Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 11 voturi

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14)


295 raspunsuri la acest subiect

#11
mariussimiuc

mariussimiuc

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.915 mesaje

Postat 22 februarie 2007 - 11:36

Nu vi-e mila de un om al muncii [:D] care nu mai are timp de prajiturit? [hot] Si care mananca grisine si cornuri o zi intreaga? [:D] In week-end imi scot parleala.Am zis! [^] Miha [recevere]
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


#12
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 22 februarie 2007 - 11:48

Gratiela, am vazut, am vazut checul, foarte frumos! [yum] E dupa o reteta de pe culinar, nu?

Miha, uite macar pentru asta e bun serviciul, ca prajitureala sa nu devina o rutina! [:-)))]
Te asteptam cu bunaciuni! Si eu prajituresc in we asta, dar nu pentru mine, ci pentru altii (2 torturi si o praji). Daca iese ceva frumos, vin cu poze.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#13
Ortansa

Ortansa

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 498 mesaje

Postat 22 februarie 2007 - 12:55

a,stai putin,checul a fost bun dar cred ca vroiam eu ceva extra-mega-super special si de-aia[:D] I've g[il]t you under my skin

#14
Roxana Claudia

Roxana Claudia

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 889 mesaje

Postat 22 februarie 2007 - 21:42

Azi mi-au facut cu ochiul niste foi de prajitura (foi pandispan) de la Metro. Le-am cumparat, insa ce ma sfatuiti sa prepar delicios cu ajutorul lor (sunt 5 in pachet)?? Natalia poate vezi si postarea mea... Scuzati-mi ignoranta...sunt noua aici pe forum, insa sapt trecuta am gatit si eu Krem a la Krem si, pentru ca a iesit grozav, parca am prins aripi. [il] Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)

#15
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 23 februarie 2007 - 15:07

Roxana, scuza-ma, te rog, nus cum mi-a scapat subiectul asta, taman asta! [:D] Felicitari pentru intrarea in clubul Krem! [:D]
La foi de pandispan merge o crema de frisca, sau o budinca preparata de la plic. Sau poti amesteca budinca preparata si racita cu un pachet de unt/margarina frecat spuma.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#16
Roxana Claudia

Roxana Claudia

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 889 mesaje

Postat 23 februarie 2007 - 16:07

Natalia - ma incanta crema cu frisca...dar cum s-o fac? A propos..aseara ma facut desertul cu fructe...saru-mana, a iesit minunat!! Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)

#17
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 23 februarie 2007 - 16:26

Roxana, simplu: bati smintina cu mixerul, pui zahar dupa gust, arome, si intaritor, daca e nevoie. [yami]

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#18
Roxana Claudia

Roxana Claudia

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 889 mesaje

Postat 23 februarie 2007 - 17:05

Natalia...bat smantana fara nici un adaos (frisca lichida sau..altceva? ca io tare-s nepriceputa [bang]. Si apoi crema o pun intre foi...Foile nu se insiropeaza sau altceva, nu? Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)

#19
mariussimiuc

mariussimiuc

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.915 mesaje

Postat 23 februarie 2007 - 17:14

Roxana,mai poti folosi crema asta: 150 g ciocolata (de preferinta amaruie) 2 pahare frisca lichida Se incalzeste frisca pina aproape de fierbere si se toarna peste ciocolata rasa. Se amesteca bine pina se topeste ciocolata si se lasa la racit. Se tine la rece citeva ore bune. Inainte de asamblarea tortului, se bate crema cu mixerul pina se intareste. Este crema de la Tortul cu trufe,care este...hmmmm...n-am cuvinte sa ma exprim...[:D]...[pofta] Miha [recevere]
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


#20
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 23 februarie 2007 - 18:43

quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Natalia...bat smantana fara nici un adaos (frisca lichida sau..altceva? ca io tare-s nepriceputa [bang]. Si apoi crema o pun intre foi...Foile nu se insiropeaza sau altceva, nu?Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)
Roxana, poti folosi fie smintina obisnuita, din aia groasa, la galetusa sau pahar (de 15-25% grasime), fie smintina lichida, speciala pentru frisca (de minim 30% grasime). In primul caz frisca va iesi acrisoara si e mai mare posibilitatea sa ai nevoie de intaritor de frisca atunci cind o bati. In cel de-al doilea caz frisca iese dulce la gust, fara tenta acrisoara, iar intaritor pui doar daca vrei sa ornezi cu ea.Crema de care a pomenit Miha e intr-adevar un deliciu. Chiar acum citeva ore mai devreme am asamblat un tort cu frisca din asta ciocolatoasa. Nu-ti zic cu cit zel am lins castronul dupa aia. [:D]Crema asta o faci numai cu smintina dulce, speciala pentru frisca.------------------Numai bine,Natalia si VladPoze


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

  • Control trimestrul 2

    lili.95
    - Ieri, 19:50

  • Ziua naÈ™terii

    Roxanesss
    - Ieri, 17:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -