Roxana, daca ma apuc, va fi cel mai probabil dupa Paste, ca acum sint prinsa cu alte treburi si nu prea imi sta gindul la dulciuri. Bineinteles ca voi veni cu impresii.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)
Deschis de
Balbina
, mar 26 2007 00:24
293 raspunsuri la acest subiect
#11
Postat 27 martie 2007 - 17:59
#14
Postat 27 martie 2007 - 22:45
sa va salut!
Arata tare bine biscuitii cu branza, i-am trecut la catastif .
Aaa, sa nu uit, Miha, super tort!
Am mai produs si eu ceva deserturi, vreo 2, retete de pe situl var , desi nu prea am tragere de inima din motive de strumf mic
Pupam fetele harnicute!
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
Arata tare bine biscuitii cu branza, i-am trecut la catastif .
Aaa, sa nu uit, Miha, super tort!
Am mai produs si eu ceva deserturi, vreo 2, retete de pe situl var , desi nu prea am tragere de inima din motive de strumf mic
Pupam fetele harnicute!
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
#15
Postat 28 martie 2007 - 12:01
Buna dimineata fetelor.
Natalia , am si eu o intrebare la salata poenita cu ciuperci, cum prepari ciupercile? Am inteles ca le iei conservate, dar daca eu le i-au din piata proaspete cum le fac ,le fierb ?
Te rog sa-mi spui si mie, multumesc frumos [asia]
annes
#16
Postat 28 martie 2007 - 12:04
quote:Ar fi culmea acum ca nu mai fac dulciuri in fiecare zi sa incep sa ma ingras. Gratiela,multumesc! Suntem in top 100, multumim tuturor
Originally posted by Balbina
Ami, nu te intrista, lasa ca e bine si fara dulciuri, sintem mai suple.
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
#17
Postat 28 martie 2007 - 12:06
Annes,eu cand am facut Poienita cu ciuperci am folosit ciuperci proaspete pe care le-am marinat dupa reteta Nataliei. Foarte bune au fost!
Suntem in top 100, multumim tuturor
Suntem in top 100, multumim tuturor
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
#18
Postat 28 martie 2007 - 12:08
quote:Anne, chiar in reteta salatei am specificat ca eu nu folosesc ciuperci din conserva, ci le marinez, am dat si linkul catre reteta de ciuperci marinate (vezi aici. Succes la preparat!------------------Numai bine,Natalia si VladPoze
Originally posted by canne-marie
Buna dimineata fetelor.[pup]Natalia , am si eu o intrebare la salata poenita cu ciuperci, cum prepari ciupercile? Am inteles ca le iei conservate, dar daca eu le i-au din piata proaspete cum le fac ,le fierb ?Te rog sa-mi spui si mie, multumesc frumos [asia][flo]annes
#19
Postat 28 martie 2007 - 15:51
Imi permit sa intervin si eu: Annes o alta varianta ar fi sa pui ciupercile intr-o tava de teflon la cuptor. Eu le pun umede (adica le spal si le pun imediat in tava) si le presar cu vegeta, cateodata pun si o picatura de ulei de masline, dar nu-i ogligatoriu. Nu se pune apa in tava. Focul sa fie potrivit. Sunt gata cam in 15-20 de minute si sunt mult mai gustoase decat fierte.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
Recently become Mrs. Perfect
#20
Postat 28 martie 2007 - 16:49
Am intrat sa va spun si eu ca am citit cu interes cum a reusit Roxana sa lucreze cu ciocolata alba. Deci s-a intarit? ca arata bine. Mie nu mi s-a intarit absolut deloc glazura de ciocolata alba. Roxana, de care ciocolata alba ai folosit? Eu Primola. Oare frisca a ajutat cel mai mult?
Fetelor, nu va lasati deloc, faceti numai bunataturi si toate arata asa de bine, de nu mai am rabdare sa vina Pastele( bineinteles voi face Krem in primul rand ).
Vreau sa va spun ca dupa ce am scris la firma Oetcker, am aflat ca tort Gelee de la ei e de post, asa ca acuma ultima data cand am fost la Natalia am mancat o varianta de Tort Crancin-Mancin delicioasa, mmm.
Informativ: gelatina lor nu e de post, doar tort gelee.
Voi v-ati ales ce deserturi faceti de pasti? sau va opriti la traditionala pasca si cozonacul?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Fetelor, nu va lasati deloc, faceti numai bunataturi si toate arata asa de bine, de nu mai am rabdare sa vina Pastele( bineinteles voi face Krem in primul rand ).
Vreau sa va spun ca dupa ce am scris la firma Oetcker, am aflat ca tort Gelee de la ei e de post, asa ca acuma ultima data cand am fost la Natalia am mancat o varianta de Tort Crancin-Mancin delicioasa, mmm.
Informativ: gelatina lor nu e de post, doar tort gelee.
Voi v-ati ales ce deserturi faceti de pasti? sau va opriti la traditionala pasca si cozonacul?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)