Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Ce gratar e cel mai bun?

gratar

92 raspunsuri la acest subiect

#21
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 19:44

Anda, deci asta e proiectul de weekend! Grătar cu carne marinata in prealabil !!!

#22
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 20:04

Phuu...Oana,ce filosofeala si cu carnea asta!

 

Mi-emi place carnea patrunsa bine...nu-mi place deloc,dar deloc in singe,de asta nici nu fac pulpe la gratar ca ...nu s epatrund.

 

In marinada vreau sa incerc s apun si semintze de mustar... [:)]

Daca o crestezi spre os e Ok



#23
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 20:07

Anda, deci asta e proiectul de weekend! Grătar cu carne marinata in prealabil !!!

[cool] sigur o sa va placa!!!!!

 

Marius ,da ai dreptate,ba chiar o potzi "desface"insa tot nu o patrunde bine...pentru gustul meu.

 

Dana



#24
rall

rall

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.248 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 21:18


Mi-a placut la cineva (si incerc sa copiez) un sos facut cu legume puse pe gratar (rosii, ardei, ardei iute, vinete, dovlecei, ceapa, usturoi), se curata, rosiile/cepa/usturoiul se zdrobesc, ardeiul iute se taie marunt-marunt, celelalte legume mai mari, ca si garnitura...sarate, un pic de ulei de masline, cimbru si/sau busuioc...

 

Eu fac des salata asta, in casa, cu legumele pe tava de fonta. E foarte buna, mai ales toamna, cand toate legumele sunt ff gustoase. Iese ceva.. wow, nebunie de arome [:)]

 

Carne pe gratar mananc f. rar, probabil de 2 - 3 ori pe an. Mi-a intrat in cap ca e nesanatoasa [grasimea in contact cu focul elibereaza doua substante cancerigene: AHC (amina heterociclica) si HAP (hidrocarbura aromatica policiclica)] asa ca de obicei, cand mananc, curat toate partile negre de pe carne. Ceea ce ii cam strica tot farmecul [:)]



#25
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 21:23

Carne de porc (cotlet,ceafa) uneori costite, carnaciori, piept de pui, pulpe de pui peste (pastrav), nu am facut carne de vita niciodata, mici, frigarui asortate, legume (ceapa rosie sau alba ardei gras dovlecel samd....

 

Marius, facem noi vita. T-bone (ptr. sotul meu) si steak mai mici (ptr. mine) si Victoria :) Cozi de rac (iasa yummy!, Victoria mananca si cate 3!!!) Tot felul de peste. Si pulpite de pui, dar numai partea aia mica de la pulpa (aici le zice drumsticks), ciuperci.



#26
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 22:01

Marius, facem noi vita. T-bone (ptr. sotul meu) si steak mai mici (ptr. mine) si Victoria :) Cozi de rac (iasa yummy!, Victoria mananca si cate 3!!!) Tot felul de peste. Si pulpite de pui, dar numai partea aia mica de la pulpa (aici le zice drumsticks), ciuperci.

Daca aveti... aveti - eu nu am asa ceva. Insa sunt curios. 



#27
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 22:04

Marius,dar la noi se gaseste(direct marinata in sezon estival)in discounturi gen Lidl,Aldi,Penny...

 

Imposibil s nu gasesti sa-tzi satisfaci curiozitatea.

 

Dana



#28
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 22:45

Marius, uite, ti-a zis Dana de unde le poti cumpara. Depinde de gusturi, dar noi, de ex., nu cumparam niciodata rac intreg sau cleshtii (nu stiu exact cum se numesc), ci doar cozi. Sotul meu le cresteaza si le scoate din cochilia aia, si ii pune deasupra cochiliei (?) pe gratar, cu unt si un piiiic de lamaie. Ii lasi pe gratar pana se inroseste cochilia (imi cer scuze, am un mare lapsus, nu stiu cum sa-i zic la 'shell', de aia ii tot zic "cochilie").



#29
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 22:57

Eu am intzeles ca Marius s-a referit la T-bone steake. [biz]

 

Dar si scrimpsi se gasesc in discountele astea...la fel si in real,Kaufland

 

Dana



#30
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 08 iulie 2013 - 23:00

Eu am intzeles ca Marius s-a referit la T-bone steake. [biz]

 

Dar si scrimpsi se gasesc in discountele astea...la fel si in real,Kaufland

 

Dana

Ah, eu am crezut ca vorbeati de raci. Shrimp nu e rac. Racul e lobster.





Etichetat si cu gratar

Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

  • Control trimestrul 2

    lili.95
    - Ieri, 19:50

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -