarte mult  dar inca nu pot...

cred ca am scris pe aici ca din ianuarie am si un extrajob, e pe perioada determinata pana in martie. nu pot sa renunt si nici nu vreau dar ma consuma si fizic si psihic. 



#320
laura78nico

laura78nico

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.606 mesaje

Postat 29 iunie 2022 - 10:28

La multi ani cu sanatate Silvia Petra!

 

La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor de azi!

 

Ella, ce frumos ai petrecut! 

 

Nepotul meu a iesit de la terapie intensiva, ii vor monta azi o camera implantabila  pentru a i se administra un tratament de lunga durata. Va mai sta in spital. 

 

Cam atat de la mine. 




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

  • Control trimestrul 2

    lili.95
    - Ieri, 19:50

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -