Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

SUSPICIUNE DE EXTRAUTERINA, VA ROG SA MA AJUTATI..


12 raspunsuri la acest subiect

#1
mina_baciu

mina_baciu
  • Membri
  • 6 mesaje

Postat 01 februarie 2012 - 23:24

Buna,

cu antecedende de extrauterina in octombrie 2010 pe dreapta, avort menstrual 10. 04.2011, o sarcina oprita din evolutie 01. iulie. 2011 am avut curajul sa mai incerc inca odata sa fac un bebe si minunea s-a intamplat.
Ultima menstruatie 05.01.2012
Beta hcg 30.01 - 23, 7
Beta hcg 01.02 - 50,01........
Mi se pare valoare raportata la cele 40 de ora...ma gadesc ca ar trebuit sa fie cel putin 80!
Voi ce parere aveti.....sunt atat de dezamagita...nu stiu cum voi mai rezista inca unui esec! Oare extrauterina si pe stanga#537; mentionez ca, corpul galbel e pe stanga...
Mai cunoasteti pe cineva cu start mai lent, asa ca al meu??

Va multumesc!
  • 0

#2
alinuk

alinuk

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.365 mesaje

Postat 01 februarie 2012 - 23:49

Mina



cred ca daca iti dozezi la 24-48 de ore betahcg ul si daca faci o echografie la un medic bun, lucrurile se vor lamuri.



Ce pot sa-ti spun este ca si eu am avut 3SEU:

salpingectomie stanga la prima SEU, cand am ramas fara o trompa

iar apoi urmatoarele doua SEU pe trompa stanga, tratate cu methotrexat



la cateva luni ..pe cand imi pregateam dosarul pt FIV, am ramas insarcinata...natural



la fel si la un an dupa ce-l nasteam pe primul meu baietel[:I]



iti doresc succes si indeferent cum va fi acum

sa nu iti pierzi speranta!

[flo]





Alinuk[copil]

si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)



party in FEERIE de muzica si dans







............................................................................

Nimic nu-i intamplator!

............................................................................
  • 0

#3
bumblebee

bumblebee

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.414 mesaje

Postat 02 februarie 2012 - 00:30

Nu mai tin minte valori ale B-hcg-ului, dar faptul ca se dulbleaza la 2 zile e de bine[:)]. Sarcina oricum e mica. Acum, controlul la medic este cel care te va lamuri daca sarcina este in uter.

Sper sa fie cu ochi, sa porti sarcina sanatoasa, cat mai usor, la termen si sa auzim numai de bine! [flo]



Alina [mamica] si [copil] Victor Andrei - 23.07.2010 1+



Sa-l ajutam pe Vlad!!

Suc de NONI - Pt. Vlad
  • 0

#4
mina_baciu

mina_baciu
  • Membri
  • 6 mesaje

Postat 02 februarie 2012 - 07:59

mulumesc pentru raspuns, azi merg la doctor cu analizele de la hematologie...
  • 0

#5
mina_baciu

mina_baciu
  • Membri
  • 6 mesaje

Postat 02 februarie 2012 - 08:01

Alina, tu ai facut ceva investigatii suplimentare? Ai fact tratament?
  • 0

#6
bumblebee

bumblebee

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.414 mesaje

Postat 02 februarie 2012 - 11:38

Citat:
citat din mesajul lui mina_baciu
Alina, tu ai facut ceva investigatii suplimentare? Ai fact tratament?
Investigatii suplimentare nu am facut in afara beta-hcg-ului si echo.Tratament am facut si inainte de sarcina si pe tot parcursul sarcinii.[flo]Alina [mamica] si [copil] Victor Andrei - 23.07.2010 1+Sa-l ajutam pe Vlad!!Suc de NONI - Pt. Vlad
  • 0

#7
irbo

irbo

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.077 mesaje

Postat 02 februarie 2012 - 12:04

poate fi si o sarcina care nu evolueaza ok nu neaparat extrauterina. la mine cand nu se dubla la 48 de ore se opreau in evolutie. am patit-o cam de 6 ori...pana mi-am facut analizele de trombofilie si am descoperit ca acolo era problema...asa ca nu te gandi neaparat la SEU, repeta bhcg, si vezi ce se intampla. la eco nu cred ca se vede ceva pana la bhcg 1000 sau cam pe acolo...eu de fiecare data cand ma duceam cu BHCG nedublat imi puneau diagnostic de posibil SEU, insa stiind ce antecedente aveam ( sarcini oprite in evolutie)refuzam internarea...
tin pumnii sa fie totusi bine.

mamica de Rares 21.02.2010
  • 0

#8
mina_baciu

mina_baciu
  • Membri
  • 6 mesaje

Postat 02 februarie 2012 - 12:38

Multumesc din suflet pentru raspuns...
Eu mi-am facut la undeni la dc. Ucatescu si analizele de trombofilie au iesit in limite normale;
Am avut dupa extrauterina un avort menstrual si o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani...
Si la ultima din cate imi amintesc parca tot asa am avut start prost si dupa nu a mai recuperat...
  • 0

#9
bumblebee

bumblebee

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.414 mesaje

Postat 02 februarie 2012 - 13:52

Cu progesteronul cum stai? Ti-ai facut vreo dozare? La mine asta era cea mai mare buba..



Alina [mamica] si [copil] Victor Andrei - 23.07.2010 1+



Sa-l ajutam pe Vlad!!

Suc de NONI - Pt. Vlad
  • 0

#10
violetan

violetan

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.678 mesaje

Postat 02 februarie 2012 - 13:54

Mina, nu inteleg de unde suspiciunea...beta hcg ar trebui sa se dubleze (sau pe aproape) in 48 de ore. La tine e putin peste dublu, deci ar parea in regula...oricum du-te la dr, clar, ca sa fii linistita.
Eu iti tin pumnii si sper din toata inima sa fie bine de data asta.
Si eu am avut SEU, pe dreapta, remisa cu methotrexat. La un an am ramas insarcinata cu Laurashu' [:)]. N-am facut nici o investigatie, nici alt tratament. Deci se poate, ceea ce-ti doresc si tie.
multa sanatate, succes si sa ne tii la curent! [pup]

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007



  • 0


Panic Questions

  • ConstipaÈ›ia la bebeluÈ™i

    CARMENA91
    - Astăzi, 10:55

  • Dormitul pe partea dreapta

    dyana03
    - Astăzi, 08:02

  • GreÈ›uri matinale

    Maria312
    - Astăzi, 06:35

  • Alesiclau
    - mai 19 2022 20:06

  • Dureri

    andronacheari
    - mai 19 2022 15:37

Last Blogs

  • Ne pregătim de a doua ecografie

    IsabelaVasluianu
    - Astăzi, 22:08

  • Vine din nou barza…

    sabina21
    - Astăzi, 21:51

  • Dermatita & diverse

    FlorinaChitu22
    - Astăzi, 21:15

  • Geanta bebelusului

    Marrri
    - Astăzi, 17:25

  • Saptamana 31

    Ligy13
    - Astăzi, 15:07

Recipes

  • Pancakes cu cereale Cheerios Ovaz

    GratielaPopa
    - iun 11 2020 22:19

  • briose cu fructe de padure si Nestlé Cheerios

    GINA-MONICA
    - iun 03 2020 08:33

  • Tarta de prune si miere

    Anda08
    - aug 20 2019 12:37

  • Salata de capsuni

    Anda08
    - iul 03 2019 12:02

  • Clatite sau pancakes cu nuca de cocos si fructe

    Anda08
    - mar 29 2019 12:13

Ultimele aprecieri

  • michelle-usaPoza lui %s

    michelle-usa
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • michelle-usaPoza lui %s

    michelle-usa
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • michelle-usaPoza lui %s

    michelle-usa
    ii multumeste lui

    Collins20
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • michelle-usaPoza lui %s

    michelle-usa
    ii multumeste lui

    Amaryllis1
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • mariusPoza lui %s

    marius
    ii multumeste lui

    Amaryllis1
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -