Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 3 voturi

FIV cu dr. Vythoulkas, clinica Genesis Grecia/Romania


187 raspunsuri la acest subiect

#171
Erica16

Erica16

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 141 mesaje

Postat 22 decembrie 2017 - 20:51

cum apare un mesaj real la adresa acestui doctor cum se activeaza conturi false care spun o poveste 'frumoasa' ...ne cam insultati inteligenta cu aceasta schema!



#172
Rosesarbu11

Rosesarbu11

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 299 mesaje

Postat 24 decembrie 2017 - 03:24

Anul trecut, in noiembrie, scriam despre doctorul Vythoulkas. De atunci a trecut timpul si băiețelul meu obținut prin fiv a crescut. Îmi amintesc cu tristete, dar si cu bucurie ca in ultima secunda m-am smuls din ghearele unei mari nenorociri. Atunci am luat decizia sa nu merg in Grecia pentru laparoscopie. Mi s-a spus ca am hidrosalpinx. Probabil ca acum eram fără trompe, mai săracă si fără copil. Cei de acasă nu m-au lăsat si am plecat către alta clinica unde am facut fiv reușit, cu toate ca-mi sunau in urechi vorbele lui V. : poti sa faci si 10 fivuri, dar nu vei reuși fiindca ai lichid in trompe si fibrom! Trei medici nu au văzut fibromul...

Citesc cu indignare si cu durere despre aceasta bătaie de joc, despre aceste mutilări fizice si sufletești si gândul îmi zboară la receptia clinicii in care alte victime așteaptă. 

Luati aminte aceste rânduri ale noastre si păziți-va!



#173
mihaela1103

mihaela1103
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 19 ianuarie 2018 - 12:57

Va ca am deranjat cu postarea mea și nu știu de ce?

povestea mea este frumoasa și cu final fericit! Nu este cont fals sau ceva de genul asta. Pur și simplu am postat aici experiența mea. Deranjează pe cineva? Din câte știu eu aici postam experiențele noastre legate de Dr. Vythoulkas și de fiv in Grecia . Eu am reușit și nu sunt singura. Cine intra și citește trebuie sa afle și experiențe frumoase.  Va rog sa nu mai generalizați , Dr Vythoulkas nu este " bau-bau" și nici Dumnezeu. Fiecare vine la el cu dorința suprema, cea de a devenii mama. Dacă se concretizează sau nu, nimeni nu poate garanta 100%. Trebuie doar sa speri și sa te rogi. 

Povestea mea este reala, dacă exista dubii putem discuta in privat. Nu este cont fals și nu insult inteligenta nimănui. 

 O zi frumoasa va doresc! 



#174
mery09

mery09

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 59 mesaje

Postat 02 februarie 2018 - 01:18

Mihaela1103 imaginea acestui doctor nu o mai spala 100 de profile false. Cine are ochi sa citeasca o sa isi dea seama singur care comentarii pe acest forum dar si pe altele sunt minciuni si care realitati . Eu cand am ajuns la ei in clinica pentru fiv din pacate nu am avut sansa sa gasesc atatea informatii pe forumuri ,decat reclama care se face si astazi pe toate mediile si fiind prima procedura am fost victima sigura pentru ei. Nici urma de emapatie , nici o secunda nici dr Vy care ne a adus pe mine si sotul meu in pragul depresiei inca din timpul stimularii nici coordonatoarele din Grecia care exact cum spune cineva mai sus ne-au tratat fara nici o urma de profesionalism si bineinteles faimosul Pantos care se grabea sa plece in weekend si ne-a chemat cu o zi mai devreme la transfer (detalii aflate din clinica) si pe care l-am vazut fix 5 minute in toata saptamana care am stat in Grecia pentru aceasta procedura sortita esecului din primul moment . O sa repet de cate ori este necesar aici si oriunde o sa am ocazia povestea cu gust amar prin care am trecut .


Editat de mery09, 02 februarie 2018 - 01:29 .


#175
mihaela1103

mihaela1103
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 02 februarie 2018 - 23:13

Mery09 înțeleg prea bine ce se întâmpla....

se pare ca aici se scriu doar lucruri urate despre clinica și doctori. Eu am citit tot aici si pe vechiul forum si am vrut sa-mi scriu si eu povestea. 

Daca deranjează pe cineva , îmi cer scuze! Dar tot ce am scris este adevărat. 

Dragelor, succes pe viitor , sa Vi se împlinească dorințele cât mai repede! 

Am sa caut in alta parte unde pot sa-mi împărtășesc povestea și unde nu sunt criticata , sau bănuită de altceva!.... sau mai bine sa nu postam nicăieri ca omul asta, Vythoulkas , a avut și rezultate bune. 

Seara buna tuturor! 

  

 

 



#176
mery09

mery09

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 59 mesaje

Postat 04 februarie 2018 - 17:48

Poti sa postezi unde vrei tu Mihaela nu cred ca are nimeni nimic impotriva , sunt convinsa ca are si rezultate pozitive 1 la 100 din moment ce avea peste 50 de consultatii pe zi si probabil a avut si mai multe cu ani in urma .

Asa cum tu poti , pot si eu si cert este ca dintre cele trei fete romance cu care m-am intalnit eu in Grecia nu a reusit nici una si toate am fost tratate in halul in care am mai povestit pe multe mii de euro (platite fara factura) .Toate am plecat cu cate o fituica pe post de rezultat dupa toata povestea asta pe care nu o ia in considerare nimeni.

Prin urmare aceasta nefericita etapa din lupta mea cu infertilitatea m-a marcat pe viata si nu o sa incetez nici o data sa o povestesc atunci cand este cazul.



#177
Ionica88

Ionica88
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 06 martie 2018 - 15:33

           Buna ziua. As vrea sa spun si eu povestea mea legata de Dr. Vythoulkas. Am 30 ani, de 3 ani incercam un bebe, cand am vazut ca nu se prinde am zis ca e cazul sa facem ceva investigatii, prima data am ajuns la SB la Polisano, am facut histerosalpingografie, trompe ok, spermograma ok, test Huhner negativ, concluzia inseminare. nu m-am informat foarte mult si am mers pe mana dr., am facut ineminare dar fara stimulare, rezultat 0.

           Ulterior am fost contactata de o prietena, care a incercat mai multe inseminari si FIV-ri toate esuate, in final a ajuns la Bucuresti la Dr. Vythoulkas, unde a inceput dosarul pentru FIV, ulterior a renuntat deoarece incepuse si procedura de infiere a unui copil, cand a fost aprobata adoptia a renuntat de a mai face un alt FIV stiind ca si eu am o problema mi-a recomandat aceasta clinica si acest dr. Vythoulkas.

          Asa ca am facut programare in ianuarie 2018, prima intalnire a fost chiar ok, a acceptat analizele facute la polisano, mi-a pus destul de multe intrbari, apoi a zis ca vrea sa vada si un profil hormonal, pe care eu nu il aveam cei de la Polisano nu imi recomandasera nicio analiza hormonala.

         Am revenit cu toare analizele(control genetic de trombofilie, rezistenta la glucoza, AMH, LH, Estradiol, Progesteron, TSH, CA125, etc). Dr. a analizat analizele, mi-a spus ca sunt ceva modificari pe trombofilie, pe care le vedeam si eu, a zis ca aceste modificari nu impiedica realizarea unei sarcini, ci sustinerea ei, apoi a ajuns la AMH= 1.39, a zis ca e destul de mic pt varsta mea, tinand cont ca am facut deja o inseminare a zis sa mai fac max 2, am zis ok. Am urmat tratament cu injectii gonal 75UI, monitorizare in ziua a7a, a10a si a 12a, de fiecare data trebuia sa fac si analize de sange LH,Progesteron si Estradiol. Eu am observat ca LH scade de la o analiza la alta, dar el nu a spus nimic, ziua faceam ecograf, seara ma suna as S si imi spunea sa continui tratamentul, pana in ziua a 12a cand a zis ca foliculul nu s-a dezvoltat suficient (14 mm) si ca nu facem inseminarea. Bineinteles ca dupa control la cateva ore au iesit si analizele de sange, unde lh era 2, clar nu aveam cum sa ovulez. 

              Mi-a schimbat tratamentul, mi-a dat clostylbegyt. Inca nu mi-a venit cm sa va spun cum decurg lucrurile in continuare.

              Dar vreau sa precizez ca nu am simtit ca face totul pt bani, deorece l-am intrebat daca monitorizarea o pot face in orasul de unde vin, deoarece mi-e greu sa vin la2 zile de la 200 km, a fost foarte receptiv si a zis ca e ok daca am unde sa fac monitorizarea si doar sa ii transmit rezultatele in zilele prescrise de el, ba chiar doreste nr de tel al dr din localitatea mea ca sa tina legatura.

             Putea sa imi faca acea inseminare, sa ma duca de nas, putea sa imi spuna ca trebuie sa imi faca el ecograful pt monitorizare, dar nu, a zis ca daca am unde le face ne putem vedea in ziua inseminarii.

            La fiecare consultatie am primit bon fiscal si bineinteles si pentru analize.

          Sper sa nu fiu dezamagita si sa schimb dr de la o luna la alta :(.

            O zi frumoasa va doresc!



#178
patty4

patty4
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 11 martie 2018 - 23:18

Bună dragele mele,

Este prima data când postez pe acest  forum.

 Am avut 2 sarcini extrauterine ( în urma lor am rămas fără trompele uterine) și am făcut primul fiv  în Grecia, din păcate  esuat.  Cauza esuarii a fost o posibila inflamatie si mi s au recomandat antibiotice pt urmatorul transfer. Durerea esuarii nu are rost sa o expun pt ca toate o cunoastem.

În momentul de fata nu știm unde sa ne indreptam. Mai avem 7 embrioni congelati în Grecia,  dar din cauza modului în care am fost tratați atât la Bucuresti, de către Vythoulkas  și Silvia , cât și în Grecia , când asteptam pe holurile clinicii ore întregi pt punctie , transfer , ecografie am ajuns în situația în care nu știm ce sa facem.

Oscilam intre Grecia și Turcia. Singurul motiv pt care ne am întoarce în Grecia sunt cei 7 micuți ai nostri. După ce Pantos mi a făcut embriotransferul l am întrebat dacă sa iau acid folic sau vitamine și mi a zis ca Laura o sa mi spună exact ce sa fac și sa continui medicamentatia data de ei. Pe un alt forum am citit ca este recomandat acidul folic și vitamine. Și sa nu mai zic ca nu mi s a făcut nicio ecografie înainte de embriotransfer. 

Am merge în Turcia, la Anadolu.   Dacă aveți vreun sfat, sugestii sau orice va rog sa ni le spuneti.

 



#179
AndreeaV2018

AndreeaV2018
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 28 martie 2018 - 23:41

Buna, am facut primult fiv la genesys si vythoulkas din pacate, am pierdut multi bani energie , sanatate si fara a obtine vreo sarcina. Sunt tanara , am cunoscut vreo 3 fete mai tinere decat mine , in perioada cu punctia, am pastrat legatura cu ele, nici una nu a obtinut un copil atunci. Tratamentul a fost foarte violent pentru mine, 10 zile am fost drogAta cu ameteli si dureri de cap, luam mult nurofen pt ca ma simteam f rau se invartea lumea cu mine, am obtinut multi embrioni, embrioni defecti. In urma tratamentului nu mai vad bine, mi-a afectat vitrosul si nu pot face nimic sa repar. Pantos mi-a facut embriotransfer , a  durut destul de tare, durere care a tinut cam 2 sapt. A rezultat doar un test negativ de sarcina. Ar fi multe parti negative de zis ...dar prefer sa vorbesc despre cum am reusit sa am un baietel sanatos in burtica. Am facut al doilea fiv la dnul Albu Dragos, nu mai aveam incredere nici in fiv si nici in doctori. Tratamentul a fost ok, potrivit pt MINE,  nu doza de cal ca la vythoulkas, domnul doctor albu este f organizat, stie ce face , nu se grabeste , raspunde la intrebari, raspunde la sms, la mail f repede. Recomand medlife si dnul Albu.  NU recomand Vythoulkas. 



#180
Ralucavo

Ralucavo
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 30 aprilie 2018 - 14:54

Buna!!




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -