Copilul meu are 2 ani. Ce jucarie sa-i aleg ?

  • Trimis de Anda08
  • 11 aprilie 2013, 13:27:20 EEST
  • 2.733 vizualizari
Trimite Denunta

La varsta de 2 ani, copilul tau va cunoaste lumea prin joc, modalitatea sa distractiva si relaxanta de a invata. Imaginatia sa in crestere ii va declansa nevoia de a ne copia pe noi, adultii - mersul la cumparaturi, o petrecere cu ceai sau condusul autobuzului. Toate acestea cu scopul de a intelege elementele de baza ale naturii umane si de a se pregati pentru ziua de maine.

2 ani: Reflectarea realitatii

Hainute, papusi, animale, vehicule si case…toate sunt perfecte pentru un joc de roluri. Pe langa aceasta, copilul este in plin proces de dezvoltare a capacitatii de rezolvare a problemelor. Puzzle-uri de baza si caramizi mari de constructie sunt perfecte pentru testarea acestor abilitati recent dobandite.

Pana acum, copilul tau a invatat sa puna doua caramizi LEGO® DUPLO® impreuna si sa inceapa crearea de turnulete. Dar nu te speria daca vezi ca le construieste si le darama imediat - o face doar pentru a putea construi din nou. Treptat, stivuirea va fi inlocuita prin constructia creativa, iar copilul tau va deveni din ce in ce mai bun la recunoasterea formelor si culorilor. Animalele sunt importante pentru copilul tau si cu animalele din gama LEGO Ville, il poti invata mai multe despre viata lor (ce mananca, unde traiesc etc).