Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Bobocei de sept-oct 2012 (1)


711 raspunsuri la acest subiect

#31
Mirabelac

Mirabelac

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.399 mesaje

Postat 14 noiembrie 2013 - 09:23

Neata, va salut cu drag!

 

Iar am uitat ce sa va mai spun de cand nu am mai dat pe aici....

 

Calin a inceput sa faca obraznicii deja, mi-e si jena sa va spun ce a facut... l-am schimbat de kk, am pus scutecul inchis pe pat si m-am dus la dulap sa iau alti pantaloni,  el s-a rostogolit, a luat scutecul cu el si a coborat jos, s-a dus dupa pat unde era aspiratorul fara sac pentru ca sotul meu tocmai il scosese sa-l curete, deci era o gaura acolo. Eu ma tot uitam la el si vedeam ca mestereste ceva dar ziceam ca se joaca. Cand ma duc la el, scosese kk din scutec si l-a intins prin tot aspiratorul.... mai departe va dati seama ce a urmat, s-a uns tot pe maini dar si aspiratorul... asta s-a intamplat in 2 min de fata cu mine, eu ii vedeam doar capul, nu si ce facea el acolo.

 

Alta faza, David se duce la cutia de lp si mananca asa praf si odata a scapat pe jos iar Calin s-a dus repede dupa el si a lins ce a cazut pe gresie, a luat cu mana cat a putut apoi s-a intins pe burta si a lins direct de pe jos.

 

L-am invatat sa-si duca scutecul la gunoi dar acum imi arunca tot in gunoi, am gasit si mobilul si multe multe jucarii, tacamuri, etc....

 

Elfica stiu de tichetele de cresa de la David, atunci stiu ca la mine nu se dadea, nu era prevazut in contractul de munca. Acum deocamdata nu-l dau, dar ma voi interesa. Poate ne mai zici de voi.

 

Va pup pe toate!



#32
ramona7575

ramona7575

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.588 mesaje

Postat 14 noiembrie 2013 - 09:47

Neata fetelor,

Buna cafelutza voastra, eu o beau in timp ce va citesc, ma bucur sa aflu ca, copilasii noatri sunt sanatosi, ca ne mai bucuram de vremea bunicica de toamna...

 

Oli -  eu pt. inceput de tuse aplic o regula mai veche si merg pe principiu :tusim sa nu ne doara macar gatul. Mi-am facut in casa propolis (nu cel cumparat), l-am amestecat cu miere si dau doua pufuri in gatul lui Stefan (Nataliei ii pun in apa putina), nu am avut niciodata laringite, faringite si alte "-ite" , nu am folosit la copii fular iar pe vremea asta de toamna umblam cu capul descoperit toti 3 desi peste 99% din copii intalniti pe strada aveau caciuli, chiar fular iar toata lumea se uita ciudat la mine, altii ma intreaba "da` nu le acoperiti capul copiilor?". Nu, le pun caciula doar daca bate vantul...



#33
ramona7575

ramona7575

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.588 mesaje

Postat 14 noiembrie 2013 - 10:28

ups, am scris un mesaj lung si l-am pierdut :(

 

De cateva zile m-am gandit sa ma fac si eu utila, sa castig un ban ca prea sunt intretinuta de 5 ani si m-am cam saturat,vreau sa fac ceva, 2-3 mil. sa imi iasa, sa merg cu ei la salon :)

 

Vreau sa profit de faptul ca sotul e in State si sa imi faca comenzi de acolo vitamine pt. adulti si imunostimulatoare pt.copii pt. ca la noi sunt de 3 ori mai scumpe (spre ex.: Colstrumul cu probiotice ce-l dau Nataliei in farmacie costa 130 ron, eu il iau cu 65 ron, First defense , farmacie 110 ron, eu cu 55 ron, multivitam.pt.mine, in farm. 1 ron pastila,.iar eu le-am luat cu jumatate de pret sau mai putin.

El tot vine incarcat cu vitamine pt. cunostinte dar s-a cam saturat sa care extra-bagaj , sa plateasca pe la aeroport iar mie sa imi fie jena sa cer comision, de multe ori am pus din buzunar (odata nici nu a mai ajuns comanda de pe amazon la el dar nici timp de reclamatii pt. ca a plecat acasa si am ramas cu banutii pierduti)

 

Maine afla cat costa de acolo un pachet pus de el personal cu valoare trecuta mai mica de 40$ sa nu platesc eu taxe aici (noi nu putem face comenzi pe Amazon pt. ca te costa transportul cat nu face coletul, m-am interesat la Posta, ce vine din afara spatiului european te taxeaza enorm si au dreptul sa-ti deschida coletul sa vada ce contine).

 

De ceva vreme urmaresc cu mare interesc emisiuni pe teme naturiste, interviuri cu medici renuniti si am ajuns la concluzia ca mare majoritate a adultior isi cumpara vitamine doar cand sunt obositi, stresati etc. Gresit !!! Toti adultii dupa 35 ani, au nevoie de cel putin 3 vitamine zilnice.

 

Voi luati vitamine ? Daca da, de care, de unde, marca ?

 

Daca voi avea timp voi crea un blog sau pagina fb cu informatiile pe care le-am cules, cu linkurile dr.celebri care vorbesc despre necesitatea omului de asi lua doza necesara de vitamine ..



#34
Mirabelac

Mirabelac

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.399 mesaje

Postat 14 noiembrie 2013 - 11:00

Raspund si eu cu intarziere iar...

 

Kytana iti spun ce as face in locul tau daca tot continua starea ta nasoala, as lua medicamente, eventual poti sa-l intarci pe Luca, important e sa fii tu bine, de acuma e si el baiat mare. Nu lasa starile astea sa se cronicizeze rau, acum stiu ca tu le ai demult dar cand simti ca este chiar o criza, eu asa as face. Si neaparat sa ai activitate zilnica sustinuta sa nu-ti stea gandul la lucruri negative. Super retetele, bine ca ai timp sa faci ceva pentru tine. Vrei ceva la cuptor deja?

 

Olivia sanatate Mayei, sa fie doar o raceala simpla. Vezi ce zice medicul, sa nu se duca mai jos. Tantum verde spray e f bun in prima faza.

 

Corina succes la investigatii, sa iasa bine!

 

Ramona in general, eu nu iau vitamine decat dupa analize, si noi si copiii. Singurele care le mai luam sunt calciu pentru copiii in lunile cu r, 10 zile/luna, asa ne da pediatra noastra pt ca nu mananca lactate prea multe si tot timpul au lipsa la analize. Cand racesc le mai dau vit C si cam atat. Eu, foarte rar, iau magneziu fara analize cand ma simt foarte obosita, stresata, etc., primavara de obicei cand nu sunt multe vitamine in alimente si ma ajuta sa-mi revin. In general din alimentatie le prefer, cautam sa mancam diversificat si multe fructe, legume. Asta cu vitaminele dupa o anumita varsta nu o cred, depinde de organism, persoana, sezon, etc. Dar nu vreau sa contrazic pe nimeni, mai ales daca e zisa de un specialist.

 

Nu cred ca v-am zis ca, mai nou, copiii dorm in camera lor si noi, ca porumbeii, singuri. De 7 ani nu am dormit cu sotul decat ocazional, inca ne mai speriem noaptea unul de altul dar e f bine pt toti. David nu a fost de acord niciodata cu asta ca era invatat sa doarma cu mine de mic. Acum cu frate-su a vrut, unul in pat si unul in patut.  



#35
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 14 noiembrie 2013 - 13:25

Mirabela - felicitari; de 7 ani????????????????nu ai dormit cu sotul tau??? OMG, nu va fost greu??? Eu astept seara sincer, sa ne punem in pat, la un film, o samanta, o castana, niste chipsuri si o poveste de adulti nu tot scutece, papa, joaca....

 

Ramona - eu iau Polygemma 17 la indicatia medicului de familie si f rar cand sunt obosita magneziu. In rest mananc multe fructe si legume crude.



#36
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 14 noiembrie 2013 - 14:33

Uau ce de activitate! Asa imi place de voi!

 

Ramona, eu nu iau vitamine iau lui Luca ii dau Zymaflour D500 pe care mi le-a trimis o matusa de-a sotului din Germania. In rest, fructe si legume :)) Multa bafta cu blogul si sa iti iasa banuti de salon :D

 

Mirabela, m-am gandit la pastile, dar pastilele rezolva doar partial problema. Nu voi avea mai mult curaj sa raspund la telefon daca iau pastile sau sa ma duc undeva singura. As putea lua ceva de anxietate dar iarasi, au multe efecte secundare. Nu mi-e de alaptat, ca deja i-am rarit portiile ci de faptul ca o data ce le incepi trebuie sa le iei toata viata. Am ales varianta sa rezolv problemele si sa nu mai fug de ele si sa le suprim in subcontient pt ca iarasi vor reveni ca si acum la suprafata. Si da, ne mai dorim un bebelino micut.  [:I]  Ha Ha cat am ras la primul tau mesaj. Cunoastem faza cu gunoiul, de toate pune acolo.

 

Norma, multumesc de aprecieri, incerc sa ma tin ocupata mai mult. Uneori sincer nici nu imi vine sa ma ridic din pat. Felicitaaari Andreiutului ca acum se ridica singurel!! 

 

Haideti sa va zic ce face mai nou. M-a vazut ca sterg praful sau tavita cand curge mancare cu servete si acum cand vede ca ii pica mancarica cere servetel si sterge. Ieri a luat o carpa si s-a dus singur la pervaz sa il stearga de praf.  [:-)))]

 

Cam atat, o zi faina!



#37
ramona7575

ramona7575

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.588 mesaje

Postat 14 noiembrie 2013 - 17:31

Miraela - ce intamplare haioasa cu puiutzul Calin, avem si noi amintiri kkcioase: Naty statea relaxata pe olitza cu un biscuite in mana cand s-a gandit ea ca ce face la oala merge ca uns pe biscuite asa ca a bagat mana in oala si a facut o degustare de kk cu biscuite, probabil nu ia placut si s-a manjit toata fatza... eu trebaluiam pe langa ea si nu am observat [alcool] .

 

Kytana - of, inteleg perfect prin ce treci, mama a fost internata in urma cu 25 de ani intr-un sanatoriu, undeva in padure la Buzau (imi scapa denumirea sanatoriului destul de renumit), a stat acolo 3 sapt. si s-a recuperat pt. ca nu putea dormi, era vesnit nelinistita , slabise cumplit, avea impresia ca ii facuse cineva vraji, era paranoia (tata un om echilibrat si iubitor dar aveam prbl.cu fratele lui care statea peste drum de noi, frate care l-a si bagat in pamant pe tata din cauza certurilor [blabla] [blabla] , murind de inima rea [V] ). Dupa cele 3 sapt.petrecute acolo a venit alt om, era cu 6 -8 kg.mai grasa si mai pozitiva. E drept, si acum are prbl, cu somnul dar le mai regleaza cu mg., pastile usoare si melatonina (acum 2 ani am avut si eu prbl.cu somnul , am incercat toate variantele de biendormir, alte naturiste si m-am vindecat cu melatonin adus de sotul dar si-a facut efectul dupa aproape 2 luni).
Din pacate, am o verisoara care sufera de depresie, lipsa acuta a banilor, neintelegerile cu sotul, lipsa de comunicare cu familia pe aceasta tema au aduso intr-o stare de nedescris, nimeni nu face nimic pentru ea si se stinge usor (cred ca are 40 kg.la 44 ani).



#38
papelusca

papelusca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.114 mesaje

Postat 14 noiembrie 2013 - 20:21

buna fete dragi,

KYTANA, cred ca asta e metoda cea mai buna pt tine- sa elimini neplacerile. Singura metoda e sa le constientizezi si sa le infrunti, doar asa vei putea sa le accepti si sa treci peste ele. Vei vedea, la primele e mai greu, apoi prinzi curaj si desi ai vrea sa dai inapoi, vei merge inainte si-ti vei invinge frica si te vei simti tare bine dupa!

Bafta multa iti doresc, ma bucur ca ai grija de tine. Felicita-te si tu pt rezultatele obtinute pana acum!

 

OLI, sper ca sunteti mai bine. Sanatate multa!

 

MIRABELA, m-am distrat la fazele povestite. Las' ca cica si eu am manjit cand eram mica. Ati putut curata aspiratorul? eu cred ca il aruncam la gunoi... depinde cat de "adanc" era manjit.

ma bucur ca sunteti iar porumbei :) .

 

Stef a fost mucos, de 3 zile ma simt si eu cam under the weather, ieri cel putin am crezut ca pic lata! ma durea corpul, nasul era robinet etc. Azi ma simt mai bine vad... am baut ceai cu miere si lamaie, aseara a ramas taica-sau la noi si mai mult a avut el grija de Stef, eu m-am mai odihnit.

Si S ia servetele si sterge masa, pe jos etc. De cand ii sterg nasul (a invatat si el sa-l sufle) ia servetelul si tot se sterge pe par, la ureke- cred ca nu-si da seama unde e nasul lol.

 

s-a terminat pauza, sper sa mai revin.

 

sa aveti o seara faina!



#39
Mirabelac

Mirabelac

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.399 mesaje

Postat 15 noiembrie 2013 - 10:23

Neata gagici!

 

Norma ma refeream la faptul ca nu dormim impreuna efectiv, adica somnul de noapte. Dar asta nu inseamna ca nu ne petrecem timp impreuna seara, ziua, dimineata, oricand. Chiar nu am neglijat deloc partea asta, eu v-am mai spus cat e de importanta si sa nu o neglijati ca asa apar rupturi in relatie. Asa cate o noapte-doua am mai dormit dar nu era regula asta, eu dormeam cu David in alta camera si sotul in alta. Am mai avut tentative in timp dar nu am reusit fie din cauza lui David, fie din cauza sforaitului groaznic a lui si stateam cam toata noaptea treaza. Oricum, nu recomand sa faceti asa pt ca e mai greu sa dezobisnuiesti copilul mai tarziu, cu cat creste, cel putin in cazul nostru, David plangea noaptea fara mine si nu dormea si nu ma lasa inima sa-l chinui. Pe Calin l-am invatat in patut si e f bine asa.

 

Gabi da am curatat usor aspiratorul, era o zona usor de curatat, ei cum sa-l arunc ca e nou, acum are parte si de "noroc" [alcool] .  Si-apai de cate ori nu se mai murdareste cate ceva de kk, doar nu le arunc, le spal.

 

Kytana nu sunt de acord ca medicamentele trebuie luate toata viata, e adevarat ca creaza dependenta dar daca stii sa le intrerupi nu se intampla asta, adica sa reduci doza treptat. Daca o persoana are nevoie de ele, e mai bine sa iei pana iesi din criza decat sa nu le iei si sa ajungi mai rau. Zic asta pt ca la prima mea depresie am avut idei preconcepute, nici la dr nu m-am dus ca pe vremea aia doar nebunii se duceau la dr, asa zicea si mama mea, lucru care m-a afectat pe toata viata zic eu... apoi am aflat ca intr-o stare de criza, cand efectiv nu gasesti calea de iesire singur sau cu psiholog, medicamentele ajuta pentru ca este si o dereglare chimica a creierului care trebuie ajutat sa-si revina. Si nu zic asta pt ca lucrez cu ele, eu chiar nu iau medicamente tot din principiul ca le stiu de ce sunt in stare. Uneori sunt un rau necesar. Eu am avut mai demult atacuri de panica si am luat 2 luni xanax si m-a ajutat enorm, n-am mai facut niciodata pana acum. Le-am redus treptat si n-am mai avut niciodata nevoie de ele, insa ma gandesc ca daca nu le luam, poate ramaneam cu starile alea tot timpul, cine stie. Am si un unchi care e maior in politie si la un moment dat facea ca niste crize de inima si a mers la multi medici, el credea ca e grav si pana la urma avea un soi de atacuri de panica datorate stresului de la munca si tot xanax a luat vreo 3 luni, si-a revenit total, sunt peste 10 ani si nu a mai avut nimic. Nu vreau sa militez pentru a lua medicamente, insa, daca e nevoie si trebuie luate pentru o perioada, intr-o stare de criza cum am numit-o eu, le-as lua fara ezitare. Acuma tot tu si medicul stiti cel mai bine daca trebuie sau nu. Sper ca m-am facut inteleasa dar am trecut exact prin asta si mi-a parut rau de decizia luata atunci. SI asa este, nu rezolva medicamentele problema, te ajuta doar partial. De asta mergi in continuare la psiholog, chiar si dupa ce termini sedintele astea gratuite, poate mai mergi pana simti ca esti mai bine.

 

Ramona deci sunt mai multi "norocosi" pe aici! 

 

Azi facem si noi 15 ani de cand ne cunoastem si i-am zis lui David ca vom iesi in oras mai intai toti 4 si mai pe seara doar eu cu tati si mi-a zis ca mai bine ies tot cu el si sa-l lasam pe tati acasa [pk] . El mai are chestii din astea de gelozie si zice ca n-are rost sa-l mai iubesc pe tati daca il am pe el si Calin.

 

 



#40
Mirabelac

Mirabelac

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.399 mesaje

Postat 15 noiembrie 2013 - 11:04

Kytana trebuie sa vezi ce anume iti intretine starea asta, e posibil ca mama ta sa te lege de trecut unde tu ai multe rani nevindecate... zic asta pentru ca si eu ma comport ciudat in prezenta mamei mele, desi o iubesc enorm de mult si nu-mi vad viata fara ea, vreau sa o stiu bine dar la casa ei, pana la urma asta e normalitatea lucrurilor. Nu stiu cum sa explic, ma deranjeaza uneori ce zice ea, cum pune anumite probleme, etc, nu vreau sa intru in detalii dar sunt lucruri care ma fac sa ma simt nervoasa si agitata. Chiar ma gandeam sa vorbesc cu un psiholog despre asta, despre ce simt si cum ma simt eu in prezenta ei. Asta se intampla de cateva luni de cand am inceput serviciul si cand mai pleaca soacra mea la tara, mama sta la mine de luni pana vineri cu Calin. In concluzie, eu ma simt mai linistita cand fiecare e la casa lui, desi ea m-ar putea ajuta cu una alta. Apropo, cum decurg sedintele la consiliere, sunt curioasa.  




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Astăzi, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Astăzi, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Astăzi, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -