Link-urile retetelor urmeaza mai jos. Pentru comentarii puteti vedea celelalte parti: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7 8 9 10 11
Nota: s-ar putea ca unele poze de pe webshot sa nu se deschida, e din cauza site-ului care a suferit de curind un rebranding si de aceea unele linkuri vechi nu mai sint valabile. Toate pozele mele le puteti gasi pe adresa de pe webshot.
Deserturile Nataliei (12)
Deschis de
Balbina
, dec 06 2006 11:20
295 raspunsuri la acest subiect
#1
Postat 06 decembrie 2006 - 11:20
#2
Postat 06 decembrie 2006 - 11:21
Brownies Cappuccino sursa
Prajitura cu lamiie sursa
Tort cu jeleuri sursa
Blinii cu dovleac
Cum am facut tortul Barbie
Cum am facut tortul Buburuza
Prajitura cu mere
Tort Crancin-Mancin sursa
Chec dietetic cu fructe uscate sursa
Tort nemtesc cu brinza sursa
Tarta de dovleac
Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat) sursa
Prajitura cu banane sursa
Biscuiti cu ovaz sursa
Prajitura cu miere sursa
Fursecuri cu unt sursa
Tort “Lady’s fingers” sursa
Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake) sursa
Tort Fantezie
Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza) sursa
Pandispan cu suc de portocale sursa
Cheese cake a la Natalia
Tort cu prune uscate sursa
Tort cu miere si lamiie sursa
Desert cu fructe
Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie (Reteta de la Davina)
Crema de lamiie (Lemon curd) sursa
Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes) sursa
Cheese cake fara foc
Schema tort masinuta
Mini-budinci cu brinza
Inghetata
Prajitura cu fulgi de cocos sursa
Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca sursa
Tort Masha (reteta de la alinkav)
Prajitura cu ciocolata si bezea sursa
Fursecuri "Trufe" sursa
Briose cu gem sursa
Fursecuri de cocos
Margini din ciocolata pentru tort
Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)
Fursecuri tabla de sah sursa 1 sursa 2
Prajitura insiropata de la Joanna
Prajitura "krem a la krem" sursa
Vafe belgiene cu drojdie sursa
Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)
Prajitura "O noapte la Venetia" (reteta de la Lacri_SM)
Prajitura (chec) cu morcov sursa
Prajitura cu foi Lica
O alta prajitura cu foi Lica (varianta Adrianei)
Desert de frisca si zahar ars sursa
Tort "tres leches" sursa
Prajitura "Televizor" (reteta de la Strumfi)
Chec insiropat de portocale [teal]sursa
Crema pentru foi de napolitana (reteta de la Gratiela - strumfi)
Instructiuni pe scurt despre realizarea tortului minge
Prajitura cu mascarpone si nuci (reteta de la amiss_zip)
Prajitura cu lamiie sursa
Tort cu jeleuri sursa
Blinii cu dovleac
Cum am facut tortul Barbie
Cum am facut tortul Buburuza
Prajitura cu mere
Tort Crancin-Mancin sursa
Chec dietetic cu fructe uscate sursa
Tort nemtesc cu brinza sursa
Tarta de dovleac
Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat) sursa
Prajitura cu banane sursa
Biscuiti cu ovaz sursa
Prajitura cu miere sursa
Fursecuri cu unt sursa
Tort “Lady’s fingers” sursa
Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake) sursa
Tort Fantezie
Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza) sursa
Pandispan cu suc de portocale sursa
Cheese cake a la Natalia
Tort cu prune uscate sursa
Tort cu miere si lamiie sursa
Desert cu fructe
Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie (Reteta de la Davina)
Crema de lamiie (Lemon curd) sursa
Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes) sursa
Cheese cake fara foc
Schema tort masinuta
Mini-budinci cu brinza
Inghetata
Prajitura cu fulgi de cocos sursa
Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca sursa
Tort Masha (reteta de la alinkav)
Prajitura cu ciocolata si bezea sursa
Fursecuri "Trufe" sursa
Briose cu gem sursa
Fursecuri de cocos
Margini din ciocolata pentru tort
Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)
Fursecuri tabla de sah sursa 1 sursa 2
Prajitura insiropata de la Joanna
Prajitura "krem a la krem" sursa
Vafe belgiene cu drojdie sursa
Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)
Prajitura "O noapte la Venetia" (reteta de la Lacri_SM)
Prajitura (chec) cu morcov sursa
Prajitura cu foi Lica
O alta prajitura cu foi Lica (varianta Adrianei)
Desert de frisca si zahar ars sursa
Tort "tres leches" sursa
Prajitura "Televizor" (reteta de la Strumfi)
Chec insiropat de portocale [teal]sursa
Crema pentru foi de napolitana (reteta de la Gratiela - strumfi)
Instructiuni pe scurt despre realizarea tortului minge
Prajitura cu mascarpone si nuci (reteta de la amiss_zip)
#3
Postat 06 decembrie 2006 - 11:26
Am venit cu poza televizorului
Impresii: f. buna, combinatia dintre dulce si acrisor e extrem de reusita, ca de obicei.
Nedumeriri: foaia maro de jos s-a inmuiat, pe cind cea de sus nu prea. Data viitoare o sa ung a doua foaie si deasupra cu crema.
Planuri: vreau sa incerc sa fac cu frisca batuta pe post de crema, iar pandispanul sa-l fac din 3 oua, ca sa fie mai subtire.
Multumesc, Gratiela, inca o data, pentru reteta.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Impresii: f. buna, combinatia dintre dulce si acrisor e extrem de reusita, ca de obicei.
Nedumeriri: foaia maro de jos s-a inmuiat, pe cind cea de sus nu prea. Data viitoare o sa ung a doua foaie si deasupra cu crema.
Planuri: vreau sa incerc sa fac cu frisca batuta pe post de crema, iar pandispanul sa-l fac din 3 oua, ca sa fie mai subtire.
Multumesc, Gratiela, inca o data, pentru reteta.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
#4
Postat 06 decembrie 2006 - 11:49
Natalia, mie mi se pare super ok cu blatul asa inalt,chiar seamana a televizor.Cred ca daca ar fi pandispanul mai subtire ar aduce a DVD player . Dar nu inteleg de ce crema nu se pune langa pandispan si gemul langa foaia maro (in partea de sus)? Adica sa fie ca si jos,maro,gem,crema,intelegeti? Poate gemul inmoaie mai bine foaia maro...
Oricum, ti-a iesit super
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
ajutati-l pe mihaita!...
Oricum, ti-a iesit super
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
ajutati-l pe mihaita!...
#5
Postat 06 decembrie 2006 - 12:30
NATALIA - Ma ispitesti in post!
Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
#6
Postat 06 decembrie 2006 - 13:28
Bumbacel, hihi, dvd player, auzi. Sa stii ca eu m-am gindit sa renunt la gem o data cind fac, mi se pare ca numai crema ar putea sa inmoaie mai bine foile.
Cristina, nu mai e mult si gata postul. Nu mai intra si tu in subiecte din astea.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Cristina, nu mai e mult si gata postul. Nu mai intra si tu in subiecte din astea.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
#7
Postat 06 decembrie 2006 - 14:42
quote:Salina,poti folosi aceeasi crema de la Krem a la Krem,Ole de vanilie,facuta 200 ml de lapte si 200ml de smantana pt frisca. E foarte bun. Miha
Originally posted by Salina Si inca ceva, daca se poate, am luat foi pt cremsnit de la Boromir, ce fel de crema pot sa fac...sa fie ceva usor si fara bain-marie ca la asta sunt anti-talent, din pacate. Adica n-am nici timp si nici rabdare azi. Plus o burtica mare de 36 de sapt.
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
#8
Postat 06 decembrie 2006 - 16:11
Miha, mersi pt sfat dar ideea e ca vroiam sa le fac pe amandoua si cred ca e prea mult acelasi gust la 2 prajituri . Sa nu li se aplece musafirilor. Dar e buna ideea de retinut pt alta data, ca foile ma asteapta cumintzele in camara.
Natalia- sa stii ca desi a iesit buna si de data asta, parca mai buna a fost data trecuta, cu cantitatile din reteta ta si in tava mai mica. Acum mi-a iesit glazura cam moale pt ca am pus mai multa apa si whisky, dar e ok la gust.
ALINA
#9
Postat 06 decembrie 2006 - 16:26
Salina, in afara faptului ca-i glazura cam moale mai e vreo alta deosebire fata de reteta originala? Ma gandesc s-o fac si eu in cantitate dubla, ca-i usor de facut si e tare buna. Oare o fi mai bine sa coc doua blaturi sau merge si un blat dublu?
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
ajutati-l pe mihaita!...
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
ajutati-l pe mihaita!...
#10
Postat 06 decembrie 2006 - 17:28
Alina,pe cuvant de prajitureasa in devenire ,datorita Nataliei iti spun ca nu au acelasi gust.
Miha
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...