vezi pe pagina anterioara cat a iesit de inalta ...
poze si filme
Amiss
Deserturile Nataliei (12)
Deschis de
Balbina
, dec 06 2006 11:20
295 raspunsuri la acest subiect
#291
Postat 20 ianuarie 2007 - 11:12
#292
Postat 20 ianuarie 2007 - 11:14
Am pus crema peste blatul de la Brownies...sper sa iasa ceva. adica barem sa pot baga lingurita in el.
Am si eu o intrebare! Si la voi a iesit blatul la brownies tare? - ma refer la momentul and il scoateti din cuptor (25 min lasat sa se coaca). Poate nu mi-a iesit mie bine prima oara.
O data mai gresesti dar de doua ori la rand?
poze si filme
Amiss
Am si eu o intrebare! Si la voi a iesit blatul la brownies tare? - ma refer la momentul and il scoateti din cuptor (25 min lasat sa se coaca). Poate nu mi-a iesit mie bine prima oara.
O data mai gresesti dar de doua ori la rand?
poze si filme
Amiss
#293
Postat 20 ianuarie 2007 - 11:28
Amiss , adica Brownies se maninca cu lingurita ? Ca eu abia am putut baga cutitul in el dimineata E inca crocanta , dar a inceput sa imi placa .Am noroc ca mi-a iesit tortul diplomat .Macar atit .
GABI[gravi]21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
GABI[gravi]21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
#295
Postat 20 ianuarie 2007 - 13:06
Gabi, Ami, mai fetelor, chiar nu stiu de ce v-au iesit blaturile de brownies atit de tari, incit nu se inmoaie nici de la crema Sigur ati pus faina si nu ipsos? Glumesc, mie imi iese mereu crocant, ca si cum ar fi un fel de bezea, nus cum sa zic, dar intotdeauna se inmoaie de la crema, cel putin pina a doua zi e mai moale. Clar, nu e o moliuciune gen pandispan, nici n-are cum sa fie asa, dar nu mai e crocant. Poate ati pus prea multa faina?
Ami, n-am cernut faina pt. brownies, in general, cern faina destul de rar.
Mirela, e ok varianta cu creme ole de vanilie + un pic de cacao. Dar daca vrei, poti face blatul alb, cum a facut o prietena de-a mea. A iesit f. buna si asa.
Ioana, albusurile stau destul de bine la congelator, pina iti vine o idee potrivita.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Ami, n-am cernut faina pt. brownies, in general, cern faina destul de rar.
Mirela, e ok varianta cu creme ole de vanilie + un pic de cacao. Dar daca vrei, poti face blatul alb, cum a facut o prietena de-a mea. A iesit f. buna si asa.
Ioana, albusurile stau destul de bine la congelator, pina iti vine o idee potrivita.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze