Capitolul 70, Capitolul 71, Capitolul 72, Capitolul 73, Capitolul 74, Capitolul 75
Spor la gatit!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
Ce gatim azi (76)
Deschis de
theophillina
, sep 09 2010 14:10
249 raspunsuri la acest subiect
#1
Postat 09 septembrie 2010 - 14:10
#2
Postat 09 septembrie 2010 - 16:23
#3
Postat 09 septembrie 2010 - 17:35
cartofi taranesti
waffe cu mere
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
waffe cu mere
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
#4
Postat 09 septembrie 2010 - 18:13
Coltunasi cu branza sarata.
#5
Postat 09 septembrie 2010 - 18:15
#6
Postat 09 septembrie 2010 - 18:24
Varza a la Cluj. Maine ciuperci Champignon umplute cu sunca si cascaval asortate cu rosii si trase la tava. Poimaine supa de carne pe prepelite si salata boeuf. Deocamdata atat am proiectat.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
#7
Postat 09 septembrie 2010 - 19:12
Marius, te-ai facut bucatar sef?
P.S. Mie nu-mi place sa gatesc, noroc ca are cine s-o faca. Stiu, nu-i o lauda, dar asta e.
P.S. Mie nu-mi place sa gatesc, noroc ca are cine s-o faca. Stiu, nu-i o lauda, dar asta e.
#8
Postat 10 septembrie 2010 - 06:18
Julie, multumesc. Intreaba francezu de cartofi frantuzesti sa vezi daca a auzit de ei, cam asa si cu mochiul japonez la americani .
As face bilutele dupa reteta ta dar parol ca este suficient zaharul de pe crusta (respectiv ciocolata), incat sa nu fie scarbos orezul neindulcit din mijloc (nu vreau cu sos de soia si restul, dar ma atrag combinatiile amintite de tine)? Le-as face din cand in cand ca un dulce de post plus ca evit fainurile cu gluten.
Am un steamer din bambus pe care nu l-am folosit niciodata pana acum(drept sa spun, imi este cam frica de el ). Sa pun pe fund frunze de salata ca sa nu se lipeasca sau ce altceva?
Daca nu ai timp de povesti te inteleg, voi vedea pana la urma cum rezolv.
Cosminiq, bine ca mi-ai spus, le-am pus lacatel la toate. Glumesc, poti sa copiezi ce vrei. Ca sa ma exprim in termeni poetico-culinari, toamna incepe sa se coaca cerul, primavara prin luna mai curcubeul si norisorii frez la apus iar iarna ploile de cristal.
La tzara americana (poze)
As face bilutele dupa reteta ta dar parol ca este suficient zaharul de pe crusta (respectiv ciocolata), incat sa nu fie scarbos orezul neindulcit din mijloc (nu vreau cu sos de soia si restul, dar ma atrag combinatiile amintite de tine)? Le-as face din cand in cand ca un dulce de post plus ca evit fainurile cu gluten.
Am un steamer din bambus pe care nu l-am folosit niciodata pana acum(drept sa spun, imi este cam frica de el ). Sa pun pe fund frunze de salata ca sa nu se lipeasca sau ce altceva?
Daca nu ai timp de povesti te inteleg, voi vedea pana la urma cum rezolv.
Cosminiq, bine ca mi-ai spus, le-am pus lacatel la toate. Glumesc, poti sa copiezi ce vrei. Ca sa ma exprim in termeni poetico-culinari, toamna incepe sa se coaca cerul, primavara prin luna mai curcubeul si norisorii frez la apus iar iarna ploile de cristal.
La tzara americana (poze)
#9
Postat 10 septembrie 2010 - 10:34
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Marius, te-ai facut bucatar sef?P.S. Mie nu-mi place sa gatesc, noroc ca are cine s-o faca. Stiu, nu-i o lauda, dar asta e. |
#10
Postat 10 septembrie 2010 - 10:49
Citat: |
citat din mesajul lui ML Julie, multumesc. Intreaba francezu de cartofi frantuzesti sa vezi daca a auzit de ei, cam asa si cu mochiul japonez la americani .As face bilutele dupa reteta ta dar parol ca este suficient zaharul de pe crusta (respectiv ciocolata), incat sa nu fie scarbos orezul neindulcit din mijloc (nu vreau cu sos de soia si restul, dar ma atrag combinatiile amintite de tine)? Le-as face din cand in cand ca un dulce de post plus ca evit fainurile cu gluten.Am un steamer din bambus pe care nu l-am folosit niciodata pana acum(drept sa spun, imi este cam frica de el ). Sa pun pe fund frunze de salata ca sa nu se lipeasca sau ce altceva?Daca nu ai timp de povesti te inteleg, voi vedea pana la urma cum rezolv.Cosminiq, bine ca mi-ai spus, le-am pus lacatel la toate. Glumesc, poti sa copiezi ce vrei. Ca sa ma exprim in termeni poetico-culinari, toamna incepe sa se coaca cerul, primavara prin luna mai curcubeul si norisorii frez la apus iar iarna ploile de cristal.La tzara americana (poze) |