Link-urile retetelor urmeaza mai jos. Pentru comentarii puteti vedea celelalte parti: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7 8 9
Deserturile Nataliei (10)
Deschis de
Balbina
, iun 01 2006 13:55
294 raspunsuri la acest subiect
#1
Postat 01 iunie 2006 - 13:55
#2
Postat 01 iunie 2006 - 13:57
Brownies Cappuccino
Prajitura cu lamiie
Tort cu jeleuri
Blinii cu dovleac
Cum am facut tortul Barbie
Cum am facut tortul Buburuza
Prajitura cu mere
Tort Crancin-Mancin
Chec dietetic cu fructe uscate
Tort nemtesc cu brinza
Tarta de dovleac
Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat)
Prajitura cu banane
Biscuiti cu ovaz
Prajitura cu miere
Fursecuri cu unt
Tort “Lady’s fingers”
Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake)
Tort Fantezie
Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza)
Pandispan cu suc de portocale
Cheese cake a la Natalia
Tort cu prune uscate
Tort cu miere si lamiie
Desert cu fructe
Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie
Crema de lamiie (Lemon curd)
Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes)
Cheese cake fara foc
Schema tort masinuta
Mini-budinci cu brinza
Inghetata
Prajitura cu fulgi de cocos
Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca
Tort Masha
Prajitura cu ciocolata si bezea
Fursecuri "Trufe"
Briose cu gem
Fursecuri de cocos
Margini din ciocolata pentru tort
Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)
Fursecuri tabla de sah
Prajitura insiropata de la Joanna
Prajitura "krem a la krem"
Vafe belgiene cu drojdie
Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)
------------------
Numai bine,
Natalia
Prajitura cu lamiie
Tort cu jeleuri
Blinii cu dovleac
Cum am facut tortul Barbie
Cum am facut tortul Buburuza
Prajitura cu mere
Tort Crancin-Mancin
Chec dietetic cu fructe uscate
Tort nemtesc cu brinza
Tarta de dovleac
Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat)
Prajitura cu banane
Biscuiti cu ovaz
Prajitura cu miere
Fursecuri cu unt
Tort “Lady’s fingers”
Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake)
Tort Fantezie
Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza)
Pandispan cu suc de portocale
Cheese cake a la Natalia
Tort cu prune uscate
Tort cu miere si lamiie
Desert cu fructe
Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie
Crema de lamiie (Lemon curd)
Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes)
Cheese cake fara foc
Schema tort masinuta
Mini-budinci cu brinza
Inghetata
Prajitura cu fulgi de cocos
Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca
Tort Masha
Prajitura cu ciocolata si bezea
Fursecuri "Trufe"
Briose cu gem
Fursecuri de cocos
Margini din ciocolata pentru tort
Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)
Fursecuri tabla de sah
Prajitura insiropata de la Joanna
Prajitura "krem a la krem"
Vafe belgiene cu drojdie
Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)
------------------
Numai bine,
Natalia
#3
Postat 01 iunie 2006 - 16:39
Nati, la tine se mai deschide pagina cu schema de tort masinuta??? La mine apare ca nu mai exista pagina!!! Si ca desteapta nu mi-am salvat schema pina acum, nu stiu ce-am asteptat!
narcisa
#7
Postat 02 iunie 2006 - 20:45
Briose cu gem
Pentru 12 bucati:
2 oua
7 linguri ulei
200 g iaurt / lapte batut / sana
350 g faina
2 lingurite praf de copt
80 g zahar
virf de cutit sare
12 lingurite gem
Se amesteca ouale, uleiul si iaurtul. Separat se amesteca faina, praful de copt, zaharul si sarea. Se adauga in compozitia lichida si se amesteca usor, nu pina la omogenizarea completa.
Formele de briose se ung cu unt sau se pun forme de hirtie in fiecare. Se umplu pe jumatate cu aluat, apoi se face cite o adincitura cu o lingurita umezita, se pune gemul si se adauga restul de aluat.
Se coc in cuptorul preincalzit, la foc mediu (circa 180 grade), timp de 25-30 minute sau pina se rumenesc.
Se racesc 10 minute in forme, apoi se scot pe un platou sau gratar pentru racirea completa.
Poza si in sectiune
------------------
Numai bine,
Natalia
Pentru 12 bucati:
2 oua
7 linguri ulei
200 g iaurt / lapte batut / sana
350 g faina
2 lingurite praf de copt
80 g zahar
virf de cutit sare
12 lingurite gem
Se amesteca ouale, uleiul si iaurtul. Separat se amesteca faina, praful de copt, zaharul si sarea. Se adauga in compozitia lichida si se amesteca usor, nu pina la omogenizarea completa.
Formele de briose se ung cu unt sau se pun forme de hirtie in fiecare. Se umplu pe jumatate cu aluat, apoi se face cite o adincitura cu o lingurita umezita, se pune gemul si se adauga restul de aluat.
Se coc in cuptorul preincalzit, la foc mediu (circa 180 grade), timp de 25-30 minute sau pina se rumenesc.
Se racesc 10 minute in forme, apoi se scot pe un platou sau gratar pentru racirea completa.
Poza si in sectiune
------------------
Numai bine,
Natalia
#8
Postat 03 iunie 2006 - 10:40
wow ce pofta mi se face numa citind retete de prajituri[:D][pofta][pofta][pofta]...stie careva cum se face laptele de pasare??????as dori sa-i fac sotului ca n-o mai mincat niciodata...sper sa nu patesc ca si cu batonul de ciocolata care o iesit tare ca piatra ......iar sotiorul de cum o muscat o bucata i-o venit pe git inapoi,dar ca sa nu ma supere o mincat NUMA o bucata
http://www.sfaturiortodoxe.ro
#10
Postat 04 iunie 2006 - 12:29
Fursecuri de cocos
Simplu de facut si bune rau
150 g fulgi de cocos (cam 2 pahare)
2 oua
100 g zahar (1/2 pahar)
vanilie
Se amesteca toate ingredientele si se modeleaza bilute cam de marimea unei nuci. Se pun pe o tava tapetata cu hirtie de copt si se coc la foc mediu pina se rumenesc (15-20 minute).
Poza
------------------
Numai bine,
Natalia
Simplu de facut si bune rau
150 g fulgi de cocos (cam 2 pahare)
2 oua
100 g zahar (1/2 pahar)
vanilie
Se amesteca toate ingredientele si se modeleaza bilute cam de marimea unei nuci. Se pun pe o tava tapetata cu hirtie de copt si se coc la foc mediu pina se rumenesc (15-20 minute).
Poza
------------------
Numai bine,
Natalia