Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 3 voturi

Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (13)

sept oct 2013

204 raspunsuri la acest subiect

#171
sun_flower04

sun_flower04

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 68 mesaje

Postat 01 iulie 2013 - 09:11

Hello, 

 

Danyce, ai o burtica tare frumoasa. Te-am recunoscut pe un grup pe FB, din care fac si eu parte :)

Cu analizele ce sa zic, alea de coagulare sunt ok, de care imi era frica, dar am hemoglobina 7,4:D. Am trecut pe un tratament serios cu fier si probabil saptamana urmatoare o sa fac si ceva perfuzii tot cu fier, ca sa crestem nistel hemoglobina asta.

Morfologia s-a amanat pana maine dimineata si eu sunt foarte nerabdatoare. I-am vazut putin pe dovlecei joi seara, pe ecograf, dar mult prea putin. Erau amandoi cu capetele in jos, niste mici yoghini:)) Zilele astea au fost foarte activi si l-au facut foarte fericit pe tati, care e lesinat sa stea lipit de burtica sa ii simta.

Am si eu cartea "Mama si copilul" intr-o editie recenta si mama mi-a spus ca si ea m-a crescut pe mine cu ochii in cartea respectiva. E un soi de Biblie, se pare.

As vrea si eu sa plec cateva zile in concediu, o sa intreb si eu daca am voie. Dr. criza sigur va fi impotriva, iar Tutu o sa zica ca daca ma simt bine el nu are nimic impotriva:))

 

Sa aveti o saptamana spornica - pentru fetele din campul muncii si relaxare maxima - pentru fetele care sunt deja in concediu



#172
danyce

danyce

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.229 mesaje

Postat 01 iulie 2013 - 16:54

Sun_flower, care mamica esti tu din grup?:)) M-ai facut curioasa!



#173
Elena_R

Elena_R

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 919 mesaje

Postat 01 iulie 2013 - 16:58

Mina, vad ca iti prieste vacanta! Sunt geloasa, as vrea si eu sa am asa pigment [:)]  Am incercat sa iti trimit cartea pe PM dar nu accepta la atasamente decat poze sau muzica.. nu pot sa atasez pdf. De fapt, sti ce? o pun pe adresa comuna de gmail si o iei de acolo.

Daniela, ce burtica frumoasaaaaaaa si rotunda! Cred ca ti-e mai mare dragul de ea. Super pozele! Ma bucur ca ti-a priit plimbarea
Si a mea incepe sa ia proportii.. A crescut 3 cm intr-o saptamana [:D] Tare draga imi e [:)]

Sunflower, bafta la morfo maine! sa ne spui cum a fost

Azi dimineata ma ingrijoram ca nu o mai simteam pe bebelina asa tare, nici aseara inainte sa adorm, nici azi-noapte cand m-am trezit.. La un moment dat am simtit cred ca sughita undeva jos de tot, deci probabil e cu capul in jos si nu mai are loc de zburdat.. Pana acum cand am bagat o prajitura si o cola sa o mai trezesc un pic si a revenit la programul ei normal de tzopaiala [:)]  Chiar ma gandeam sa sun la doctor [fri]
 

O saptamana frumoasa la toate!



#174
danyce

danyce

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.229 mesaje

Postat 01 iulie 2013 - 18:48

Merci, Elena! [:)]  Normal ca mi-e drag de ea, dar mi-e si din ce in ce mai greu sa ma misc..

Sunt tare curioasa cat au crescut bebelusii ca eu am impresia ca toti trei (eu+burta si piticii) crestem ca Fat-Frumos [:D] . De comentariile altora nici nu mai vorbesc. Miercuri am si eu iar un control, unde ii va masura pe pitici din cap pana-n picioare. Sper sa fie totul bine.

 

Si piticii mei sughit, amandoi in cor [hot] si ii simt si eu tot jos (sughitand), unul in stanga, altul in dreapta. Cat despre miscare, sa stii ca si ai mei nu se misca mereu la fel...Azi au fost foarte linistiti, iar in drum spre casa m-a intepat foarte tare in partea stanga jos de am crezut ca ma taie careva cu cutitul...Toata senzatia asta a durat 10 minute, in timp ce conduceam si nici nu aveam unde opri pe traseu ca era o aglomeratie de nedescris. Am fost foarte happy cand a incetat durerea de la sine...Peste nici jumatate de ora era iar foarte mare agitatie in burta mea. Piticii se miscau ca de obicei.



#175
alinabold

alinabold

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 672 mesaje

Postat 01 iulie 2013 - 21:40

Danyce:uau ce burtica mare si frumoasa ai! Esti ft frumoasa. In bluzita cu dungi zici ca ai inghitit o minge..am si eu o bluza asemanatoare si ma amuza tare burta mea in dungi.



#176
arnnia_a

arnnia_a

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 502 mesaje

Postat 02 iulie 2013 - 09:44

M-ati facut curioasa :) vreau sa vad si eu burticile mandre:P

Care este procedura?

 

Si pe mine ma mai impinge bebitzu de ma ia cu dureri, dar ma bucur, ca stiu ca e acolo si misuna :) Ma tot gandesc ca daca la mine face un bebe valuri in burtica cum e la voi cu 2 - ioi ioi :).

Sunflower tinem pumnii, sa fie bine  :)

Fetelor ce parere aveti de caruciorul asta ?

http://global.pegper...lus Modular 500

Sotiorului ii place foarte mult dar mie mi se pare cam scump sistemul de 3 - 850 euro.

Stiu ca ati mai vorbit de carucioare dar nu mai stiu de care erati voi multumite, oricum daca stiti ceva de firma asta, sa imi spuneti ce parere aveti.

 

Va pup tare :)

+ 25  [baietel]



#177
sun_flower04

sun_flower04

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 68 mesaje

Postat 02 iulie 2013 - 14:39

Am fost la morfologie, bebeii au cate 600 g fiecare si sunt acrobati. Bubu s-a depasit pe sine, a schimbat vreo 3 pozitii pana la finalul ecografiei si cu greu ne-a lasat sa ii facem o poza si surioarei, caci era cu picioarele in dreptul fetisoarei ei :)) Eu topita, tati topit :D

Important este ca ei sunt bine dezvoltati, fix pentru cele 23 de saptamani si jumate de sarcina. Ecograful zice ca termenul este 23 octombrie, dar doctora spunea ca cel mai probabil se va intampla pe la inceputul lui oct, cand vor fi 37 de sapt.

 

Danyce, ti-am trimis mesaj pe FB, sa ma recunosti mai usor :D

 

Elena_R, cred ca toate aveam aceeasi stare cand ni se pare ca nu sunt bebicii in program. :)

 

arnnia_a, sotiorul are gusturi, imi place si mie :D. Pretul este pe masura insa....

 

P.S. dupa cum am banuit Tutu a zis ca pot sa plec in concediu unde vreau eu, dar sa am grija ca dupa doua ore de stat in masina sa tragem pe dreapta, sa fac un spagat, un pod, sa ma dezmortesc putin :))



#178
danyce

danyce

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.229 mesaje

Postat 02 iulie 2013 - 16:33

Alina, merci de aprecieri! Tricoul ala in dungi e preferatul meu din garderoba pt burtica [:)] .

 

Arnnia_a, e superb caruciorul, dar exagerat de scump. La banii aia cumperi o bicicleta electrica de marca cunoscuta sau mergi intr-o vacanta... Eu nu as da atatia bani pentru un carucior pentru ca oricum il ve folosi maxim 1,5 ani. De la un 1 an incolo sunt extrem de practice carucioarele tip umbrela.Marca e foarte buna, dar exista si altele la fel de bune, tot cu acelasi tip de sistem: 3 in 1. Cauta ceva gen Quinny, ABC Design, Hauck, etc..

Uite aici un link:

 

http://www.beslist.n...erwagen_3_in_1/

 

Sunflower, am vazut mesajul si te-am recunoscut din titlul mesajului ( de fapt de la numele de familie:)).

Tutu are dreptate!
In rest, si mie mi s-a spus ca cel mai probabil voi naste pe la 37 de saptamani (la mine va fi asta pe la sfarsitul lui august-inceputul lui septembrie).

Sper sa stea copilasii la caldurica  cat mai mult, daca se poate pana la incepututl lui septembrie  Mai bine mai rabd eu si ma fac si mai elefantica decat sunt decat sa aiba bebelusii de suferit. A propos de proportii....eu am observat ca am luat pana acum 16 kilograme in plus, in 28 de saptamani si aproape jumatate...Dat fiind faptul ca la gemeni se preconizeaza un surplus de 20-25kg la final, eu zic ca ma incadrez inca in grafic.

 

Va pupt pe toate si fug sa o iau pe Alma de la dadaca.

Cam slaba activitatea pe aici!


Editat de danyce, 02 iulie 2013 - 16:34 .


#179
mina

mina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.609 mesaje

Postat 02 iulie 2013 - 17:47

Elena, mercic mult de tot dar....da-mi datele contului pe pm ca-s batrana si senila si le-am uitat :).

 

Sun_flower, asa am primit si eu indicatii, la 2 ore de mers cu masina pauza de dezmortit. Si am suportat drumul Bucuresti - THassos f bine miercurea trecuta. Bine, eu am doar un bebe in burtica, insa sunt in 28 de sapt, deci pe undeva se compenseaza. 

 

Daniela, si eu am inotata zilele astea si tare bine a fost, parca nici nu mai am greutate in apa. Bine, eu m-am bagat si la scufundari din alea de vazut pestii, imi scapa acuma cum le zice....alea cu tub de respirat in gura de nu te scufunzi mai mult de 50 cm...enfin, super fain, dar nu mai ziceti la nimeni, ca cica n-am voie. Desi nu vad motivul, ca practic corpul nu se scufunda la adancimi mai mari decat o simpla baie. 

 

A, rezultatele mele la diabetul gestational sunt pe muchie, nici normale, nici patologice, deci un risc exista. De fapt singurul risc e pt mine, ca ar putea bebitza sa se faca prea mare. Cica trebe sa tin un pic de regim, sa reduc fainoasele si dulciurile, insa dr a fost f ferma: DUPA ce ma intorc din concediu, ca doar n-am sa tin regim cu bucataria greceasca sub nas :)). Adevarat ca abia asteptam sa vizitam niste anume cofetarii de pe insula, sa verificam daca produsele sunt la fel de bune ca anul trecut. Le-am verificat, sunt la fel, dar cre ca mai trebuie o verificare zilele astea :)). 

 

No, va las si ma duc la plaja, baietii au plecat deja de juma de ora, eu am ramas sa butonez un pic (cica am ceva de lucru, of of) si sa fierb un sos de bolognese pt cica (ca daca am bucatarie complet utilata nu ma pot abtine sa nu fac una alta, macar la 2 zile). 

 

Va pup! 



#180
danyce

danyce

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.229 mesaje

Postat 02 iulie 2013 - 18:42

Mina, de ce sa nu fie voie sa inoti? Chiar e recomandat inotul in sarcina. Pe mine insa ma tragea burta in jos, in sensul ca nu reuseam sa-mi tin fundul deasupra apei, din cauza burtii [:D]. E ca si cum cineva neinsarcinat ar incerca sa inoate cu un sac de cartofi de 10kg i brate:)..

Vacanta placuta in continuare!





Etichetat si cu sept, oct, 2013

Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Cu bebe in burtica la Zoo

    Pau26
    - Astăzi, 13:17

  • Saptamana 19

    ZDenisa
    - Astăzi, 00:33

  • Patutul bebelinei

    Roxana3001
    - Ieri, 21:56

  • O noapte furtunoasa

    Roxi_pisicul23
    - Ieri, 13:18

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:35

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -