Postat 28 octombrie 2010 - 00:30
Pentru ca Aptamil este un produs Milupa, vreau sa-mi incep relatarea cu mentiunea ca prima mea fiica a fost hranita, dupa ce s-a terminat laptele de la mami, cu Milupa.
Cand a aparut Ana, cea de a doua mandra a familiei am stiut ca trebuie sa aleg o formula inca din prima zi de viata. Motivul care m-a facut sa aleg a fost o prb medicala, acesta fiind un alt subiect, n-am sa-l dezvolt. Am cautat informatii despre formulele existente pe piata si in topul preferintelor a fost Aptamil.
Mi-am facut bagajul de spital, in care am pus o cutie de Aptamil de 300gr si biberoane. Stiam ca in maternitate va bea alt laptic asa ca am vrut sa primeasca inca din prima clipa ceea ce am hotarat eu.
Am continuat cu placere, de ambele parti - tati ar fi vrut sa pastram toate cutiile, dar spatiul nu ne ajuta, asa ca am hotarat sa numerotam cutiile...am ajuns la nr.56!
Editez, completez, caci aseara m-a chemat datoria!
Ziceam de micuta Aptamil, caci asa ii mai spune tati cand se joaca cu ea si o apuca de picioarele-i grase!
In ce priveste imunitatea, stiu ca bb capata inca din perioada intrauterina, dar mai stiu ca aceasta se pierde dupa primele 3 luni, si o foloseste pe cea capatata dupa nastere, prin alimentatie. Immunofortis s-a simtit prezent, asa cred eu, caci sora mai mare a fost o posibila sursa de contaminare cu virusii din colectivitate( gradinita). Nu pot spune ca nu a racit copilul mic, ba da, dar au fost niste simptome minore( nas curs), fara a ajunge la administrare de medicamente( antibiotic). In cursul primului an al micutei a trecut prin 2 viroze, de fapt 2 viroze le-a incercat pe ambele fete in acelasi timp.
Vreau sa-mi inchei mica Poveste Aptamil cu mentiunea ca nu regret alegerea facuta! Milupa m-a ajutat de la primul copil, iar prin noutatile duse de Aptamil s-a dovedit a fi in continuare de ajutor!
Cris mami de Alexia & Ana