Eww
De ce posteaza unii poze cu mancare pe FB?
#81
Postat 23 aprilie 2014 - 19:52
#82
Postat 23 aprilie 2014 - 19:52
In Croatia si Grecia am mancat prajite, ca la noi. Am mai zis mai sus.
Cu hamsie (anchois) marinata - am mancat o salata excelenta in Italia pe care am reprodus-o si am sa o mai reproduc acasa: se taie rosii intr-un castron, se adauga masline bune, fileuri de anchois si ulei de masline. Mmmmmm.... simplu si bun, ca toata mancarea italiana de fapt.
Editat de lavi02, 23 aprilie 2014 - 19:54 .
#83
Postat 23 aprilie 2014 - 19:55
Eu pun la pizza cu sunca si anchois (sunt in ulei, sarate si iuti)...o cutie de 10 buc.e de ajuns pt o pizza mare
#84
Postat 23 aprilie 2014 - 20:40
Andacos mama .redactor inchide-ti subiectul please....
Apropoo tu ii fc acasa ANda? Cum ii faci...?
Poza e facuta la restaurant!!!!
Nu fac acasa ca nu am cum,nu gasesc d ecumparat,iar in tara cind merg...merg la restaurant si maninc!
La pescarie am vazut sarate,care s efac salata!
Insa puse in friteuza...sigur ies ca la restaurant!Doar ca apoi trebuie schimbat uleiul sau ma rog,il mai folosesti doar la peste.
Dana
#85
Postat 23 aprilie 2014 - 21:34
#86
Postat 23 aprilie 2014 - 21:41
Cred ca da!
Se sareaza si se dau prin faina...si zdup in friteuza! La sarat sa-i lasi vreo citeva ore...
#87
Postat 23 aprilie 2014 - 22:44
Din cate imi aduc aminte, la noi acasa se dadeau prin malai si pe urma la tuci cu ei! Aici nu am vazut pestisori asa de mici, mai fac sapaturi prin rafturi daca ziceti ca se gaseste.
Iar eu la mare nu am mancat niciodata hamsi, imi aduc aminte vag de guvizi (?).
#88
Postat 23 aprilie 2014 - 22:51
Hamsiile astea se curata sau se maninca cu ochi, matze, oase si solzi?
Da!
#89
Postat 24 aprilie 2014 - 08:01
Noi am mancat anul trecut la mare hamsii facute in cuptor (date prin faina si pe hartie de copt la cuptor). Excelente! La taraba respectiva era tot timpul coada, pe cand la altele unde se prajeau in ulei nu se inghesuia lumea. Eu nu mananc peste in general, dar nu ma dau in laturi de la somon, pastrav si hamsii :P . Iar Denis mananca doar somon si hamsii (singurul mod in care mananca si usturoi), alt peste nici sa guste nu vrea
Acum, despre pozele facute mancarii - nu mi se pare deplasat, daca e un fel de mancare frumos aranjat, apetisant, opera de arta (restaurant) sau propria munca de care esti mandru. Totusi, mi se par penibile pozele cu sucul/berea/cafeaua/inghetata total banale - probabil postate doar pt ca persoana respectiva se plictisea la momentul respectiv...
#90
Postat 24 aprilie 2014 - 08:19
Aha...buna ideea cu hamsiile la cuptor...o sa fac o proba.