Bloguri

De ce Samsung S6 Edge este telefonul perfect pentru mamici

 • Daca nu ati auzit inca va spun eu: Samsung a scos un telefon nou, Samsung S6 Edge. La prima vedere am exclamat: acest telefon are un aer feminin, are un design care se asorteaza cu o poseta scumpa. Apoi, dupa ce am citit mai mult despre el, as putea spune ca o sa fie un telefon care o sa aiba un mare succes in randul mamicilor, evident al celor care o sa si-l permita. De ce? Iata cateva motive:

   

  1. Designul impecabil

  Nu pot sa nu incep cu design-ul. Cred ca pentru o doamna sau domnisoara designlul conteaza foarte mult. Samsung

   

  S6 Edge este un telefon care sa-l scoti cu mandrie pe masa atunci cand te intalnesti cu prietenele la o cafea. Este subtire (7 mm), este usor, este fabricat cu materiale de calitate iar "geamul" Gorilla Glass 4 care se extinde pe marginile telefonului ii dau un aer de "bijuterie de lux". Perfect pentru doamne.

   

   

  2. Ne fotografiem copiii rapid si cu calitate maxima

  Samsung S6 Edge are o camera de 16 megapixel (wow). Deci putem sa ne pozam copiii in calitate maxima. Diafragma de 1.9 lasa multa lumina in senzorul camerei si astfel pozele o sa arate si mai bine, mai ales portretele facute in conditii de luminozitate mai slaba.

  De cate ori vi s-a intamplat acest lucru: bebelusul este intr-o pozitie mega-haioasa dar pana porneste camera telefonului ati pierdut poza perfecta. Ei bine, Samsung S6 Edge are o viteza de pornire a camerei remarcabila, 0,7 secunde.

   

  3. Incarcarea fara fir

   

   

  Daca domnii se descurca mai bine cu cablurile, doamnele au o mare frustrare: unde este cablul de incarcat, de ce nu intra bine in locasul sau, de ce nu incarca, s.a.m.d. Ei bine doamnelor, dragi mamici, Samsung S6 Edge se incarca fara fir! Nu intru in detalii tehnice, se incarca si gata! Si nu oricum, mult mai rapid decat alte telefoane. Aceasta noua tehnologie de incarcare o sa-si atinga maximul cand cafenelele de fitze din Bucuresti sa sa adauge incarcare wireless chiar in locatie!

   

  4. Usor de folosit

   

   

  Si acum sa trecem la lucruri foarte functionale. Marginea interactiva a telefonului.

  Cum vi se pare ideea sa aveti pe marginea telefonului contactele favorite: bona, mama, sotul, copilul, prietena cea mai buna etc. Si cand va apeleaza cineva sa vedeti pe margine culori diferite si sa va dati seama cine suna cu telefonul pus cu fata in jos pe masa. Chiar daca la prima vedere marginea interactiva pare mai mult o chestiune de design, va putem spune ca o sa fie foarte functionala pentru mamici.

  Tot pe marginea interactiva puteti sa primiti notificari, mesaje, postari Facebook, data, ora si alte lucruri utile.


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...