Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Felicitaari Eyna! Soparlici! Ade! ^v^ Hai Nicol, Alynutza, Ana! - Bulgarasi februarie 2015 (14)


388 raspunsuri la acest subiect

#251
Adelina207

Adelina207

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 59 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 19:54

Buna seara mamicute !

 

Revin si eu la raport :).

 

Am vazut Iuli ca treci printr-o perioada foarte grea. Eu sunt la primul copil , sfaturi cum sa te comporti cu fratiorul mai mare, nu am, dar te rog si eu ca celelalte fete sa nu lasi depresia sa te cuprinda.  Cum ziceau si fetele, e o perioada grea pentru el. Luca de tine e atasat si acum vine bebe sa ii ia din teritoriu...e greu sa acceptat. Dar te rog sa fi tare caci noi asa te stim. Esti o mama exemplu care are 2 copii minunati ce se bazeaza pe ea. Noi te sustinem de aici de departe [flo2]  cu cate o vorba, un sfat, fie si ca te ascultam. 

 

Restul mamicilor, observ ca toate suntem ocupate cu tzitzilit, schimbat de scutece si mi-e extraaaa drag!

 

Oana draga, am vazut ca bebe Mara a avut ceva probleme , dar sunt sigura ca isi va reveni. Eu astazi citeam in ,, Mama si copilul " editia din 1983 si era vorba despre suferinta la nastere si faptul ca se poate repara. Mentiona faptul ca inclusiv Goethe s-a nascut cu mari probleme din cauza unei nasteri dificile si uite, om mare a ajuns :). Sunt sigura ca bebelusa ta va fi bine. Sa ne tii la curent, te rugam, sa stim cum sunteti, da?  [flo2]

 

Despre noi : Azi avem o saptamana de cand suntem acasa. Il suspectez pe Theo de puseu de crestere. Ma titileste fara oprire, e marait, mesele dese si scurte. Ba scuipa titi, ba o cauta. Ah da, si am descoperit degetele. Cand ne e foame, chiar pumnul il bagam in gurita.

In rest, crestem. Mi-a adus mama un cantar d-ala editie veche ca na, cu cantar ,, d-ala cantareau copilasii inainte" -citat. Cantar cum se folosea pe vremea mea si acum mai vad la piata cate o bunicuta cantarind rosii cu el. Haha, ma amuza foarte tare. Dar mama a zis ca ala siiiigur e bun. 

Asa ca domnul Theo arata 3000 gr. Cam mult, zic eu, intr-o saptamana 500 gr. Sau ? Ma simt batuta in cap ca nu imi dau seama daca il folosesc cum trebuie pe nea cantaru  [batcap] . Maine primim si unul digital dar momentan o ardem vintage  [clo]

 

Cat despre Theo, are falcute si gusita deja. Face caca fara oprire. E un tun de caca( iertare de detalii). Face pe el, pe tati, pe mine, pe picioarele lui, peste tot.  [:-)))]

 

De papalit, papa bine. Azi ma grabeam sa plec cu tati sa rezolvam probleme si e prima zi cand l-am lasat cu bunicii. M-a tot supt inainte asa ca am reusit sa mulg doar 60 ml . Cum eram in criza de timp, am luat formula pentru a completa masa. A mancat in total 150 ml lapte aproape. Sunt curioasa acum cat va suge. E  vremea sa ne trezim si la mami e cam plin depozitul de lapte.

 

Am sa va pun cateva poze pe drive cand ajung sa le scot de pe aparat. Il iubileste tati de zor si il pozeaza in toate ipostazele.

 

Va las mamicute, eu mai am ceva mail=uri de trimis si de se trezeste bebe, adio lucru.

 

Mai intru, va pupilesc si sa aveti grija de voi si de  [bib]  !



#252
oana9689

oana9689

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 67 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 20:15

Buna seara mamici !
Astazi a venit alta doctorita la bebica si a zis ca inghite,mi-a si demonstrat,a luat biberonul si a papat 30 ml.
Mananca dar si varsa putin,ii da si prin sonda restul,ii trebuie o tetina speciala mai lunga.
A terminat si tratamentul si sa vedem cat de repede invatam sa papam.
Va multumesc din inima pt ca sunteti langa mine.Multa sanatate si Doamne ajuta !

#253
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 21:25

Seara buna dragelor,
Noi am robotit toata ziua, iar la pranz am iesit afara la soare unde ne place maxim. Am sta non-stop.
Noaptea trecuta s-a trezit la 2.5 ore in situatia in care a papat doar la un san (ca adormea instant si nu mai vroia sa suga). Azi numai o singura data a primit supliment. Incercam sa evitam cat mai mult.
Si eu ma gandesc ca nu scot bine cu pompa sau ca nu ea ea asa grozava.

Carmen sanatate multa, multa Emmei. Va fi bine!

Iuli chiar nu ai voie sa ajungi la depresie. Gandeste pozitiv. Cum singura ai recunoscut, starea ta ii influenteaza micutului/micutilor starea.

Oana ce veste buna! Nu conteaza daca mai scoate putin, e surplus.

Ade si noi tot o saptamana de cand am ajuns acsa. Oare cand a trecut sa repede? Ne trezim ca le facem majoratul.

Gabi eu stiam ca se boteaza oricand. In calendar scrie ca nu se fac nunti.
Noi vrem sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie. Speram sa aflam duminica (e cum gasim la biserica).

Fug acum ca plange bebe. Noapte linistita!

#254
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 22:16

Buna fetele

 

Ade, nicaieri nu e asa de bine ca acasa nu? Ma bucur ca sunteti bine si ca bebe mananca bine. Eu cred ca se poate sa ia 500 gr (daca zici ca mananca cu atata entuziasm, de ce nu?). Vai ce amintiri am cu cantarul ala vechi. Avea si mama unul pe acasa, ma intreb pe unde o mai fi, daca mai exista. Din ce spui tu e foarte posibil ca Theo sa aiba puseu de crestere...sunt grele dar nu dureaza mult :).

 

Gabitzule, of greu la tine dar o sa vezi ca daca isi revin fetele un pic cu colicii si refluxul o sa fie mai bine :). Eu sunt de parere ca 2 ani diferenta de varsta e bine, cand mai cresc putin se pot si juca impreuna si din ce vad la prieteni de ai nostri care intamplator majoritatea au copii la diferenta de 2 ani, e super ok. Eu cu sora mea avem 4 ani diferenta si abia marisoare am inceput sa ne intelegem una cu alta, cat eram mici nu prea aveam nicio treaba una cu alta. Acum na, eu sunt subiectiva pentru ca la mine Emma nu are deocamdata dificultati si nu pare a ii fi greu...

 

Soparlici, ma bucur ca merge mai bine cu lapticul, tine-o tot asa!

 

Referitor la botez si eu stiam la fel ca se face oricand, ca nuntile nu se fac in post.  Ca altfel trebuie sa ma orientez sa fac botezul dupa Sf. Maria, ca altfel e postul Sf. Maria. O sa ma interesez si eu sa vad ce si cum.

 

La noi a fost o zi frumoasa azi, am iesit la plimbare cu Vera, apoi am mers sa o luam pe Emma de la cresa, Emma a fost tare incantata iar sa ma vada cu Vera, evident ca a vrut ea sa impinga caruciorul. Mie mi-a fost tare drag sa fiu cu fetele in masina (toate trei asa). 

 

Aaaa, si seara Emma a venit sa ma pupe si sa imi spuna noapte buna (eu eram la Vera, alaptam) si mi-a spus la final si "te iubesc mama!". E prima oara cand imi spune si evident ca mi-au dat lacrimile. Stiu ca nu e constient, si ca imi spune pentru ca ii spun eu de obicei seara, o pup, ii spun somn usor si ii spun ca o iubesc, dar tare m-am emotionat sa o aud pe ea cum imi spune asa, din proprie initiativa.

 

Ma duc la culcare fetele, va pup si va doresc o noapte usoara



#255
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 22:30

PS - Oana, ma bucur mult de vestile bune :). Sa dea Dumnezeu sa mearga in continuare bine si sa ajungeti acasa cat mai repede, sanatoase amandoua. Tu cum te simti? Incepi sa te recuperezi dupa nastere?



#256
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 28 februarie 2015 - 07:42

Neata fetele,
Ade , si noi la fel am patit la o saptamana. Si mai apoi la 3-4. La noi a tinut cateva zile. Desi greu sa alaptezi non-stop, tare cu drag imi amintesc acum de zilele alea. Parca ne-au ajutat ca ne cunoastem mai bine :)

Soparlici, tare ma bucur ca Puturosul papa din ce in ce mai mult san. E cel mai bine pentru amandoi.

Carmen, eu am zid mereu ca atunci cand bebe va veni sa imi dea primul pupic din proprie initiativa o sa ma topesc. Nu stiu cum o sa fie la primul 'te iubesc' constient sau nu. Cred ca o sa ma scurg toata. Sincer, Emma chiar este un copil deosebit, este minunata :) Si voi sunteti minunati ca ati crescut-o asa frumos :) Va imbratisez.

Oana, ce mult ma bucur sa aud vestile bune. Inca un pic si tot cosmarul se va incheia. Tu esti in continuare in spital cu Maruta? Tu cum esti dupa nastere, inteleg ca si pe tine te-au chinuit.

V-am zis ca am vazut pe facebook poze frumoase cu Miha si bebe Ioan? M-au topit ♡♡ Poate o sa mai intre Miha sa ne mai povesteasca una alta. Cand s-o linisti si ea.

Pupici de la noi.

#257
oana9689

oana9689

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 67 mesaje

Postat 28 februarie 2015 - 08:45

Buna dimineata mamici !
Sunt cu bebelusa in spital desi sunt externata,sunt la alt etaj ca mamica insotitoare.M-au lasat sa-i dau si eu cu biberonul.
Eu ma refac repede,m-au cusut dar sunt bine,la mine nu-i problema.
Abia astept sa pape bebica portii constante sa mergem acasuca unde suntem atat de asteptate.
Va pup si multa sanatate !

#258
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 28 februarie 2015 - 10:37

Bravo, Oana, bravo mamico, bravo Maruta! Sa mergeti cat mai repede acasuta!!

La multi ani, Gabita!!! O viata minunata iti doresc! Sa te bucuri de familia frumoasa! Te pup cu drag!

#259
simplyana_m

simplyana_m

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.555 mesaje

Postat 28 februarie 2015 - 12:47

Salutare!

 

Miercuri, la 18:40, a sosit Irene! Cu 3410g si 48cm, complet natural! au inceput contractiile de pe la 6 dimineata, le-am masurat pana pe la 14, cand mi s-au parut mie destul de regulate si eficiente, apoi am mers la spital. Acolo aia m-au monitorizat si controlat, apoi iar au decis ca sunt verde si m-au trimis acasa. Dar eu, capoasa, am stat cu Mimi pe banca in fata spitalului si mi-am vazut de travaliu :P inca vreo 2 ore, banca pe care m-am dilatat de la 1 la 5, apoi am mers peste ei inapoi, iar dupa inca 1 ora jumate o aveam pe Irenuca pe mine, sugandu-ma de zor! M-am si rupt, ca am nascut repede, am si un hemoroid cat inca o Irene (scuzati imaginea), dar suntem bine, mancam tzatze (la propriu, ca pana sa porneasca laptaria, m-a nenorocit, am niste rani..), dormim bine, maine pleaca si socrella :))). De aseara suntem acasa si nici nu imi vine sa cred ca am facut-o si pe asta, am nascut, am 2 copii...pffff!

Nu am citit din urma, recuperez si revin.


Editat de simplyana_m, 28 februarie 2015 - 12:54 .


#260
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 28 februarie 2015 - 13:38

Felicitari, Ana! Bun venit, Irene!! O viata frumoasa si luminoasa sa ai, cu sanatate si bucurii multe!
Ma bucur ca sunteti bine si ca scapati asa repede de soacra :) Sa va bucurati de copilasii vostri!


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Cu bebe in burtica la Zoo

    Pau26
    - Astăzi, 13:17

  • Saptamana 19

    ZDenisa
    - Astăzi, 00:33

  • Patutul bebelinei

    Roxana3001
    - Ieri, 21:56

  • O noapte furtunoasa

    Roxi_pisicul23
    - Ieri, 13:18

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:35

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -