interesant subiect...dar observ ca femeile sunt pudice si nu se grabesc sa ne impartaseasca din experienta lor...am sa incerc si eu sa va scriu cate ceva daca imi permiteti,cu riscul de a fi blamata de unele dintre voi sau ...cine stie...poate invidiata...
pana l-am intalnit pe sotul meu am mai avut cateva relatii(L-am cunoscut la 31 de ani,dar tind sa cred ca varsta nu are nici o importanta in acest caz).in primii ani de viata sexuala am avut cred doar 3 sau 4 orgasme si asta ma facuse ca cred ca sunt frigida...de cand sunt cu sotul meu am ajuns o fericita...si poate nu ma credeti dar in timpul unui act sexual am cel putin 3 orgasme(asta in cel mai nefericit caz).Sigur sunt de o intensitate si durata mai scurta(fiecare)pt.ca sotul meu ma pregateste pt.urmatoarele...dar ultimul intotdeauna"m-a dus pana in cer si inapoi"si ma lasa lipsita de orice vlaga pt.minute in sir...dupa un scurt repaus ma simt fresh si cu puternica dorinta de viata...
stiti asta datorita proceselor chimice si metabolice care se efectueaza la nivel molecular in organism...sunt intotdeauna ca noua...astfel ma eliberez de toate tensiunile...
nu va spun ca la inceputul relatiei m-a spaeriat acest lucru si am cerut sfatul unui cabinet de planig care m-au felicitat si care mai in gluma mai in serios mi-au spus sa il tin bine "legat"pe sotul meu...ca am mare noroc... pe de alta parte se pare ca si eu fac parte din infima categorie de femei care pot avea orgasm multiplu...
asta nu inseamna totusi ca meritul este doar al lui... 5o%el iar restul tine de mine,de afectivitatea si de starea noastra de spirit, psihicul si astmosfera si chiar de ceva cunostinte in domeniu(ale sotului).nu o facem niciodata in graba iar libidoul are o foarte mare importanta...
sa nu imi cereti adresa sau nr.de telefon al sotului...no chance