Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 8 voturi

Deserturile Nataliei (11)


296 raspunsuri la acest subiect

#1
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 25 septembrie 2006 - 01:05

Link-urile retetelor urmeaza mai jos. Pentru comentarii puteti vedea celelalte parti: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7 8 9 10

Nota: s-ar putea ca unele poze de pe webshot sa nu se deschida, e din cauza site-ului care a suferit de curind un rebranding si de aceea unele linkuri vechi nu mai sint valabile. Toate pozele mele le puteti gasi pe adresa de pe webshot.



#2
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 25 septembrie 2006 - 01:06

Brownies Cappuccino sursa
Prajitura cu lamiie sursa
Tort cu jeleuri
Blinii cu dovleac
Cum am facut tortul Barbie
Cum am facut tortul Buburuza
Prajitura cu mere
Tort Crancin-Mancin sursa
Chec dietetic cu fructe uscate sursa
Tort nemtesc cu brinza sursa
Tarta de dovleac
Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat) sursa
Prajitura cu banane sursa
Biscuiti cu ovaz sursa
Prajitura cu miere sursa
Fursecuri cu unt sursa
Tort “Lady’s fingers” sursa
Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake) sursa
Tort Fantezie
Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza)
Pandispan cu suc de portocale
Cheese cake a la Natalia
Tort cu prune uscate sursa
Tort cu miere si lamiie sursa
Desert cu fructe
Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie (Reteta de la Davina)
Crema de lamiie (Lemon curd) sursa
Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes) sursa
Cheese cake fara foc
Schema tort masinuta
Mini-budinci cu brinza
Inghetata
Prajitura cu fulgi de cocos
Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca sursa
Tort Masha (reteta de la alinkav)
Prajitura cu ciocolata si bezea sursa
Fursecuri "Trufe" sursa
Briose cu gem sursa
Fursecuri de cocos
Margini din ciocolata pentru tort
Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)
Fursecuri tabla de sah sursa 1 sursa 2
Prajitura insiropata de la Joanna
Prajitura "krem a la krem" sursa
Vafe belgiene cu drojdie sursa
Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)
Prajitura "O noapte la Venetia" (reteta de la Lacri_SM)
Prajitura (chec) cu morcov sursa
Prajitura cu foi Lica
O alta prajitura cu foi Lica (varianta Adrianei)
Prajitura "Televizor" (reteta de la Strumfi)


#3
LACRI SM

LACRI SM
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 25 septembrie 2006 - 18:56

Buna fetelor! Vin si eu cu o reteta de prajitura gasita pe net care se numeste "O noapte la Venetia".Am incercat-o si uitati ce-a iesit!
[papica]

Asta e reteta

O NOAPTE LA VENETIA:


6 albuse se bat cu 6 lg.de zahar,100 gr.nuca de cocos,5 lg.faina.se pune in tava unsa si peste el se pune un blat din 4 oua,4 lg.zahar,4 lg.faina,1/2 praf de copt,2 lg.cacao(la acest al doilea blat se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul se adauga apoi galbenusurile pe rind ,iar la final se adauga faina amestecata cu cacaoa si praful de copt)Se coace.
peste se pune Crema:6 galbenuse,150 gr zahar,5 lg lapte se fierb pe abur.rece se amesteca cu un pachet de unt.
Deasupra se pune glazura de ciocolata( eu am topit o ciocolata de 100 gr cu 50 gr unt si 2-3 linguri de lapte,toate topite la microunde in vas de yena)




LACRI

DULCIURI

#4
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 25 septembrie 2006 - 22:04

Lacri, ce prajitura interesanta, arata foarte bine! Imi face cu ochiul s-o incerc, dar am citeva nelamuriri: crema din galbenusuri se pune peste blatul bicolor dupa ce acesta s-a copt si s-a racit, am inteles bine? Si cum nu se amesteca straturile blatului? Nu e nevoie sa se prinda nitel la cuptor stratul de albusuri cu cocos? Mi-e ca se contopesc aluaturile daca le torn unul deasupra celuilalt.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

#5
LACRI SM

LACRI SM
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 25 septembrie 2006 - 23:33

Natalia ,nu se contopesc blaturile pt ca au consistenta diferita.Si eu am fost nelamurita pana am incercat,dar poti fi foarte ,foarte sigura ca nu se contopesc. Primul blat este putin mai tare decit al doilea ,care este din pandispan.Combinatia asta e foarte buna la gust!

LACRI

DULCIURI

#6
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 25 septembrie 2006 - 23:48

Lacra, fac ce fac, si tot la poza cu prajitura ta ma uit [pofta] merci de lamuriri. Cam cit se coace blatul?

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

#7
Ortansa

Ortansa

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 498 mesaje

Postat 26 septembrie 2006 - 00:33

waw,Lacri ce minunatii[il]sirena aia e super.cata rabdare ai!

#8
LACRI SM

LACRI SM
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 26 septembrie 2006 - 11:41

Natalia, blatul se coace cam 30-40 min la 180 de grade(foc mediu).Dar asta depinde si de cuptor.Oricum incearca inainte cu o scobitoare sa vezi daca-i gata.
Am facut prajitura Krem a la krem de doua ori pina acum si e foarte buna.Prima data la crema am pus smintina obisnuita cu 25% grasime si a iesit foarte buna,dar n-am facut atunci poze.Acum am mai facut-o o data,dar crema am facut-o cu frisca lichida hulala.A iesit si acum buna dar parca mi-a placut mai mult cu smintina.Uite aici e poza [papica]
Era sa uit ,fetelor, a facut careva prajitura snikers,ca eu am gasit niste retete pe net si tare as face-o!Poate aveti voi o reteta incercata deja,daca nu am sa incerc cu ce am eu.Mersi!

LACRI

DULCIURI

#9
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 26 septembrie 2006 - 12:43

Lacra, oho, dar ce strat impresionant de crema ti-a iesit! Eu am folosit smintina lichida, Dorna, dar e demna de luat in seama si varianta ta, cu smintina obisnuita. Data viitoare poate incerc si eu.
Pentru prajitura Snickers uite-te aici

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

#10
LACRI SM

LACRI SM
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 26 septembrie 2006 - 16:52

Natalia cred ca am formulat eu gresit raspunsul.Prajitura din poza este cea cu frisca hulala.La cea cu smintina nu i-am facut poze.Crema cu smintina simpla(25% grasime) nu iese asa de multa dar este deosebita la gust.Eu una nu am mai gustat o crema asa de fina.


LACRI

DULCIURI


Panic Questions

  • Alergie la proteina din lapte

    andreea2387
    - aug 12 2022 15:04

  • Sănătatea orală

    AlexandraIulia3
    - aug 12 2022 13:33

  • Sarcina - hormon hcg

    Daduu
    - aug 12 2022 12:46

  • Scaunele bebelusului

    Paiu
    - aug 12 2022 09:07

  • Cum cu un copil de 5 ani si un nou nascut

    Paiu
    - aug 11 2022 12:47

Groups

  • Mamici din Vâlcea

    ela_vl1
    - iul 04 2017 18:24

  • Mamici pentru mamici

    icailoaie
    - apr 17 2014 09:07

  • Mămici,burtici departe de casă...

    Andreana
    - dec 04 2013 15:58

  • Parinti inteligenti, parinti fericiti !!!!

    mada27
    - nov 30 2013 23:00

  • Mamici, Burtici, Tatici din Vrancea

    Anda08
    - iul 11 2013 16:02

Last Blogs

  • Ne pregătim de botez!!!

    MihaVi
    - Astăzi, 10:14

  • Tati afla despre bebe

    Sumilar
    - Astăzi, 09:42

  • Bagaj bebe spital

    LMLM
    - Astăzi, 09:12

  • Am auzit bataile inimii lui bebe

    Benjica
    - Astăzi, 01:04

  • Zile de poveste

    Ramonna34
    - Astăzi, 00:23

Recipes

  • Pancakes cu cereale Cheerios Ovaz

    GratielaPopa
    - iun 11 2020 22:19

  • briose cu fructe de padure si Nestlé Cheerios

    GINA-MONICA
    - iun 03 2020 08:33

  • Tarta de prune si miere

    Anda08
    - aug 20 2019 12:37

  • Salata de capsuni

    Anda08
    - iul 03 2019 12:02

  • Clatite sau pancakes cu nuca de cocos si fructe

    Anda08
    - mar 29 2019 12:13

Ultimele aprecieri

  • vivianaPoza lui %s

    viviana
    ii multumeste lui

    lili_mar
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • vivianaPoza lui %s

    viviana
    ii multumeste lui

    lili_mar
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • michelle-usaPoza lui %s

    michelle-usa
    ii multumeste lui

    bogdana95
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • Letitia1Poza lui %s

    Letitia1
    ii multumeste lui

    Mik
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -