Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 3 voturi

Back to school, urmatoarea statie: Craciunul!


629 raspunsuri la acest subiect

#621
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 28 decembrie 2021 - 12:42

Buna ziua!

 

a trecut si Craciunul, cu vizite pe la socri si parinti, pe la fratele meu, doua zile la rand...am avut si noi niste prieteni. 

fetele au primit o tona de cadouri. mica inca nu a apucat sa se joace cu toate. 

C a primit carti, cam peste tot, si acasa si la bunici si la fratele meu...deja doua le-a dat gata [:-)))]

 

ieri am facut doza booster si ma doare mana foarte rau. nici nu o pot ridica. in rest sunt ok.

astazi au venit si cizmele comandate in ajun de Craciun. nu sunt stranse pe picior dar stau acceptabil. o sa le pastrez. 

 

asteptam revelionul sa nu facem nimic.  [:)] o sa treaca fratele meu pe la noi - vin sa vada artificiile in oras, si o sa stam la masa impreuna. apoi nani.



#622
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 28 decembrie 2021 - 13:05

Salutari de acasa  [pk]  [pk]  [pk]

 

Am ajuns cu bine ieri...din cauza de inghet (in tara) am ajuns cu o ora mai tarziu. Era polei de dimineata la 6.30 cand am plecat. M-a dus tatal cumnatei la aeroport (era stabilit sa comand taxi, dar el s-a oferit, asa ca am zis da).

Am venit cu 2 valize mari pline (27 kg una- pline cu borcane cu diverse si sticle cu vin si palinca  [:D] plus parizar, slanina, sorici si altele..si pufuleti cu cascaval)...hainele le-am pus in valiza de mana...a fost dragut tipul de la check-in, nu m-a pus sa platesc pt cele 8 kg in plus  [:I]

Am dus repede cadourile pt fratelo si familion, am aranjat tot, spalat rufe...dupa am mancat si m-am uitat cu Marco la un show coreean (primul episod) : singles inferno  [:D] si Marcia s-a uitat, s-a prapadit de ras cand i-am spus.

 

In timp ce mancam a venit prietena Marciei si mi-a adus cadou (flori si ciocolata)  [il] a fost surpriza, dar m-a anuntat Marcia. Noroc ca am avut si eu un cadou pt ea. A fost atat de bucuroasa, incat a si plans de bucurie in drum spre casa. Are o poveste trista, eu o ajut pe cat pot. Si o iubeste ft mult pe Marcia, e nascuta la cateva zile dupa ea.

 

Ma bucur ca am petrecut Craciunul cu ai mei  [:I] se vede ca nu mai sunt tineri...tata insa e bine cu spatele, nu mai are dureri, dar tot nu poate merge normal cu piciorul drept...face singur exercitii acum.

 

M-am plimbat pana la Carrefour de cateva ori, am cumparat si multe prostioare. Pt mine 2 pijamale, un halat pufos si 3 perechi de papuci  [:D] o pereche cu pinguini, una de botosi si una gen balerini...am si la anul...imi plac produsele de la Tex, de la ei cumpar mereu.

 

Eu muncesc pana pe 30; e liniste momentan, nebunia va incepe in ianuarie. Si in tara am citit mesajele zilnic.

 

O zi faina sa aveti.



#623
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 28 decembrie 2021 - 14:52

Incepand cu 20 decembrie elvetienii au schimbat putin regulile la intrarea in tara: accepta si test antigen (facut cu max 24 ore inainte de imbarcare); inainte era acceptat doar testul PCR (facut cu max 72 ore inainte de imbarcare). Iar pt cei vaccinati sau care au avut boala nu se mai cere test PCR sau antigen facut la 4-7 zile de la intrarea in tara..asa ca yupiii  [pk] am scapat de un bat in nas (pana acum am facut 6 teste). 

Duminica la pranz am facut testul antigen. Si am facut si anticorpii spike: peste 0.3 e ok, eu am 30; mama are 1.74. 

 

La noi varianta Omicron are acum 56%, Delta 44%. 

Pt 4 zile (joi-duminica) au raportat 36mii cazuri (9mii pe zi). Sunt curioasa cate vor fi azi. 


Editat de Ella73, 28 decembrie 2021 - 14:55 .


#624
laura78nico

laura78nico

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.606 mesaje

Postat 29 decembrie 2021 - 08:10

Buna  dimineata!

 

Sunt la munca zilele acestea si un pic aglomerata. 

Craciunul l-am petrecut in familie noi si socrii. Mama mea s-a simtit un pic racita si nu a vrut sa riste. Oricum pe 1 ianuarie suntem la ei...il serbam pe Sf Vasile- tata.

 

De Revelion ne strangem la sora mai mica si cum ele doua nu lucreaza vor face toate pregatirile. Abia astept un pic de veselie.



#625
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.397 mesaje

Postat 29 decembrie 2021 - 20:06

Mai sunt 2 zile si Anul Nou bate la usa. V-ati pregatit?

Cu ocazia asta mi-am dat seama ce copii mari am. Este primul an cand e fiecare cu revelionul lui. Baietii merg fiecare la cate o petrecere, cu prietenii/colegii, iar noi doi, vom petrece pentru prima data dupa 16 ani, fara ei  [alcool]. Nici nu-mi vine a crede. Asa ca imi voi lua sotul si vom merge in centru la brad sa vedem spectacolul si artificiile.

Zilele astea s-a umplut orasul de turisti. A fost o mica pauza, cand s-a facut schimbul intre turistii de Craciun cu cei de revelion, pauza de care au profitat copii sa mearga la ski si patinoar fara puhoaie de turisti. Azi au dat navala. Am fost in Schei la cimitir la tata si pana acasa, cca 3 km i-am parcurs intr-o ora. Daca nu eram cu masina, ca veneam din sat, de la casa noua, pe jos am fi ajuns imediat.

La noi, atmosfera e primavaratica. Iarna asta ma bucur sa fie cald, cel putin pana terminam cu mutatul.



#626
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 30 decembrie 2021 - 13:50

hello!

 

eu inca sunt la munca. astazi am cam tras mata de coada...colegul meu si-a luat concediu si a plecat la munte si am zis sa nu muncesc singura [:)] ...

fetele sunt cu dl sot. au plecat in excursie, asa zice mica, la bunici.

maine mi-am luat si eu liber ca sa merg la o inmormantare. a murit o sora a tatalui meu care era bolnava de ceva vreme, la pat. 

de revelion nu facem nimic deosebit. 

aveam de gand sa gatesc mai multe chestii dar nu cred ca mai am timp...inmormantarea e la tara, mai pierd timp si pe drum... Oricum aduc astazi de la tara tot felul de bunatati de la soacra mea. 

 

Sa petreceti frumos si sa ne auzim sanatosi anul viitor!



#627
laura78nico

laura78nico

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.606 mesaje

Postat 30 decembrie 2021 - 14:16

Buna!

 

Si eu sunt in ultima zi la birou. A fost mai lejer azi....am terminat ce mai aveam restul de luni incolo.

 

Silvi, condoleante!

 

Roli, chiar ai baieti mari! Eu sper ca in 25 ianuarie sau cam pe acolo sa dau si eu cu sotul o fuga la munte. Mi-e dor de schi.

 

 

Va doresc petrecere frumoasa de revelion si un an nou cu sanatate si numai de bine sa auzim!



#628
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 30 decembrie 2021 - 14:27

Eu azi sunt liberă și ar trebui sa încep sa fac din mâncăruri, dar încă ascult muzica și nu m-am mișcat :)). E așa de fain sa profit de clipele eu cu mine si cu ce îmi place! As putea sta așa zile întregi.

 

Prietena mea din Ro zice ca ea “moare” sa stea si sa nu facă nimic. Se referea sa nu meargă la servici, când va fi pensionara. Dar eu fac, ascult muzica si as mai face fotografii, as picta, as ieși in plimbari lungi, as face sport.

M-as pensiona ieri daca s-ar putea, sa fac ce îmi place si nu apuc mai niciodată.

Noroc cu ccc cursul foto la care m-am înscris in Octombrie si îmi deschide apetitul săptămânal, plus ca avem “teme” Pt acasa. Săptămâna asta am avut de fotografiat o lampa din trei puncte de vedere: primul comercial, sa ne gândim ca vrem sa vindem lampa. Al doilea, o fotografie frumoasa in care lampa nu contează cum apare. Al treilea, ca cel care privește fotografia sa îl facă sa se gândească la el, la fotograf sau la lume, ceva “filozofie”. Cu lampa desigur :).

Am văzut toate pozele puse de colegii mei, suntem vreo 50, sunt atât de diferite dar atât de faine! Vom primi feedback in 3 Ianuarie, sunt tare curioasa cum va decurge. Tipul care ne tine partea asta de curs e fenomenal, m-a făcut sa văd fotografia cu totul altfel decât pana acum.

 

Revenind la ziua de mâine :). M-am hotarat sa fac vițel la cuptor, cu trei garnituri, ca fel principal. Aperitive voi face avocado umplut cu shrimps, cârnați prăjiti, am făcut anul asta cârnați acasa și au ieșit tare gustoși, plus încă un soi de cârnăciori mici suedezi, le spune Cârnatul printului :))). Ca desert fac banoffee paj in pahare. Prietena mea va aduce un tiramisu. Avem șampania la rece deja, al meu mai cumpara azi ceva vin. Și cam atât, ajunge :).
 

Eu ca de obicei nu aștept nimic de la noul an, nu fac rezoluții, nu îmi propun nimic special. Dacă suntem toți sănătoși, îmi ajunge.


Editat de mihaela_s, 30 decembrie 2021 - 14:28 .


#629
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 30 decembrie 2021 - 20:57

Silvi, condoleante.



#630
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 30 decembrie 2021 - 21:05

Am terminat treaba pe anul asta  [pk] dupa am mancat slana cu pita si ceapa rosie  [:D]

 

Noi avem aperitive si salata de beouf, eu am pus la marinat steaks de curcan (cu smantana acra si mustar, plus sare, piper, usturoi si cimbru)-le fac maine, inainte sa mancam..cumnata face friptura din carne de porc..garnitura muraturi.

 

Azi am avut 16°..parca vine primavara  [:D]

 

Pe 21 mai am intalnirea de 30 ani de la terminarea liceului, am luat biletul de avion, stau cateva zile cu ai mei.

 

La job a fost liniste, maine avem liber, dar o sa muncesc putin.

 

Ieri am fost la socrii, am stat la povesti.

 

Seara faina sa aveti.




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -