Maine fac orez cu fructe de mare, spanac
Imi e ff pofta de jumari :). O sa merg sa iau niste gusa de porc sa fac.
Postat 19 noiembrie 2019 - 13:11
Maine fac orez cu fructe de mare, spanac
Imi e ff pofta de jumari :). O sa merg sa iau niste gusa de porc sa fac.
Postat 21 noiembrie 2019 - 14:39
La vremea de afara ar merge o mamaliga cu branza, ou ochi si bacon!
Postat 23 noiembrie 2019 - 19:03
De aseara!
Asta e poza indecenta, buna de raportat la moderator!!!
Si noi am facut oua ochiuri aseara, am mai avut vreo doua copanele pe linga...am trecut ziua!!!
Astazi fac varza cu carne si mamaliga, varza pentru doua zile, apoi am in plan o supa de pui cu galuste-am luat un pui "galben"(crescut cu porumb)si vreau s afac supa cu galuste , iar din piept am s afac un curry dupa reteta lui FLeur.
Sper sa am planul pina spre mijlocul saptaminii...mai departe , o sa vad!!!
Postat 25 noiembrie 2019 - 09:27
Mneatza :-)
Sambata am fost pe coclauri, asa ca am gatit rapid spaghete (carbonara romaneasca cu panna) si o punga de maglavais semipreparat de la Lidl, orez cu ceva carne.
Desi am zis ca nu mai fac pana la Craciun, am facut totusi un pic de supa pe pui.
Seara mi am facut curaj si am fiert crema de gris (primisem niste foi de Albinita, o nebunie, bune rrrau), asa ca am avut si dulcele asigurat :-) La mijloc am pus gem de caise.
Duminica am facut piure, escalop cu ciuperci si seara am incercat aluatul congelat de pizza de la Lidl - mi au iesit 9 minipizza.
Postat 27 noiembrie 2019 - 02:05
Si noi in weekend lasagna cumparata, foarte buna, o tava ne a ajuns doua zile.
Pentru ca in weekend si noi colindam la activitati si cumparaturi, nu am timp sa gatesc.
Azi am gatit somon la cuptor, cu cartofi nou fierti cu un pic de unt si salata. Un deliciu.
Am luat bacon si o varza alba sa fac varza cu bacon dar mancam din bacon ( cu mustar) intr o veselie. Nu stiu daca apuca varza!
Urmeaza cu siguranta, in timpul saptamanii, alte semipreparate cu care am burdusit congelatorul: coji de cartofi umplute cu cheddar si bacon ( o specialitate americana) si minipizza. Am mai luat si pungute de carne afumata, in vid, cu care fac niste sendviciuri fenomenale, cu un pic de maioneza si neaparat castraveti murati ( in saramura, de preferinta). Aceasta smoked meat este o specialitate a Montrealului, adusa de evrei de origine romana!
Sziv, si eu mi am propus sa nu mai gatesc pana de Craciun, iar de Craciun chestii minime si netraditionale, desi vom avea musafiri. Vreau sa fac fondue si sa cumpar pannetone, iar ca desert de casa un tiramisu SI ATAT! Sa nu mai aud de sarmale, carnati si cozonaci!
Postat 27 noiembrie 2019 - 09:29
Azi vrea copilul, cartofi prajiti cu mujdei si maine fac lasagna, ca mi-ai facut pofta fleur!
Postat 27 noiembrie 2019 - 09:38
De Craciun am zis ca nu fac baigli, dar trei prietene m au rugat sa nu cumva sa nu fac si nu le pot refuza.
Voi vedea si cum vom avea liberele.
Editat de szivarvany, 27 noiembrie 2019 - 09:41 .
Postat 28 noiembrie 2019 - 11:13
M-am tinut d eplan, supa d epui cu galuste si curry de pui, care s epare ca-mi vor ajunge pina vineri, varza mi-a iesit foarte buna si m-a tinut vreo 3 zile!!!
Trebuie sa vad ce sa gatesc in we...
Postat 28 noiembrie 2019 - 11:16
Aseara am facut cartofi/ou/smantana la cuptor, sa fie pt azi si maine.
Apoi vedem ...