am facut de doua ori Tikka Masala (reteta https://retete.unica...i-tikka-masala/
) odata cu orez odata fara.
codimentele nu le pun pe toate ca arde rau
Postat 15 iunie 2020 - 15:43
am facut de doua ori Tikka Masala (reteta https://retete.unica...i-tikka-masala/
) odata cu orez odata fara.
codimentele nu le pun pe toate ca arde rau
Postat 16 iunie 2020 - 16:01
Didi, nu e diferenta foarte mare in Tikka Masala si reteta de curry de pui a lui Fleur!!!
Eu am intrat sa ma laud ca am fost la magazinul rusesc, am luat(si mincat deja ) brinza de Sibiu, kaiser(cred ca e mai degraba piept de porc dar foarte bun) , cascaval, mici de oaie amestecata cu porc si porc cu vita, brinza d eburduf asta asa doar citeva bunatati cu specific romanesc!!!
edit Am gasit si bostanei ca in Romania, cu coaja deschisa la culoare!!
Editat de andacos, 16 iunie 2020 - 16:29 .
Postat 17 iunie 2020 - 00:44
ieri
ciorba de peste
varza calita cu carnat afumat
azi
tocanita de pui cu garnitura de orez
Postat 18 iunie 2020 - 09:53
Zuchinnii cu rosii si parmezan(eu am pus si niste mozarella printre...) au iesit mult mai buni decit ma asteptam!!!Deci mai repet, o sa am grija sa condimentez mai bine.
Astazi sunt cam fara inspiratie insa cred ca voi face mincarica de cartofi cu castraveti murati d ela rusi!!!
Postat 18 iunie 2020 - 10:21
oo varza calita mmm
am pofta
dar am o leneeee
si ieri si azi mici la pranz
am mai facut salata de vinete si coleslaw
Postat 18 iunie 2020 - 22:14
Somon cu orez (noua ne place simplu, arborio, stropit cu un pic de sos de soia); azi snitele de pui cu tocanita de ciuperci cafenii, in care am pus si leustean.
Si cel mai bun desert din copilarie: capsuni in sirop ( capsuni bine coapte, taiate in 2, la borcan cu cateva lingurite de zahar, la frigider vreo 2- 3 ore, sa lase sirop). Un deliciu!
Postat 19 iunie 2020 - 07:17
Fleur, ciuperci cu leustean n am mâncat un viata mea .
Azi am facut doar ficaciori de pui.
Maine probabil cod prăjit, sos de cappers cu lămâie si orez .
Postat 19 iunie 2020 - 07:21
Am facut sapt trecuta acele chiftelute din dovlecei dar n am fost incantata. Am stors o gramada de apa din ei si tot era compozitia cam moale, a trebuit sa le prăjesc mult si au absorbit mult ulei.
Dar sotul le a mâncat pe toate