Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Apa proaspata pentru flori si cafea pentru pinguini


732 raspunsuri la acest subiect

#321
Otiliav

Otiliav

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.234 mesaje

Postat 29 iunie 2022 - 10:44

Fleur, ai grija sa nu te suprasoliciti. Ingaduie-ti o perioada de convalescenta. Fiecare reactioneaza in felul lui la virus de aceea e si mai important sa fii atenta la semnalele pe care ti le da corpul.

 

Laura, multa sanatate nepotului. Am pierdut firul cu ce s-a intamplat dar ma bucur ca e mai bine.

 

Silvia, extrajob, serios? cand ai timp? banuiesc ca lucrezi de acasa.

 

Mihaela, asa simtim si noi ca e greu cu valurile de caldura mai ales la cum avem noi casa de lemn izolata foarte bine. Diseara iar o sa stam cu geamuri deschise pe partea unde nu e soare. De abia la 12 noaptea se mai racoreste si putem dormi.

Pisica a preferat sa stea afara o noapte.

Pe de alta parte e asa placut seara la plimbare prin cartier. Zicem ca iesim la promenada. Tantari nu avem, briza e calda. Pacat ca nu suntem inca in concediu.



#322
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 29 iunie 2022 - 12:47

Silvia, mulțumesc de urări in numele Petrei! Ei nu ii place numele asta, deși ii e dat in amintirea tatălui meu. El s-a născut chiar azi, îl chema Petru. A murit când Silvia era in burta dar eu încă nu știam de existența ei. Așa am hotarat sa o cheme și Petra. 
 

Otilia, casa noastră e din BCA și beton, dar e construită acum aproape 50 de ani și cu izolație cam proasta. Dormitoarele sunt la etaj, e mansarda și se încălzesc groaznic. De câțiva ani deja vreau sa cumpăr un aparat de AC dar tot am zis ca nu merita Pt 2-3 zile dar văd ca se tot aduna pe an ce trece, se fac tot mai multe. Pana la urma asta va fi soluția. 
Nici noi n-am avut țânțari, pana anul asta când ne-au invadat. Puteam sta in curte fără probleme. Anul asta nu am mai putut, după ce s-a inserat și răcorit. Sunt plină de mușcături… Cred ca ii afectează și pe ei schimbările climatice. 



#323
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 29 iunie 2022 - 12:53

Silvia, cu jobul exact așa eram și eu, ca tine. Am avut și “norocul” sa preiau funcția de leader de secțiune de la o persoana jobbacolica, care muncea 24 din 24. Și așa am preluat, așa am crezut ca e jobul asta. Am rezistat așa 6 luni. Am clacat. A trebuit sa ma ridic și sa îmi reconstruiesc postul după mine și după cât pot eu sa duc. Am avut noroc de șefe care au înțeles situația, de un psiholog, de fapt doi, care mi-au arătat și explicat in ce merita și ce nu merita sa investesc, ce am nevoie sa ma recuperez după cele 8 ore de munca. Apoi și faptul ca sunt HSP a explicat multe. Am trecut printre-un proces complex, încă nu e gata. Și îmi place unde sunt acum, e un echilibru in care funcționez și nu am de gând sa îl pierd. Cam așa, pe scurt :). 
Si da, somnul face minuni. 



#324
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 30 iunie 2022 - 11:49

Cafea pentru pinguini? [cit]

 

A iesit soarele dupa o dimineata rece si mohorata. Nu imi vine sa cred ca azi e ultima zi din Iunie. Maine merge Miss la noua scoala pentru o zi full sa vada cum e si sa isi cunoasca colegii si profii. La ora 8.30 trebuie sa fie in curtea scolii si o culegem la ora 3. Am emotii dar sper sa nu i le transmit ca si asa are si ea destule. 

 

M-am reapucat de papusit si mi-e tare drag. [il]  Mi-am mai comandat materiale si am gasit niste dantele vechi foarte frumoase si abia astept sa lucrez cu ele. Ieri a fost sarbatoare si nu stiam ce sa fac cu mine. Mr imi tot zicea ca si statul degeaba e bun dar eu nu imi gaseam locul, mereu trebuie sa fac ceva, sa fiu ocupata cu ceva, sa fiu in miscare... Am fost la o plimbare lunga pana la padure si in jurul satului si apoi am ajuns acasa si stat pe terasa la o inghetata si am citit niste reviste la care mi-s abonata. Mereu le rasfoiesc si nu apuc sa le citesc de la un capat la altul. 

 

Monica, felicitari Andreei! Ati facut contestatie pana la urma? Ce liceu si-a ales primul pe lista? 

 

Corina, felicitari si domnisoarei tale pentru un rezultat frumos. [fiesta]

 

lauranico, ma bucur sa aud ca e mai bine nepotul. Multa sanatate in continuare! Ramona ce face, cum se simte?

 

roli, la multi ani frumosi, sanatosi si plini de impliniri! [s] 

 

viviana, imi imaginez distractia voastra cu apa, rasetele si voia buna. 

 

ioana, am sa caut o poza cu trandafirul de pe coltul casei sa il vezi. Tare multe flori a avut, acum s-au cam scuturat dar vad ca da alte mladite noi si leaga boboci din nou [olala] 

 

mihaela, sper ca s-a reintregit familia acasa si s-a mai racorit si poti dormi si odihni. Nici mie nu imi place caldura. Eu inca dorm cu plapuma si tare bine e! Vii in vizita?  [:)]

 

velvet, s-a vindecat rana mea, multumesc de intrebare!  [flo2]  Vacanta placuta la mare!

 

Fleur, sanatate multa! Ce baiat mare ai acum de il trimiti la brutarie singur... 

 

otilia, a trecut canicula? Mi-e dor de Norvegia. Am vazut acum vreo 2 zile un video pe IG cu niste cascade si peisaje superbe cu fiordurile si mi s-a facut dor de duca... 

 

silvi, sper ca te-ai mai odihnit si te simti mai bine [flo] mai margelesti ori cu 2 joburi nu mai ai timp deloc? in ce faza e noul apartament? Cand va mutati?

 

 

Am inceput mesajul asta acum mai mult de o ora, am terminat si cafeaua si s-a ascuns si soarele intre timp. Am vorbit cu mama care se topeste de caldura... azi 36 grade! Nu, multumesc! Mi-e foarte bine la cele 18 grade ale mele de acum si maxim 22 de mai tarziu. Mai mult decat perfect!  [8D]

 

Am incercat in zadar sa incarc 2 poze, ba mi-am pierdut timpul sa le si transform din jpg in png si tot degeaba!  [doh]

 

Pana la urma le-am incarcat pe google photos, dar habar nu mai am sa fac album foto. Sper sa se vada linkul. Poza cu inghetata de ieri si trandafirul de pe  coltul casei de acum vreo cateva saptamani cand era plin de flori. 

 

 

https://photos.app.g...s1DyLT2MeTWdku6


Editat de strumphitza, 30 iunie 2022 - 12:07 .


#325
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 30 iunie 2022 - 13:39

 

 

Silvia, extrajob, serios? cand ai timp? banuiesc ca lucrezi de acasa.

 

 

 

am mai scris, cred...job-ul meu nu se poate face decat de la sediu - 8 ore/zi. extrajob-ul poate fi facut de oriunde. am 45 de ore pe luna, oricand vreau eu, doar ca am de livrat documente la date fixe. nu e greu si imi place doar ca ma incarca mai mult decat m-am asteptat eu. 

timp nu am, de asta nu dorm [:)]



#326
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 30 iunie 2022 - 13:40

Strumphi, multumesc!  [flo2]

Foarte frumos trandafirul tau.

Raportez si eu 33 gr. Dar in casa si in birou e racoare si bine. 



#327
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 30 iunie 2022 - 13:44

 

silvi, sper ca te-ai mai odihnit si te simti mai bine [flo] mai margelesti ori cu 2 joburi nu mai ai timp deloc? in ce faza e noul apartament? Cand va mutati?

 

 

nu sunt bine, dar functionez. multumesc [flo2]

nu am mai margelit de foarte mult timp. mi-ar placea intr-o zi sa ma reapuc dar nu cred ca va veni ziua inainte de pensie [:)] chiar nu am timp deloc. 

apartamentul e gata. se lucreaza la finisaje, au terminat balcoanele. am fost sa alegem gresia, parchetul dar nu ne-am hotarat...nici usi nu am gasit pe plac.  cred ca acum urmeaza cea mai grea parte, cu amenajatul si mobilatul.

nu stiu cand ne mutam. nu ma grabesc.



#328
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 30 iunie 2022 - 13:46


Buna ziua!

 

Am fost ieri la tatal meu. ne-am intalnit cu fratele meu si nepotelul mic care face luna viitoare un an, cu sora mamei, cu o verisoara care tocmai a termin cu chimioterapia (si arata foarte bine) cu o alta matusa, cu prieteni vechi...A fost tare bine. ne-am intors cam tarziu si Iuli era pe punctul sa adoarma pe drum. Si mie imi era somn pe drum si apoi nu mai puteam sa adorm. 


Editat de silvi8, 30 iunie 2022 - 13:56 .


#329
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 30 iunie 2022 - 17:51

Buna ziua! Roli, la multi ani cu sanatate! Fleur, sanatate multa! Vestile despre nepotul meu sunt mai bune, dar tot nu are un diagnostic precis. Momentan mananca, face miscare si analizele de sange arata mai bine.

 

Recuperare completa!



#330
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 30 iunie 2022 - 18:08

Hello, Patri si eu avem covid- tuse si somnolenta. Stam in dormitoare, B si Julia s-au mutat la

parter. Nu febra, gustul intact (am mancat azi un mujdei bun!). Astept sa iasa rezultatul negativ sa iesim din casa, ca m/am plictisit groaznic.

 

Silvi, nici nu stiu ce sa zic: bafta cu joburile sau odihna placuta? Alege ce iti doresti  [flo2]

 

Mihaela, pt gradina sunt lumanari/ faclii cu citronella care ii tine la distanta. Poate ajuta? Ma bucur ca Ovi si Silvi s-au intors.

 

La multi ani pentru Sf Petru pentru toti ‘sfintisorii’ pe care ii serbati! 
 

Fleur, sper ca a trecut si poti sa iesi din casa. Bravo lui Eric ca e baiat descurcaret.

 

Strumph, faini trandafirii  [il]

 

La noi a fost cald pana acum vreo 10

zile? nici nu mai stiu. Dupa aia amestec de cald cu ploaie. Cica de duminica ii da cu soare iar si 19-21 de grade  [:-)))] Sa nu ne infierbante prea tare. Cand e cald afara de mori mai mult de 25 de grade nu se fac in casa. Deschid geamurile si se racoreste imediat. 




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Astăzi, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Astăzi, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - Ieri, 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Astăzi, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Astăzi, 14:42

  • Alegerea numelui

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:20

  • Plimbarica

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 10:10

  • ImportanÈ›a medicului pediatru 👩🏻‍⚕️

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -