Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Imi doresc copii la 46 de ani


44 raspunsuri la acest subiect

#41
AnnaK

AnnaK

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 158 mesaje

Postat 18 septembrie 2019 - 15:28

Annak, sa stabilim niste lucruri si sa terminam cu povestea asta:

- nu admir nimic pentru ca nu sunt  adepta unor sarcini si a unor copii aparuti atat tarziu, dar cine isi asuma riscul si va  fi fericit go for it!

- nici nu am auzit de persoana in cauza decat foarte vag ca nu ma intereseaza; am  punctat problema  cu HCG-ul si cum se poate depista o  sarcina timpurie.

- cand esti rugat sa fii donator de ovule sigur afli si cum s-a rezolvat problema pana la urma

- despre nerecunoasterea ovodonatiei si a embrioadoptiei  sunt perfect de acord, este exact ce cred si eu si nu am sustinut altceva nicaieri.

- tu vezi o persoana cinica care promoveaza aberatii eu vad doar o persoana fericita ca va fi mamica.

-  puteai sa-ti expui punctul de vedere si sa-i demontezi afirmatiile si fara a  folosi termeni ofensatorri.

- punctul tau de vedere asupra problemei este corect. Am sustinut altceva? Faptul ca  am vvorbit despre existenta unei sanse foarte rare inseamna ca invalidez ce spui tu? Inseamna ca visez cai verzi pe pereti? Nici pe departe. Fiecare cu experienta lui in sanse foarte rare.

- in ceea ce priveste aberatiile  (folosesc termenul tau, ca sa fiu in trend) la adresa mea nu merita  comentate.

 

Doamnă, după ce afirmați niște lucruri cel putin dubioase și după ce vi se dă replica acum îmi propuneți să "stabilim niște niste lucruri si sa terminam cu povestea asta".

Hadeți să vă reamintesc eu pe ce thread de pe forumul acesta vă aflați - pe cel dedicat fertilizării în vitro. Din nefericire pentru cei ca dvs care efectiv se trezesc vorbind despre lucruri despre care nu au idee, pe aici mai există și oameni care, din păcate, au acumulat foarte multe informații despre fertilitate și au îngrozitor de multă experiență dureroasă și personală pe subiect. Pe scurt, e o impietate groaznică să vii aici și să afirmi, cu o seninătate complet absurdă, cu privire la o știre senzațională despre o vedetă ce susține că a rămas gravidă natural la 50 de ani "si eu cred pentru ca nu este singurul caz pe care il stiu". Despre faptul că un admin vine cu asemenea absurdități PE UN THREAD DE FIV, nu de cancan, realmente nu mai am ce comenta.

 

"Punctul tau de vedere asupra problemei este corect. Am sustinut altceva?" - Da, doamnă, ați susținut altceva, că de aia mă zburlesc la dumneavoastră. V-ati trezit vorbind fără să știți exact cum stau de fapt lucrurile, ceea ce e ok. Ceea ce nu e ok e că persistați în această direcție.

 

Da, ceea ce susțineți Dvs, probabil din naivitate obstinată mai mult decât din rea-voință, sunt aberații. Conform DEX , o aberație e o "abatere de la ceea ce este normal, corect sau moral; Faptă absurdă, inadmisibilă Si: absurditate, inepție, prostie, stupiditate." Toate se potrivesc elanului Dvs de a sfida acest thread plin de multă, multă suferință legată de infertilitate, precum și insistenței cu care vă susțineți opiniile emoționale și nefondate. Ceea ce faceți dvs e ofensator, nu faptul că eu vă răspund acid.

Da, ceea ce face dna Bădescu e imoral, deși ea se află într-o stare de grație. Faptul că e însărcinată nu o face o persoană mai bună și nu îi scuză evidenta poziționare inadecvată. Nu, ea nu este doar "o persoană fericită că va fi mămică" (ah, diminutivele astea dulci), ci este o persoana publică ce îsi sporește capitalul de imagine pozând într-o superfemeie ce sfidează natura (doar are la 50 de ani analizele unei femei de 32).  O persoană publică are audiență, public, voce și platformă. Răul pe care îl face ea e simplu și evident - o femeie frumoasă, de succes care susține că a obtinut  prima sarcină (avansată) la 50 de ani poate da speranțe false și iluzii nefondate unor tinere femei ce cred că li se poate întâmpla același lucru și lor. Este alarmant cât de multe femei amână maternitatea până  în jurul vârstei de 40 de ani, sperând într-o "minune". Apare doamna Bădescu și le anunță că se poate și la 50. Nu, nu se poate. Întrebați orice specialist cu competență în fertilitate. Informați-vă din surse credibile, nu din articole senzaționale.

 

Mă bucur că în anumite puncte suntem de acord. Ceea ce afirmați despre b-hCG dovedește că nu aveți idee despre cum decurge o consultație de infertilitate. Nu, analiza beta-hCG nu face parte dintre analizele preliminare în FIV. Se recomandă bărbaților infertili pentru a elimina un posibil cancer testicular.

 

Dar, esențial e atât: pe un thread de FIV (cam inactiv, ce-i drept), unde au curs mulți gigabytes de suferință din cauza infertilității, ne pierdem vremea discutând despre o vedetă al cărei super-ADN de 50 de ani bate recorduri și ține piept firii, naturii și evolutiei speciei noastre.


Editat de AnnaK, 18 septembrie 2019 - 16:13 .


#42
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 18 septembrie 2019 - 16:25

Bun  Am o propunere. Sa lasam acest topic sa curga mai departe pe subiectul de baza. Este deja mai mult decat clara pozitia fiecareia.
De acord?



#43
Lena03

Lena03
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 23 februarie 2020 - 22:16

Multumesc 



#44
Catlin

Catlin
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 07 iulie 2020 - 11:12

Am reușit procedura FIV cu ovocite donate în Ucraina, nu regret la nimica! Pe tot parcursul tratamentului mau susținut, mi-au dat sfaturi! Ear acum sunt mamică la p fetiță sănătoasă! Mulțumesc mul clinicii și la tot personalul!!!!!



#45
Kmira

Kmira
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 18 ianuarie 2024 - 21:45

Intru rapid dupa 100 de ani de absenta doar pentru a-mi declara uluirea cu privire la discuția de mai sus.

După mii de pagini citite despre FIV, vă anunț că la 46 de ani a fost UN CAZ in toata lumea de reusita FIV cu ovocite proprii, in 2014. Au scris ziarele, s-a mirat toata planeta. Apoi Inca unul in 2017 la 47de ani. Deci in total DOUA. Din cateva milioane de cicluri de FIV.

 

Va las sa judecati dacă nu ar fi mai cinstit si mai rational să spunem lucrurilor pe nume cand mai pune cineva astfel de intrebari, mai ales dupa ce a fost deja la specialist unde i s-a comunicat cum stau lucrurile.

 

Regret, dar nu putem perpetua aberatii. Nu aici, unde au curs fluvii de lacrimi pe subiect

mi se pare absurd ce spui aici. sarcini naturale se intampla la 46-47, ar fi deci ciudat ca in conditiile in care se aplica si niste proceduri ajutatoare (FIV care presupune stimulari ovariene, fertilizarea directa a ovocitului, selectia embrionului sanatos, plantarea lui direct in uter etc) sa nu existe cazuri !! nu sunt adepta optimismului neinfranat, dar totusi! sa sustii ca in toata lumea se cunosc 2 cazuri mi se pare de domeniul fantasticului.




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Astăzi, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

  • Carucior

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:07

  • EMOTII VERSUS STRES

    Andrevvv
    - Astăzi, 13:54

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -