Retete pentru tine

Arde din calorii in timp ce faci curatenie!

  • Trimis de ZoitaR
  • 21 octombrie 2013, 12:59:55 EEST
  • 2.352 vizualizari
Trimite Denunta

Vesti bune pentru mamicile care nu prea se impaca cu curatenia. Poate nu iti vine sa crezi, dar pe langa faptul ca aceasta activitate neplacuta rezulta intr-o casa curata, atunci cand faci curatenie arzi la fel de multe calorii ca si la sala de fitness.

Ordine in dulap

Daca tot a venit toamna, n-ar fi rau sa te apuci sa-ti reorganizezi dulapul de haine. Astfel, efortul depus in timp ce inlocuiesti hainele de vara cu cele de iarna, iti va fi rasplatit cu 85 de calorii arse, lucru deloc de neglijat!

 

Curata podeaua cu mainile

Vrei sa arzi si mai multe calorii? Atunci foloseste in loc de mop mainile si apleaca-te sa curati pe jos. Pentru o jumatate de ora de contact direct cu podeaua, arzi 187 de calorii.

 

Aspiratul

Aici numarul de calorii pe care le arzi depinde desigur de suprafata ce trebuie aspirata, insa pentru o jumatate de ora de aspirat, arzi cu usurinta 119 calorii. Wow! Iar daca dupa ce aspiri mai dai si cu mopul, garantat arzi peste 200 de calorii.

 

Spalatul geamurilor

O activitate care cu siguranta nu are prioritate, dar care din cand in cand trebuie facuta. Dupa o jumatate de ora de spalat la geamuri arzi 153 de calorii!

 

Spalatul si curatatul masinii

O corvoada de care cu greu te apuci? Ei bine, afla ca arzi 153 de calorii in timp ce te chinui sa-ti curati masina pe dinauntru si pe dinafara!

 

Despre diete mai cititi si urmatoarele:

 


 

 Forumuri si grupuri de suport pentru cele care vor sa slabeasca: 

 

 Femina Intim ... Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.