Postat 25 septembrie 2005 - 23:22
Buna,fetelor! M-am intors azi acasa plina de impresii frumoase, mie-mi place mult in Italia, si ca si natura si ca si oameni-sunt mult mai veseli, relaxati, prietenosi, au case frumoase si ingrijite...e o tara super. Singura mea nemultumire a fost ca am vazut fff multe hainute pt copii, m-am uitat pierduta la ele, si n-am putut cumpara nici una pt ca inca nu stiu pentru cine...sper ca nu mai e mult pana voi afla...
Am dat un telefon azi la cine ma mai tine la curent cu Mary, si-mi spunea ca a aflat ca vor incerca sa ia iar legatura cu mama...Sper sa se miste ceva si pt ea...ori-ori...
Am vazut pozele Alexiei de la expo, cred ca am vazut-o si la televizor-oricum am vazut faza in care parintii dadeau avant unor bebelusi in 4 labe, n-am prea inteles dece au si barbetici, dar apoi am vazut in poza Aissei ca e de reclama...Am vazut si ursuletul albastru care avea o fata de te speria si pe tine, om mare, da-pai pe bietii bebelusi...
Maine sper sa ma sune asistenta si sa-mi spuna data cursului...sper sa nu ma mai amane, deja suntem in octombrie...
Ma bucur ca suntem tot mai multe, am si avut de citit si vad ca a-ti deschis si capitol nou...Doamne ajuta sa ne gasim cat mai repede bbicii!!!!
Va pup pe toate si toti [bibe]
patri