Cum ieri nu am Mai facut salata de varza,am facut hrean la pui,am sa fac miine niste varza cu carne .
Astazi conform Planului,mincarica de ceapa cu ciotoiase.
Postat 23 octombrie 2017 - 10:00
Cum ieri nu am Mai facut salata de varza,am facut hrean la pui,am sa fac miine niste varza cu carne .
Astazi conform Planului,mincarica de ceapa cu ciotoiase.
Postat 23 octombrie 2017 - 12:33
Cred ca am sa das si eu o Ciorba de perisoare,Am sa iau si niste costite(scarita-ca asa am citit ca Se spune in übler Zone)sa aiba si putin os.
Dar asta vineri,pentru miercuri am sa fierb niste fasole,sa fac fasole batuta.
Joi,ramine deschis planul,vad eu ce fac(eu tinjesc dupa mamaliga cu Brinza si smintina,insa niciunl nu vrea).
Postat 23 octombrie 2017 - 12:49
Eu am făcut salata de boeuf, ardei umpluți și shaorma ieri. N-ar trebui sa mai gătesc toată saptamina, dar ți-ai găsit cu copkilul! Așa ca azi ii fac peste pane și plum crumble. Plus am cumpărat rădăcinoase sa le tai și sa le porționez pentru congelator. Îmi place sa le am acolo in caz ca vreau sa fac vreo ciorba.
Postat 23 octombrie 2017 - 13:27
Si eu am curatat, taiat, calit, mere pentru placinta la iarna! Stiu ca sunt mere mereu disponibile, dar daca tot am ditai pomul plin, de ce sa nu le folosesc.
Saptamana viitoare scot si morcovii, si-o sa-i amestec cu pastarnac si radacina de patrunjel, si la congelator cu ei.
Postat 23 octombrie 2017 - 14:28
Valentina eu pun morcovi cu telina si pastirnac (nu gasesc radacina de patrunjel). Merele le pui la congelator?
Postat 23 octombrie 2017 - 14:58
Da, le calesc cu un pic de zahar, cat sa se duca apa din ele, le pun in punga si la congelator!
Postat 23 octombrie 2017 - 17:44
Azi la pranz mancare de mazare, la cina salata de fasole verde cu mult usturoi si niste sardine.
Maine o mancare de praz cu masline si niste mamaliguta la pranz, apoi la cina nachos cu salsa si guacamole (homemade ambele).
Postat 26 octombrie 2017 - 14:18
Eu m-am tinut de plan,ba chiar am varza si pentru astazi si deci sar pestee fasolea batuta.
Pentru miine ciorba de perisoare,sa vad poate fac peste pentru sot si pentru mine si fii mio niste spaghetti cu schrimps , sos de rosii si busuioc.
Simbata o sa mai am ciorba de perisoare,vad eu ce mai pun linga insa nu stiu ce fac in we.Si (IARRRRR!!!!!) trebuie s avad ce fac pentru saptamina ce vine,mai ales ca avem 2 zile libere...
Postat 26 octombrie 2017 - 15:05
Aseara am facut piure de conopida amestecat cu o cutie de fasole mare si alba (un soi de imitatie de piure de cartofi). A iesit suprinzator de bun. A fost garnitura pentru un ostropel de pui.
Azi avem dovlecei cu parmezan la cuptor.
Postat 26 octombrie 2017 - 23:33
Azi am mancat risotto cu ciuperci la pranz si paste cu sos de olive (specialitatea fiica-mii) seara.
Maine avem varza calita cu mamaliga la pranz si salata de linte seara.
In w/e baietii astia ai mei vor sa faca gratar .