Retete pentru tine

Cum a devenit cineva bogat in 20 de minute

  • Trimis de marius
  • 11 iunie 2013, 12:53:35 EEST
  • 883 vizualizari
Trimite Denunta

Unii oameni petrec o viață întreagă încercând să adune o avere prin munca. Pentru un britanic, au fost nevoie de >>>

Unii oameni petrec o viață întreagă încercând să adune o avere prin munca. Pentru un britanic, au fost nevoie de doar 20 de minute si un detector de metale Au fost primele 20 de minute cand el a folosit vreodată o astfel de mașină.

Potrivit St Albans și Harpenden Review, Wesley Carrington si-a luat noul lui detector de matale afară într-un câmp de lângă St Albans din Hertfordshire, Anglia. După ce a gasit o lingură și apoi o jumătate de penny, masina de Carrington a scoas un sunet pentru a treia oară, și a săpat șapte centimetri în jos pentru a descoperi o monedă care era de culoare aurie, cu o cifră romană pe ea.

După cum se dovedește, de colorat de aur a fost de fapt aur, moneda a fost un solidus roman antic , și mai erau inca 158 de monede îngropate cu ea, un tezaur cu o valoare estimata de 100.000 de lire sterline , sau 156.000 dolari, potrivit Daily Mail.

Tezaurul este considerat a fi una dintre cele mai mari colectii de monede de aur romane gasite vreodata in Anglia, potrivit BBC. St Albans