Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 5 voturi

FIV Turcia - 12

fiv turcia tayfun

244 raspunsuri la acest subiect

#21
Hatice

Hatice

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.329 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 07:55

Buna dimineata sultane dragi,

 

tot incercam sa inteleg ce recomanda dr T, cred ca am inteles intr-un final.. [:D] dar dansul recomanda joaca inainte de ET? acum incerc sa inteleg de ce? ca mie mi se pare o recomandare cam greu de urmat, in cazul meu.. [:I] (ovarele marite imi creeaza disconfort).

 

Sa aveti un week-end prelungit relaxant. [pup]

 

Ella,

 

Drum bun spre casa, te asteptam cu un brat de flori. [flo2]  [flo]  [floare3]  [flor] ( am vazut rodii la bila, daca vrei sa iti faci suc acasa).


Editat de Hatice, 22 iunie 2013 - 07:55 .


#22
nanne16

nanne16

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.166 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 08:31

Nu stiu, Hatice, mie nu mi-a dat astfel de recomandare :-D
De fapt, nici nu mai stiu ce e aia de luni bune, haha!
Eu nu am avut problema cu ovare marite, etc., dar nici asa nu as fi pus in pericol acțiunea -> mie nu-mi place sa o fac la comanda...

#23
Nelay_star

Nelay_star

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.713 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 09:56

Hatice, nici mie nu mi-a recomandat asa ceva inainte de ET. Noi am fost cuminti pana la capat:D
[pup]

#24
EllaE

EllaE

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 719 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 11:00

[hia]  eram in varf de pat cu o carte draguta in brate si in virtutea dependentei am zis sa iau telefonasul sa vad ce mai zic sultanele mele dragi. Si pana-aici ca m-am urcat pe 2 perne mi-am luat laptoapa in brate si am zis ca trebuie sa elucidez misterul, sa indrept ideea, ca totusi .... sa se inteleaga corect ceea ce vreau sa transmit.

 

Nu a existat nici o recomandare din partea dragutului Dr T pentru "joaca". Si nu am scris ca mi-ar fi recomandat asa ceva iar daca s-ar fi inteles cumva din "spatele" cuvintelor acest aspect imi cer scuze. Nu a fost nici o intentie.

Totul a pornit din mintea mea si de la ceva idei exterioare care au compilat dupa cum urmeaza:

1. daca m-a ajutat la cresterea atat de frumoasa a endometrului (nu trecea nicicum de 5mm si apoi dupa "joaca si a lot of big O" in 2 zile a ajuns la 8 si a crescut in continuare) si

2. stiind ca la conceperea naturala nu totul tine de eliberarea gigeilor ci mai trebuie sa fie si primiti cu dansuri de cadane si

3. daca tot ma simteam super ok a doua zi dupa punctie,

pai de ce sa nu negociem cu sotulache sa ne jucam asa usurel ..... si cu greu l-am convins (cu greu pentru ca nu vroia sa facem prostioare, sa riscam ceva).

Ca apoi dansul meu a fost putin mai unduitor decat ar fi trebuit, a fost doar greseala mea. Problema nu am simtiut-o ca ar fi aparut pe loc ci la 30 min- 1ora si s-a tot agravat.

Oricum a fost bine ca pana la ET imi revenisem si am putut trece la etapa urmatoare. Discutand cu Dr T mi-a zis ca mai putem amana ET cu 1 zi, dar ca din punctul lui de vedere recomanda z 2, neavand motive sa asteptam - nu aveam de ales intre mai multi embrioni iar mediul uterin e cel mai ok pentru o dezvoltare frumoasa. Eu nu mai aveam contractii, etc. Pauza de vitamine si revin [flo]



#25
vreau_bebel

vreau_bebel

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.493 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 11:00

Nici mie nu mi s a recomandat, dimpotriva la un mom dat in timpul stimularii mi s a spus sa incetam sa facem dragoste din acel punct. In schimb am citit si eu ca face bine excitarea- vascularizeaza uterul. Deci noi doar "ne-am amagit un pic"... [il]

Va doresc un week end minunat!



#26
Hatice

Hatice

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.329 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 15:19

Hai ca m-ati luminat....eu am incercat odata in timpul procedurii doar ca sa  "improspatam" materialul genetic inainte de donare, nu m-am simtit bine deloc..nu mi-a placut, imi simteam ovarele pana in gat.. [:I]

 

 

va pup. [flo2]



#27
Nelay_star

Nelay_star

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.713 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 15:40

Hatice :)))))))) cum de toate v-ati gandit la nebunii numai eu nu?:)))
[flor]

Editat de Nelay_star, 22 iunie 2013 - 15:48 .


#28
vreau_bebel

vreau_bebel

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.493 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 16:08

Tu esti micutza, Kinder , de aia... Noi batrane si nebune [alcool]



#29
QiaoBing

QiaoBing

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.160 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 16:30

Nane pe cuvantul meu ca eu m-am gandit la nebunii si in cazul tau, sorry  [batcap]
Eu stiu ca o mica "nebunie" finalizata cu Big O inainte de ET ajuta la endo si crearea conditiilor propice, doar simulam putin conditiile naturale. Noi nu am riscat nimic inainte de punctie niciodata, de improspatat materialul genetic s-a ocupat sotul cu Manuela (sper). La ultimul FIV am urmat si eu aceasta "indicatie", numai ca la mine, cu 3 foliculasi si ovare cuminti, nu a fost nici o problema.
Ah, si l-am intrebat pe dr T de improspatarea materialului genetic, dar a zis ca nu conteaza pt ca in cazul nostru nu va folosi decat 2-3 gigei, si pe astia ii gaseste oricum.

Editat de QiaoBing, 22 iunie 2013 - 16:33 .


#30
EllaE

EllaE

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 719 mesaje

Postat 22 iunie 2013 - 17:18

Ok, in speranta ca ati vazut ce am scris mai sus, desi m-am suprapus la fix cu Bebel la ora trimiterii, va mai pove cate una, alta.

 

Cheltuieli: Procedura: 2400 E - incluzand EI, IMSI, CaIonophore, AH.

Medicatie: 1000 E - 10 zile de stimulare cu Puregon 300, Orgalutran, Prednol, Coraspin, 2xOvitrelle, Crinone, Estrofem, Decapeptyl, Clexane (uff e odios clexanul de-aici seringa e mult mai umflata si vine cu un arc care la final cand apesi ptr ultima bula de aer da drumul la un tub de plastic astfel incat sa nu te intepi cand iese acul din tine. Si la propriu zic ca iese acul din tine ca nu apuci sa tragi seringa, arcul impinge plasticul si acul iese singur. Cam ciudat de prima experienta, vedem diseara la reluare, eventual de maine nu mai apas pana la capat. Eu venisem cu clexane din tara, dar daca sotul meu l-a cumparat am zis sa-l folosesc pe asta ca mai reduc volumul bagajului).

Cazare: 960 E, 16 nopti x 60 E/noapte.

Mancare&fitze: in limitele de cheltuiala din tara. Mancarea e comparabila ca pret, daca esti atenta la magazinul pe care il alegi.

Ref fitze sa aveti grija cand alegeti restaurantul, probabil o varianta ar fi sa intrebati inainte ce tarif au pentru serviciu (statul la masa) si/sau garcon. Am avut experienta sa avem pus la nota de plata un plus de 20% pentru garcon si 4 TL pentru folosirea mesei. Si credeti-ma nu m-am urcat sa dansez pe ea, iar locatia era in zona pietei de peste din Kadikoy, deci nu parea de fitze.

Masa de pranz varia intre pretul de la resturantul meu preferat de impinge tava (pret & calitate&cantitate mancare) unde amandoi luam ciorba, friptura, salata, dulce, apa total la 20TL si restaurant de fitze unde lasam si 70TL - s-a intamplat o singura data, dar am mai lasat si cate 50TL in alte dati.  Un clasic kebap il luati la 2,5 TL, apa la jumate 0,50 TL. Apropos de apa am preferat Hayat (="viata") care avea cel mai mic continut de sodiu. Asa ca pentru acasa cumparam doua bidoane de 8l fiecare, total la maxim 8 TL - pretul varia in functie de magazinul unde gaseam.

Transport: am preferat sa ne luam cardul de transport care acum inlocuieste cunoscutul akbil. Este valabil peste tot: autobuze, tramvaie, metrou, vaporase, care tin de stat, nu de firmele private. Cheltuielile erau mai mici decat daca foloseam jetoane. De exemplu o plimbare in insule (Adlar), pe care o si recomand - a costat 3,5TL dus/persoana in comparatie cu 5 TL daca foloseam jetoane. Daca foloseam de vaporasul/autobuzul de mai multe ori in aceeasi zi in loc de 1,95 TL pe un drum iti oprea 1,35 TL.

Taxi Kadikoy - Clinica Acibadem maxim 10TL. Aparatul de taxat era incadrat in oglinda (nu stiu daca e regula, dar daca-l cautati si nu-l vedeti sa aruncati o privire si in sus).

Ref. transport asigurat de clinica, sa nu va stresati daca baietii nu ajung la timp. Totul e ok, cand ajungeti intrati la Dr T fara sa va intrebe cineva de ce ati intarziat. Daca aveti chef de plimbare noi am ales si varianta de metro - e o singura statie de la Clinica - Kadikoy, zona portului.

 

Sucul de rodii nu se mai gaseste, numarul tantarilor s-a redus dupa ce intr-o seara s-a plimbat pe stradute masina primariei si a dat cu fas fas, protestele nu trebuie sa va sperie - oricum in ultima perioada s-au redus semnificativ. Ultima varianta de protest a fost ca oamenii sa se adune in locuri "cheie", chiar si aici in zona portului Kadikoy, la statuie si stand drepti cu fata la statuie sa nu zica nimic, sa nu faca nici o miscare, sa nu schiteze nici un zambet - asa pentru zeci de minute iar apoi cand cineva se retragea toata lumea aplauda, si tot veneau altii se le luau locul. Era oarecum impresionant. Prima oara cand i-am vazut nu m-am prins ce fac si razand cu voce tare, noroc ca intr-o limba pe care restul nu o intelegeau, l-am chemat pe sotul meu si i-am zis cred ca se joaca o piesa de teatru, hai sa ramanem si noi - si am stat asa vreo 5 minute pana ne-am dat seama ce se intampla de fapt :))) Deci fara intentia mea directa am participat si la ....

 

Fetelor si va promit ca de la ultima "joaca" gata fara prostioare. Daca mai vreau vreo imbunatatire bag niste progesteron, e cel mai bun pentru uteras in conditiile date :P

Nanne dar ai fost super simpatica, nici nu ai vrut sa-ti imaginezi  "joaca" in conditiile date :)))

Eu sunt super hormonata, ma apropiam de sfarsitul cartii Lorelei a lui Ionel Teodoreanu de care va povesteam la inceputul stabilirii aici, si dupa ce a fost foarte draguta si linistitoare, tocmai buna de citit de o adolescenta indragostita de liceu, cu 20 de pagini inainte de final "dispare" personajul principal iar eu brusc incep sa plang strigandu-i sotului ca sunt hormonata, iar el a inceput sa rada in hohote cand si-a dat seama ca plang din cauza cartii. Am ras amandoi dar apoi bineinteles ca a trebuit sa ne oprim si sa ne gandim la chestiuni mai serioase, altfel riscam sa simt nevoia unui no-spa.

 

Aici este cald, dar mult mai racoare decat am auzit ca ar in Buc. Cred ca au fost maxim 30 grade, dar tot timpul a fost o usoara adiere de vant, in general simteam de parca ar fi 24- 26 grade,astfel incat de cateva ori spre seara a trebuit sa-mi iau si un pullover la mine. Noaptea din cauza umezelii din aer/prednisonului  am transpirat fff mult, eu care de regula sunt mai friguroasa.

 

Bebel deci geanta verde e in curs de umplere :) Va astept pe toate sa ne povestiti cum mai stati cu emotiile pozitive.

 

Weekend prelungit minunat in continuare!





Etichetat si cu fiv, turcia, tayfun

Panic Questions

  • Sarcina

    magdaandr
    - aug 31 2024 17:49

  • Stafilococul auriu

    Roxana2024
    - aug 28 2024 15:43

  • Sarcina

    barbumihaela123
    - aug 25 2024 16:44

  • Inseminare asistată

    Minnie4
    - aug 05 2024 15:28

  • Mary06
    - aug 02 2024 22:03

Last Blogs

  • Gânduri..

    Gyo98
    - Ieri, 23:44

  • Sarcina

    AlexandraBrt
    - Ieri, 13:12

  • Bebe în familie

    Erika91
    - Ieri, 11:51

  • Pe ultima sută de metri 🙈

    Gyo98
    - sep 06 2024 23:05

  • Tic tac

    dianaa___
    - sep 06 2024 13:10

Ultimele aprecieri

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • Laura25Poza lui %s

    Laura25
    ii multumeste lui

    Elkia
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -