![[:(]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_sad.gif)

o poveste trista...
Deschis de
anamaria
, oct 09 2002 14:37
6 raspunsuri la acest subiect
Postat 09 octombrie 2002 - 14:37
![[:(]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_sad.gif)
Postat 09 octombrie 2002 - 15:13
Am citit mesajul tau,grea situatie !!
Eu am fost suspecta de cancer la 20 ani,dar m-a ajutat D-zeu si s-a infirmat banuiala,insa am trecut printr-o spaima care nu am s-o uit toata viata mea.
Nu stiu daca chimioterapia este cea mai potrivita solutie,parerea mea.
Daca e din Bucuresti,poate incerca si la Stelian Fulga,are multe cazuri reusite.
Sa ne tii la curent cu situatia fetei;ii doresc mult noroc,sansa multa si credinta la fel de multa !!Credinta in D-zeu poate face minuni !!
Sanatate maxima !!
Postat 09 octombrie 2002 - 15:24
Eu cunosc o mamica care a facut fata unei astfel de drame, doar ca fetita ei avea 8 ani. Ii pastrez tot respectul din lume acelei femei. Sa stiti ca nu exista nimic pe lume pe care o mama sa nu-l poata face, chiar daca e sa veghezi asupra copilului tau fara nici o speranta.
Asa o legatura puternica s-a stabilit intre ele si cu sora mai mica, incat acum de cate ori sunt deprimate le apare in vis vesela si fericita. Pur si simplu tot fetita le ajuta sa treaca peste durere.
Astfel de "intamplari triste" exista in lume la tot pasu, nu trebuie sa inghidem ochii la ele ci sa-i deschidem mari sa putem pricepe ce avem acum.
Postat 09 octombrie 2002 - 15:28
Miha,nu inteleg,fetita a scapat sau nu ???
Postat 09 octombrie 2002 - 15:33
Anamaria,
Imi pare tare rau pentru colegii tai si sper din suflet ca fata lor sa reziste. Din pacate stiu cum e cu boala asta pentru ca am avut un caz in familie, nepotul meu care a facut boala asta la 7 ani. Din pacate in ciuda operatiei reusite, chimioterapiei si a ceva sanse de vindecare Dumnezeu l-a vrut mult de tot si acum e un ingeras.
Verisoara mea (mama baiatului) nu si-a mai revenit nici acum dupa 7 ani de la moartea lui.
Sanatate multa si putere de lupta acelor oameni!
Marina
PS: Toti doctorii au fost de acord ca este un rezultat al radiatiilor de la Cernobil. Mama lui era insarcinata la acea data cu el.
Postat 09 octombrie 2002 - 15:40
Nu exista cuvinte care sa exprime acesta tragedie. In astfel de situatii ne dam seama cat de mici si neputinciosi suntem in fata sortii si cat de scurta poate sa fie uneori viata. Doamne, Doamne ne da si bune si rele, cum este vorba "sa nu-ti dea Dumnezeu cate poti duce", dar in astfel de cazuri iti vine sa urli de durere pt. ca nu poti intelege ce rau ai facut ca sa traiesti asa ceva. Din pacate eu nu sunt inca mama, dar stiu ca moartea este cea mai cruda si grea durere, iar cei ce raman pot sa fie marcati pe viata.Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si speranta fetitei bolnave!
Laura V.
Postat 09 octombrie 2002 - 16:23
Buna!
Ti-am trimis un mesaj pe mail. Daca totusi nu l-ai primit, ideea e ca de la o vreme inclin sa cred faptul ca tratamentele naturiste nu sunt numai o gluma asa ca nu ar strica o cautare in arhiva revistei Formula As (www.formula-as.ro) unde eu am gasit printre raspunsurile de la cititori mai multe recomandari privind tratarea diverselor tipuri de cancer. Multa sanatate tuturor!
Anca