Am ramas in urma, azi am vazut topicul asta.
Dar nu e de mirare cu timpul pe care il am eu liber, abia reusesc sa deschid calculatorul ca se si reped 4 minute sa tasteze cite ceva.
Noi ne-am nascut la 28 saptamini, sarcina obtinuta prin Fiv dupa 6 ani de tratamente si investigatii.A fost prima procedura din fericire pentru noi reusita, in Romania cu prof Ancar.
Am avut cea mai usoara sarcina zic eu, nu am avut greturi, nu am varsat, nu am avut dureri doar miinile imi amorteau.Dar din pacate membranele unuia dintre copii s-u rupt, pierdut lichid, nasterea declansata fix in ziua cind faceam 28 sapt.
Au avut 1250g-Filip si 1000g Carina si aprox 35 cm(nici nu i-au masurat ca lumea).Nu au respirat singuri, Carina a fost intubata 4 zile, Filip 7.El a facut si un pneumotorax, ni se spunea ca sintem tineri , o sa mai avem copii.
Dar Dumnezeu ne-a ajutat si dupa 2 luni si 10 zile am ajuns acasa, Filip avea 2300g, Carina 2000.
Acum avem un an si 7 luni, si 10, 3 respectiv 9,1kg.Nu stau locului o clipa, se catara peste tot, alearga sint veseli si plini de viata.
Au stat in fundulet Filip la 7 luni , Carina pe la 8 si un pic, ea a mers in picioare la 1 an si 3 luni aproape, din pacate Filip nu merge inca dar cum s-au intimplat atitea minuni in viata lor stiu ca va veni o zi in care nu va mai avea nici el probleme.
Am facut kineto de la 4 luni pina cind s-a ridicat singura in picioare la Carina, cu el mai facem inca si am mers la bazin de la 6 luni.
Dana si comorile ei Filip Alexandru (2.06.2010) si Carina Maria(2.06.2010)
http://s1122.photobu.../Daniela_Marin/