Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

HISTEROSALPINGOGRAFIE -INTERSERVISAN CLUJ


46 raspunsuri la acest subiect

#31
g_dohotar

g_dohotar
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 02 august 2010 - 00:37

Fetelor ,nu va lasati amagite am fost internata la Recuperare si vreau sa va spun ca acolo este o interaga conspiratie care incearca sa recruteze bolnave pentru ei. Vreau sa va spun ca numele de mai sus sunt fictive si toate laudele sunt scrise de dr Chiroiu la ideea sefului lui Dr Petcu care nu mai are voie sa faca HSG pt ca nu il lasa nevasta care este ceva pe la fac de stiinte economice si care facea clandestin HSG cu el.
Nu e frumos sa se apeleze la astfel de metode mai ales ca eu am facut la Interservisan si a fost excelent.Vreau sa va spun ca acolo vin femei din Germania, Spaia Grecia etc si in peste 50% a cazurilor raman gravide dupa ce fac aceata examinare. Prof de colo Sfrangeu este un adevarat profesionist si un om de onoare si de o profesionalitate si decenta deosebita,
Apropo de modul de a arata cum trce substanta prin trompe!!!! este o prostie extraordinara pt ca daca e asa Va iradiaza de nu va vedeti si apoi vreti sa mai faceti si copii normali fara malformatii congenitale!!!!!!! asa ca mai ganditi-va si cititi ce inseamna raze pe ovare si ce copii pot sa iasa de acolo.
Cat despre aceasta publicitte este o metoda tipica pt miticii din sud care au venit pe vremea lui Ceausescu si s-au facut sefi asa ca mai ganditi-va cand alegeti recuperarea-cluj cu mitici la carma.
iertati-ma ca sunt asa de dura dar cred ca e nedemn pentru un medic sa apeleze la un asa fel de publicitate ieftina denigrnd concurenta. ALEGETI INTRE UN MEDIC NU STIU DACA E SPECIALIST LA RECUPERARE SI UN PROFESOR UNIVERSITAR LA INTERSERVISAN. Va pup pe toate si va doresc copii multi

#32
mirabela19

mirabela19
  • Membri
  • 4 mesaje

Postat 03 august 2010 - 23:47

Draga g_dohotar, eu nu am scris absolut nimic denigrator despre acest profesor universitar de la interservisan care il lauzi tu, nu il cunosc si nu mi-as putea permite sa scriu despre un medic care nu-l cunosc sau a carui pacienta nu am fost, asa cum faci tu pe acest forum despre dr. Chiroiu. Eu am primit recomandarea de la Clinica Gynia si tot ce am scris aici iti pot confirma domnisoarele de la receptie de la Gynia, inclusiv pe situl lor am gasit azi ca mai nou colaboreaza cu dr. Chiroiu. Telefonul dansului l-am primit direct de acolo, dansul mi-a facut si ecografia si hsg, nu am vazut alt medic acolo, cel putin nu cand am fost eu. Nu-l cunosc pe acel dr. petcu despre care tu spui ca lucreaza tot la spitalul de recuperare si nu inteleg ce legatura are sotia acestuia cu dr. Chiroiu care mi-a facut mie examinarea. Dr. Chiroiu e destul de tanar, arata intre 35-40 ani si nu cred ca e seful sectiei. Din partea mea esti libera sa mergi la oricati conferentiari sau profesori doresti, dar nu cred ca e corect sa ne faci mincinoase si sa ne acuzi ca inventam lucruri, daca tu nu esti de acord cu ele. Iar despre partea cu conspiratia, eu zic sa te linistesti si sa ne lasi sa ne exprimam parerile fara sa te iei de alte participante la forum.

#33
elena74

elena74

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 212 mesaje

Postat 04 august 2010 - 10:23

Mirabela, pentru Hsg este nevoie de trimitere ( de la ce medic?) sau doar programare direct la ei?

Multumesc

#34
mirabela19

mirabela19
  • Membri
  • 4 mesaje

Postat 04 august 2010 - 19:43

Elena, eu am avut bilet de trimitere simplu de la Gynia, dar cand am facut programarea telefonic nu m-a intrebat de la ce ginecolog vin sau daca am bilet, doar cand am mers acolo i-am aratat biletul si s-a uitat la diagnosticul de trimitere. Eu am intrebat daca se poate face gratuit cu bilet roz in dublu exemplar primit de la medicul meu de familie din Sibiu dar am intelesc ca nu au fonduri de la casa de asigurari pentru examinari in regim ambulator. Eventual intreaba la interservisan daca se poate face cu bilet roz decontat de casa. Am mai auzit cazuri cand spitalele nu aveau fonduri pentru analize de sange iar policlinicile private aveau in primele zile din fiecare luna.

#35
deepwish

deepwish
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 16 august 2010 - 15:46

buna fetelor!sunt noua pe forum si as vrea sa va rog sa ma ajutati,am sa va spun pe scurt povestea mea : in 2006 am ramas insarcinata cu ajutorul tratamentelor hormonale dar am pierdut sarcina la 9 sapt. de atunci eu si sotul meu tot incercam sa avem un bebel dar nu reusim ...in fine...dupa multe analize si multe investigatii si multi medici (ma saturasem la un moment dat si am luat o pauza de jumatate de an) ne-am hotarat sa o luam de la capat cu alte analize si ne-am oprit la un medic de care suntem ,in sfarsit multumiti,oricum am ajuns in faza in care trebuie sa-mi fac histerosalpinografia dar din pacate singurul medic care facea aceasta analiza a iesit la pensie..ghinion nu?...[bang]va rog fetelor indreptati-ma catre o clinica buna si recomandati-mi un medic ,pupici si astept raspunsurile voastre


#36
olimp

olimp

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.273 mesaje

Postat 12 octombrie 2010 - 21:42

Buna fetelor sunt noua pe forum , am citit si eu parerile voastre si am intrat si eu ca sa va dau o parere avizata in ceea ce priveste HSG-ul avand in vedere ca am efactat aceasta interventie ieri in 11.10.2010. . Sunt din cluj si am avut de optat intre clinica interservisan si spitalul de recuparare , cu mana pe inima va spun sa alege-ti spitalul de recuperare , acola il gasiti pe doctorul Bogdan Chiroiu despre care nu am decat cuvinte de lauda , super profesional , foarte atent si cu mana de aur. Toata interventia nu dureaza mai mult de 15 minute , are rabdare si nu doare de loc , nu trebuie anestazie si nu simti nimic,te intreba incontinu cum te simti si iti explica tot ce face. Pretul este mai mic dect la intersevisan , costa 300 ron .Si asistenata care a fost cu mine a fost foarte draguta.Substanta de contrast care se injectaza o simti usor pentru ca nu are temperatura corpului , altfel nici nu iti dai seama ca se introduce, Pe doctor il pute-ti contacta la tel 0745-522449, va rasunde , este fff amabil de preferat este sa il contactati in intervalul orar 12-14 cand nu are cursuri,programare se poate face telefonic , e bine sa sunati in prima zi a menstrutaiei( daca nu aveti contact sexual protejat),daca doriti sa ramane-ti insarcinata e bine sa profitati de lunile de dupa interventie deoarece solutia de contrast curata eventualele depuneri de mucus de pe trompele uterine.in 30 de minute aveti si raspunsul si Cd-ul cu informatiile si imaginile d-vosatra.Bafta si sa nu va fie frica, si mie mi-a fost si de aceea m-am hotarat sa ve scriu, caci acum stiu cu ce se manaca HSG-ul

#37
larisadunea

larisadunea
  • Membri
  • 5 mesaje

Postat 03 decembrie 2010 - 21:48

Dragi aspirante la rangul de mamica, am ajuns si pe pagina asta, la 9 luni de la HSG-ul pe care l-am facut si care, ulterior mi-a adus si un bebe in burtica. Acum asteptam cu nerabdare sa se nasca :) Vreau sa subscriu la toate parerile bune despre Dr. Bogdan Chiroiu.

Eu n-am vrut sa citesc nimic pe net inainte, ca sa nu fiu mai panicata decat eram deja. Iar dl. doctor m-a tratat in primul rand cu mult respect, grija, caldura. Mi-a zis la fiecare pas ce face, m-a intrebat mereu daca sunt ok si daca simt si cel mai mic disconfort N-am simtit nimic! Si eu am avut si o trompa infundata, pe care a reusit sa mi-o desfunde. Nu a fortat nimic, nici o secunda, iar rezultatul il vad pe burtica mea ce acum sta sa plezneasca :)

Va tin pumnii asadar si voua, si daca aveti nevoie de HSG, cu cel mai mare drag vi-l recomand pe acest medic.

#38
g_dohotar

g_dohotar
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 29 ianuarie 2011 - 14:39

Da fetelor vad ca acest site s-a transformat intr-un site publicitar care nu are nimic cu ceea ce ar trbui sa va intereseze adica e ar trebui sa faceti si ce ar trebui sa alegeti. Insusi faptul ca el se numeste hsg - interservisan e clar ca a fost creat in scopul de a defaima pe cineva de acolo?? As fi poate mai linistita daca ar fi si cineva de acolo care sa citeasca aceste randuri si sa reactioneze adecvat.Poate ca daca nuse baga inseamna ca o face din bun simt. Poate ca daca ar spune care e moertalitea in serviciile acestea laudate si numarul de esecuri ale examinarilor s-ar mai potoli unii de asi face publicitate prin defaimarea altora.Oricum cinste celor ce au bun simt si inainte de a cresde tot ce se scrie anonim pe acest sirte interesati-va personal prin viu grai celor ce au facut astfel d examinari spre a nu regreta amarnic mai tarziu.Si credetima ca stiu ce spun.

#39
olimp

olimp

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.273 mesaje

Postat 26 martie 2011 - 17:43

in ceea ce priveste interventia d-lui g dohotar , despre care banuiesc ca este un domn si nu o doamna , vreau doar atat sa spun , cele care am scris pentru acest subiect am trecut prin acest tip de interventie , deci stim ce inseamna lucru pe care d-voastra nu puteti sa-l confirmati ne fiind femeie deci purtatoare de "uter si ovare ".Parerile noastre cred ca spum mai mult de cat o mie de cuvinte sau pareri tendentioase din partea d-voastra.

#40
marisa27

marisa27
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 02 mai 2011 - 22:02

Buna seara,
Acum o sapt. am citit si eu niste pareri despre HSG, pt ca am primit bilet de trimitere de la ginecolog.De cateva zile am facut si eu HSG la Interservisan,cu dr. Sfrangeu(aici am fost trimisa).Am cautat si eu in alta parte sa vad ce preturi mai sunt(aici am platit 400 lei)si am vazut ca la Recuperare este mai ieftin, dar citind toate comentariile ceva mi s-a parut 'dubas',nu sunt de acord cu multe din chestiile spuse:[:-@].Si dr de la interservisan a fost foarte amabil,profesionist si finut ca sa zic asa. Dar durerea nu tine de medic,cand a introdus valvele nu a durut,doar cand a inceput sa introduca solutia de contrast,care nu este o chestie care se intampla in mod normal(sa iti intre o subst. in trompe). Durerea a fost ~ ca si la menstruatie, cand ai dureri.A durat cam 1 minut si cand m-am dat jos de pe masa am fost ok.Am iesit din camera zambind, de au crezut celelalte ca nu a durut deloc.O doamna inaintea mea a avut dureri destul de mari, dar la urma urmei depinde de organismul fiecaruia. Eu am fost multumita de cum am fost tratata [flo] .Cat despre Recuperare nu stiu ce sa zic, nu am fost acolo,dar mi se pare ciudat ca se fac programari direct la dr. Chiroiu, nu are asistenta sau nu se fac la receptie programarile????
Toate cele bune si daca mai aveti intrebari va raspund cu drag!!!


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Plimbare ❤️

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 19:31

  • Cu bebe in burtica la Zoo

    Pau26
    - Astăzi, 13:17

  • Saptamana 19

    ZDenisa
    - Astăzi, 00:33

  • Patutul bebelinei

    Roxana3001
    - Ieri, 21:56

  • O noapte furtunoasa

    Roxi_pisicul23
    - Ieri, 13:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -