Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 11 voturi

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14)


295 raspunsuri la acest subiect

#21
Roxana Claudia

Roxana Claudia

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 889 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 13:23

Natalia - am vazut in pozele cu deliciile tale ceva care mi-a atras atentia in mod deosebit...este vorba despre Poiana aceea superba cu ciuperci deasupra. Si cum imi place sa-mi incant invitatii..nu vrei sa-mi impartasesti secretul???[flo] Miha - astazi incerc sa fac foile cu crema ta; insa ma tot gandesc cate sa folosesc pentru ca sunt 5 foi in pachet?!!?? Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)

#22
mariussimiuc

mariussimiuc

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.915 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 13:55

Roxana,cred ca cele 2 pahare de frisca lichida,adica in jur de 500ml,sunt de ajuns.Daca nu mai poti face o portioara dupa aceea ca se face destul de usor. [;)] Sunt in week-end...deci azi am program de prajiturit! [bis] Miha [recevere]
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


#23
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 14:11

Roxana, reteta salatei cu ciuperci am postat-o aici. Se face usor si intr-adevar incinta musafirii.
Crema de care zice Miha necesita un timp de asteptare de citeva ore. Eu zic ca mai vine faci mai multa crema, dar daca ramine, nu-i bai, o poti congela si iese o inghetata delicioasa. Asta daca iti mai ramine ce sa congelezi dupa ce o vei tot degusta. [:D]

Miha, ce dulciuri ai in plan? Eu le-am facut pe ale mele, acus vine clientul sa le ia. Uitati tortul masinuta cum mi-a iesit.
------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#24
mariussimiuc

mariussimiuc

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.915 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 16:45

Eiii...Natalia...ai dreptate...eu n-am luat in calcul faza cu degustatul. [:D] Tortul masinuta este foarte frumos! [;)] Cum ai facut parbrizul si portierele? Separat si apoi le-ai "lipit" pe tort sau direct? Miha [recevere]
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


#25
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 16:49

Miha, am topit o ciocolata (la microunde, dar se poate si la bain-marie), am adaugat un pic de smintina lichida (dorna rosie) si am amestecat. Smintina am pus-o ca sa ramina ciocolata mai moale. Am bagat intr-o punguta (una din zecile pe care le-am consumat, ca se rupeau si mutam continutul in alta, si tot asa [bang]) pe care am taiat-o la virf si am spritat. Suprafata fiind de frisca, ciocolata s-a lipit destul de bine, ptiu ptiu. Ma bucur ca iti place. [flo]

Deci nu mi-ai raspuns la intrebare, tu ce desert bun faci in we?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#26
amiss_zip

amiss_zip

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 201 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 16:57

oooo Natalia arata super bine masinuta! Mie mi se pare tare greu de facut [:D]. Dar cred ca este o placere sa iti vezi copilul incantat de tort!

[foto]poze si filme[:D]
Amiss

#27
mariussimiuc

mariussimiuc

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.915 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 17:01

quote:
Originally posted by Balbina Deci nu mi-ai raspuns la intrebare, tu ce desert bun faci in we?
Vreau sa fac Krem-ul,of course, [:D] dar sub forma de tort. [;)] Adica voi face 2 portii de blat si 1 de crema. Si o rulada cu krant (frisca cu zahar ars) pe care am ochit-o mai demult pe culinar. [;)] Miha [recevere]
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


#28
amiss_zip

amiss_zip

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 201 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 17:02

Am o sugestie, sau intrebare, legata de frisca de ciocolata a tortului cu trufe:
Nu mai bine topim ciocolata intr-un vas cu fundul gros (nu o lasam sa se infirbante ci doar sa se topeasca), o lasam nitzel sa se raceasca, punem frisca lichida de la frigider apoi in cateva minute se raceste binisor si apoi o batem?
Asa am facut la Brownies la glazura [:D]. Si a iesit o glazura pufoasa ciocolatoasa [:)]delicioasa ca sa zic asa rimat.
Mi se pare mai rapid asa.



[foto]poze si filme[:D]
Amiss

#29
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 17:15

Miha, suna yami, o sa astept pozele.

Ami, nu stiu daca o sa mearga faza, intrucit frisca e mai multa si daca o pui toata rece peste ciocolata, aceasta din urma se va intari la loc. Or, noi avem nevoie de o frisca in care s-a dizolvat ciocolata. Dar nimeni nu-ti incurca sa incerci si apoi ne spui si noua cum a iesit. [:)]

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#30
amiss_zip

amiss_zip

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 201 mesaje

Postat 24 februarie 2007 - 17:24

aha!
nu mai stiu exact dar parca asa am facut la brownies ultima oara, pt ca mi-a iesit glazura pufoasa si nu ca o glazura normala.
Abia astept sa fac si eu truffle cake!!

[foto]poze si filme[:D]
Amiss


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -