Voturi


  • click pentru a vota

Retete pentru tine

Alegerea sexului copilului

  • Trimis de redactor
  • 28 august 2013, 17:21:38 EEST
  • 1.910 vizualizari
Trimite Denunta

Ce va fi? Fetita sau baietel ? Mituri si legende despre ce va fi ...daca  ....

Toata lumea a auzit cel putin una din aceste povesti, si noi  stim ca  sunt doar vechi povesti de ale sotiilor, dar...daca exista o mica sansa ca  una  din ele sa fie adevarata? Unele cupluri ar da orice pentru a avea o fetita  sau  un baiat, si chiar ar incerca una sau doua din acestea (dar poate da gres,  nu-i  asa? ). Am adunat cateva din povestirile noastre si ale voastre favorite  din  popor despre cum poti sa concepi un baiat sau o fata; cititi si vedeti  daca  vre-una va capteaza interesul

 

Copilul tau este ceea ce tu  mananci:

 

 

Dupa batranii intelepti, ceea ce tu introduci in corpul tau inainte de a  concepe copilul poate influienta ceea ce va apare dupa noua luni.

Daca doresti baiat... -Mananca multa carne ( cea rosie  este recomandata ). -Umple-te de multe snaks-uri sarate - cipsuri si altele  de acest gen. -Tatii: sa bea multe bauturi acidulate ( in mod special  bauturi cola ).

 

 

Daca doresti fata... -Ambii parteneri trebuie sa manance  mult peste. -Da navala in ciocolata ( sau pur si simplu mananca  dulciuri in general ). Pe larg, cititi: Alimentatia si sexul viitorului  bebelus     

 

    

Bucuria de a face dragoste

Cateva din vechile legende povestesc despre anumite teorii referitoare la  modul de a face dragoste intr-un anumit fel, astfel incat sa influienteze sexul  copilului.

 

Daca doresti un baiat...

-Intinde-te dupa  actul amoros si ramai intins un timp. Se presupune ca se da o sansa  sparmatozoidului sa castige ovulul spre a forma oul.

-Faceti dragoste in  picioare citeste in continuare tot articolul aici.

 

Despre dorinta de a deveni mama, cititi:

 
 
 

 

 

 COMUNITATE,GRUPURI DE   SUPORT: 

 

 Asteptand o comoara in viata noastra  ! Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie,  in/fertilitate, FIV, sperante   si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi  nu ne pierdem speranta!