Tocmai am facut reteta data de Luna75, cu iaurt, sunt fooaartee bune! Dar cu zahar, ca nu am ingredientele pt. sirop. Doamne, ce repede se fac, 10 min.
Am folosit o lingura mare si la inceput m-am cam speriat ce "aratari" mi-au iesit, apoi am prins dexteritate si nu mi s-a mai imprastiat aluatul in toata oala cu ulei. De aia le zice oare exotice... ca ies niste forme ciudate..
Multumim Luna75!
Gogosi buuuune
Deschis de
Tinna S.
, dec 05 2007 01:05
28 raspunsuri la acest subiect
#21
Postat 30 ianuarie 2008 - 16:07
#22
Postat 01 februarie 2008 - 14:21
Am incercat reteta pe care am scriso mai inainte,si gogosile au iesit foarte bune si goale inauntru.M-am bucurat enorm,pt ca de obicei imi ieseau pline.
hey!
hey!
#23
Postat 01 februarie 2008 - 21:56
Am mancat in Grecia niste gogosi foarte bune [pofta]. Gogosile erau mici si stropite cu un sirop facut din apa, miere de albine si scortisoara. O minunatie.
Nu stiu reteta de gogosi, dar am intrat sa va zic de sirop.
Cristina & Elise-Stefania
Nu stiu reteta de gogosi, dar am intrat sa va zic de sirop.
Cristina & Elise-Stefania
#24
Postat 01 februarie 2008 - 23:02
Va scriu si eu o reteta simpla si ieftina!
1kg faina, 500ml apa, 3 linguri ulei, 2 linguri zahar, un praf de sare, 1 cubulet (25g) drojdie proaspata.
Se dizolva drojdia in apa calduta si se framanta apoi bine cu toate celelalte ingrediente, se pune la crescut iar cand si-a dublat volumul se intinde foaie groasa cam de 4mm se taie cu paharul si se prajesc gogoselele in ulei incins!Se pudreaza/tavalesc prin zahar pudra imediat!
....ies multeee, cam 2 lighenase![pofta]
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
1kg faina, 500ml apa, 3 linguri ulei, 2 linguri zahar, un praf de sare, 1 cubulet (25g) drojdie proaspata.
Se dizolva drojdia in apa calduta si se framanta apoi bine cu toate celelalte ingrediente, se pune la crescut iar cand si-a dublat volumul se intinde foaie groasa cam de 4mm se taie cu paharul si se prajesc gogoselele in ulei incins!Se pudreaza/tavalesc prin zahar pudra imediat!
....ies multeee, cam 2 lighenase![pofta]
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
#25
Postat 02 februarie 2008 - 12:52
Intrebare: gogosile astea buuuune [pofta] ingrasa?
Pe vremea cand faceam si eu gogosi, tot reteta asta o foloseam (cea postata de Luna75). Stiu ca erau delicioase!
In ultima vreme m-am lasat de gatit dulciuri, pt ca nu rezistam, si le mancam aproape singura (sotul mananca mai rar). Dar e bine de improspatat memoria, ca acush-acush trebuie sa gatesc pentru strumf gogosi buuuune .
_____________________
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Pe vremea cand faceam si eu gogosi, tot reteta asta o foloseam (cea postata de Luna75). Stiu ca erau delicioase!
In ultima vreme m-am lasat de gatit dulciuri, pt ca nu rezistam, si le mancam aproape singura (sotul mananca mai rar). Dar e bine de improspatat memoria, ca acush-acush trebuie sa gatesc pentru strumf gogosi buuuune .
_____________________
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
#26
Postat 03 februarie 2008 - 01:05
dar reteta de gogosi cu gem are cineva, nu umplute cu gem dupa ce s-au copt, ci inainte ... cred ca le mai spune si langosi
http://s244.photobuc...ub/?action=view
http://s244.photobuc...ub/?action=view
#27
Postat 05 februarie 2008 - 18:39
quote:
Originally posted by Vivela
Intrebare: gogosile astea buuuune [pofta] ingrasa?
[:-)))] ba daaaaaa... dar ce mai conteaza, eu am bagat azi o serie! [pofta]
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
#28
Postat 14 noiembrie 2009 - 06:15
nu am incercat niciodata cu iaurt, numai cu lapte. merci pt reteta [pofta]