Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Mamici de Oct. 2014 (Bobocei de Octombrie 2014) - 13

sarcina bebe nastere

232 raspunsuri la acest subiect

#21
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 10:53

Multumesc fetelor pt sustinere!  [flo2]  Chiar simt nevoia sa va am aproape! Imi pare rau ca acum parca sunt eu ma zapacita, cu mintea prinsa in ale mele si nu va mai pot scrie la feicare in parte.. maine o sa va scriu sigur de pe tel sa vb povestesc. Chiar imi faceam griji ca nu am reusit sa mai intru de pe tel pe forum zilele trecute, dar mi-am instalat alt browser si am rezolvat.

 

Emysa, ma bucur ca ati depasit momentele grele! Doamne ajuta sa poti sa-ti hranesti bebele care e un dulce si un scump!  [pup] Multumim ca ai mai intrat sa ne povestesti si ca ai pus pozici!

 

Ali, tu o ai pe Lory cum o am si eu pe Ama, in martie, pestisor, si acum bebe 2 in balanta  [:)]

 

Va pup si va mai scriu mai tarziu!



#22
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 10:54

sincere felicitari emysa! ai un bebe super dragalas si tu se vede ca esti cea mai mandra mamica din lume :))

 

Silvia, la cat e programata nasterea? Iti tinem pumnii, sa ai parte de o nastere si recuperare rapida si usoara, sa ai laptic si bebe sa fie sanatos! Asteptam vesti bune cu inima la gura :) te pup

 

Se pare ca Sebicu meu noaptea nu vrea sub nici o forma titi, dar ziua mai suge. In rest ne distram cu fantanitele de pipilica :))) cand dau sa-l schimb atunci da drumul iar la "robinet" de-si uda si hainutele :) Zambeste tot mai des, chiar si in somn, are perioade cand este tot mai activ vizual, ochisorii sunt tot mia mari si este pe zi ce trece mai atent la tot ce-i jur :)  E o minune pe care nu credeam ca o voi tra vreodata, dar uite ca am acest privilegiu si sper sa imi duc "sarcina" de mamica la bun sfarsit si cu rezultate bune :)

 

Acum tati e ocupat cu actele ptr alocatie, o intreaga nebunie pentru cativa banuti, numai un dute-vino...



#23
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 10:59

Ale, nu se stie  [:D]  Poate o sa ai vreo surpriza maine. Eu sincer mereu ma gandeam ca voi naste in septembrie, dar si eu sunt incantata de data de 1. Ma gandeam ca atunci cand va fi studenta isi va serva ziua in prima zi de facultate.  [:)]

 

Ma mai duc pana la farmacie sa mai cumpar cate ceva, am probleme cu gatul si mi-e sa nu fac si temperatura pt ca sunt f rosie la fata. Eu de obicei sunt mai plaida si azi m-am trezit ca un racusor. Tensiune nu am ca mi-a luat-o o vecina, era 11 cu 6, 5, mai mare decat o am eu de obicei dar normala pana la urma. Trebuie sa ma mai ocup si de ultimele detalii prin casa si sa ma mai si odihnesc, ca nu prea am dormit. as vrea sa fac rost de un diazepam pt deseara, stiu ca se poate lua in sarcina, dar nu prea stiu de unde ca la farmacie nu cred ca se da fara reteta. Maine la 5 jumate trezirea, ca la 7 trebuie sa fiu la spital. Cred ca pe la 8 jumate voi intra in operatie, dupa ce termina medicii raportul de garda



#24
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 11:06

Anda, ce frumos este ce povestesti tu de Sebi! Abia astept sa traiesc si eu asta!  [:)]  Cu lapticul stiu ca e greu cu mulsul.. Ma gandesc ca daca o sa suga pe zi de la tine, treptat va incepe si noaptea. Important ar fi pe zi sa nu-i dai cu biberonul. Daca se poate, daca nu, nu e o tragedie, si in biberon tot laptele tau e, doar ca e mai greu pt tine cu mulsul. Iti multumesc mult pt sustinere! [flo2]  Maine voi intra in operatie la prima ora, deci dupa 8, 8 jumate. Va anunt cum imi revin. Sper sa fie totul ok!



#25
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 11:13

Hey, se pare ca o sa nasc la capitolul 13!  [:)]  Mie 13 imi poarta noroc, pe 13 am aflat ca sunt insarcinata cu Ama si tot pe 13 am nascut-o si de atunci ma simt f atasata de nr asta.

 

Deeutza, Andreea11, Mytzy, Tamia, Ellennas, Alina, Lorici, Kmy, Eve, Dia, Hopefull, Whatever si alte burtici care nu au mai scris de mult, veniti la raport! Dia nu stiu de ce dar presimt ca a nascut.



#26
alysolita

alysolita

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 118 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 11:48

sigur mai sunt mamicute care au nascut dar probabil nu au timp sa intre sa ne pove! desi noua ne face bine  ca parca ne mai intarim moralul cand vedem cum sa intamplat la altele! 

vai ce emotii cand ma gandesc cum va fi cu baietel! nu stiu cum o sa ma descurc fiind invatata cu fetita si "prunica"  !!!!imi vine sa rad singura cand ma gandesc la "putulica"!

om vedea noi cum a fi!

eu mamici am niste prb acum pt care tre sa umblu de ma zapacesc de cap! cand am fost in concediul de maternitate cu lory pt care am luat si indemnizatia, naiba o stiut ca nu am voie sa am alte venituri ( asta fiind in 2010) si acum vreau astia sa le dau banii inapoi!

(am facut asigurari)  asa ca acum tre sa la demonstrez ca nu am avut mai mult de 6 indemnizatii venit pe an! of of of

sa stiti  sa nu aveti nici o activitate aducatoare de venit ca ne pun astia sa dam banii inapoi! chiar si cele care se ocupa cu avon! nimic nimic nu avem voie!

 

oky !hai ca vam plicti! [:)] [:)] [:)]



#27
Elynko

Elynko

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 530 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 12:04

noi suntem "bine", sa zic asa. Azi a decurs ziua mai obositor putin. Ne a băgat iar la lampa turbo si la cealaltă pana maine. Abia a iesit ieri, acum iar e stresat micutul acolo. Azi nu prea a dormit, a facut si putina temperatura, a uitat sa respire odata si au început aparatele sa sune :(  
am avut si o discuție cu un psiholog azi, mi a prins bine, m am descărcat.
trebuie sa avem răbdare, mai avem de stat pana ne facem mai marisori.
 
picioarele imi sunt la fel de umflate, dr a zis ca o sa le mai am asa o perioada. Stau cu ele ridicate mai tot timpul si cand alăptez si cand dorm, dar degeaba. Zici ca sunt deformate.
a luat in greutate 5 grame azi 29 sept si ieri 10 gr.
 
azi 30 sep- am luat in greutate 20 gr, inca suntem la lampita, ast rezultatele de la sange, sa vedem bilirubina.
Ne luptam cu suptul, ne mulgem sa  aiba laptic in cazul in care nu poate sa sugă totul de la san( de ieri am trecut la 30 ml) si fiindcă obosește repede ii dam prin sonda .
 
aveti grija de voi toate si de bebelusi. Va pupacim.
Pozele la lampita. 
 

 

Miniaturi atasate

  • image.jpg
  • image.jpg


#28
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 12:15

Off, Elynko, cred ca e destul de greu! E bine ca ia in greutate si ca papa laptic de la tine, nu conteaza ca inca nu are putere sa suga. Sper sa fie ok analizele, sa ne zici si noua! Sa fiti puternici amandoi! O sa treceti peste perioada asta, o sa vina cu siguranta zile din ce in ce mai usoare!

 

Aly, prietena mea care a avut intai fetita si apoi baietel a zis ca e mai usor cu putulica. Cu fetita e stresul mai mare sa nu intre mizerie pe acolo, sa nu faca vreo infectie. De decalotat nu a fost nevoie sa decaloteze ea, s-a ocupat doar pediatrul si a fost ok.



#29
Elynko

Elynko

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 530 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 12:47

Aici nu e voie sa se umble la putulica pana la max 4 ani la baietei.

o sa vad cum e:)

primul vaccin se face la varsta de doua luni , nimic pana atunci.

 

Multumim pt urari!



#30
deeutza2012

deeutza2012

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 40 mesaje

Postat 30 septembrie 2014 - 13:49

Bună burtici și proaspete mămici , am intrat și noi pe ultima suta de metri cu cezariană programată pentru data de 6 octombrie , adică luni , inițial trebuie să fie pe 10 dar se pare ca fluxurile pe arterele uterine sunt marite . Am asa mari emoții și stări de neliniște si bineînțeles insomnie noaptea care este groaznică , dureri de oase si de bazin , contracții dureroase de cateva ori pe zi , ehhh cam asta este starea mea generală de câteva zile . Ieri am fost la control si dna doctor a spus că pot lua diazepam unul seara pt a putea dormi , dar sincer mie imi este csm teamă , am reușit să iau pastilele de la farmacie dar nu am îndrăznit să iau , in cel mai rău caz voi lua jumătate .
Fetelor care ați născut , felicitări tuturor si multă putere să aveți , mai ales Elynko ai încredere in Dumnezeu si multă răbdare și vei vedea ca micuțul luptător va fii bine , eu cred ca esti pe maini bune , sper ca analizele sa iasa bine si tu să te poți recupera rapid si sa se dezumfle picioarele cat mai repede.
Emysa si Anda minunății de băieței ce aveți , amândoi sunt niște scumpei dulci va urez ca bebeii sa fie papaciosi , laptele sa vină din belșug si bebeii sa nu aibă colici.Bine ați venit acasică și adaptare rapidă la noua viața împreună cu minunile voastre !
Silvia mult mult succes pentru ziua de mâine țin pumnii și sper să te poți odihnii la noapte știu prin ce stări treci ,dacă vrei neapărat diazepam si poti veni pană in Corbeanca eu te pot ajuta cu mare drag , să ai o naștere ușoară și să dea Dumnezeu ca totul sa fie bine ! Să ne ții la curent cand poți !
Geo si Roxyc felicitări si vouă și asteptam vești !!!


Vă pup pe toate și vă doresc toate cele bune tuturor mămicilor și burticilor !!!

Editat de deeutza2012, 30 septembrie 2014 - 13:54 .




Etichetat si cu sarcina, bebe, nastere

Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -