Eu cumpar mai mult online, cum barbatu-meu n-are chef niciodata de magazine si am ramas si fara masina... Avantajul: nu e niciodata aglomerat! Nici nu obosesc si nu mi se face foame sau sete pe cite o caldura mare! Apoi primesc plin de cadouri si profit de reduceri sau de promotii mari
Cumpar... cam tot. Carti, discuri, imbracaminte, jucarii, aparate electrice, material informatic, chiar si mobila. O data am cumparat si plante (vii)...
Cel mai simplu mod de plata mi se pare la 3 luni dupa ce ai primit coletul (cum vrei tu, prin cec, CB sau mandat...)
![[^]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif)
Alt mod de plata... simpatic este cel cu cardurile de fidelitate (doar ca daca e carte de credit apoi se cam string datoriile).
Nu-mi place sa platesc cu CB imediat si apoi sa astept mult si bine... Dar cind n-am de ales si-mi trebuie neaparat, daca cunosc bine firma (sa fie seriosi, neaparat membri ai Federatiei Intreprinderilor de Vinzare la Distanta si cu servor securizat), mai platesc si asa.
@+...
Otilia & La Adelita [bibe]