Si eu oscilez in a alege doza 3, o prietena a fost ieri, ea a ales Moderna (dupa AZ).
Nu stiu in alte locuri cum sunt cadrele medicale, dar aici e ca la piata, alegi ce vrei tu.
Postat 08 noiembrie 2021 - 10:09
Si eu oscilez in a alege doza 3, o prietena a fost ieri, ea a ales Moderna (dupa AZ).
Nu stiu in alte locuri cum sunt cadrele medicale, dar aici e ca la piata, alegi ce vrei tu.
Postat 08 noiembrie 2021 - 10:57
Velvet, tu ai avut efecte secundare din cauza anticorpilor naturalic are au reactionat la vaccin.
Postat 08 noiembrie 2021 - 11:06
nu stiu, Coca. cum m-am infectat intre doze , adica doza 1 si 2, am ales sa fac si doza 2, sa nu pierd schema de vaccinare. iar acum, cu copii bolnavi in clase, am ales la 7 luni sa fac si doza 3. o fi bine, n-o fi...oi vedea.
nu stiu ce anticorpi am , ca nu m-a interesat. si sora mea mi-a zis ca am sigur inca anticorpi, boala+vaccin, ca m-am grabit cu doza 3. deh, asa-s eu cu rabdarea
Editat de velvet, 08 noiembrie 2021 - 11:06 .
Postat 08 noiembrie 2021 - 11:08
Și eu am făcut sambata doza booster, tot cu Pfizer. Dacă după primele doze am avut ceva reacții a doua zi după vaccinare - frison, dureri de muschi/încheieturi, stare de oboseala, durere la locul injectării, iată ca după doza 3 nu am avut nici-un fel de problema, ca și cum nici n-as fi făcut-o.
Postat 08 noiembrie 2021 - 11:15
nu stiu, Coca. cum m-am infectat intre doze , adica doza 1 si 2, am ales sa fac si doza 2, sa nu pierd schema de vaccinare. iar acum, cu copii bolnavi in clase, am ales la 7 luni sa fac si doza 3. o fi bine, n-o fi...oi vedea.
nu stiu ce anticorpi am , ca nu m-a interesat. si sora mea mi-a zis ca am sigur inca anticorpi, boala+vaccin, ca m-am grabit cu doza 3. deh, asa-s eu cu rabdarea
PAi nu-i rau ca ai facut ... doar ca ai reactii cam naspa. La noi iti spune doc la vaccin chestia asta.
Postat 08 noiembrie 2021 - 11:17
Coca aici mi-a zis doctoru'de la triaj "doamna cu paru'de foc" iar cel care mi-a dat adeverinta mi-a zis ca arat minora. de-astea
Postat 08 noiembrie 2021 - 11:23
Coca aici mi-a zis doctoru'de la triaj "doamna cu paru'de foc"
iar cel care mi-a dat adeverinta mi-a zis ca arat minora. de-astea
Postat 12 decembrie 2021 - 14:27
Sunt mai mult pentru a treia doză de vaccin decât împotriva.
Postat 14 decembrie 2021 - 12:51
Azi am facut si noi Booster-ul aici in Cipru. Prost organizat - in spital - aglomeratie - fara circuit de intrare si iesire, coada...
In Romania a fost o experianta mai buna.
Postat 14 decembrie 2021 - 14:18
Fiica-mea a facut doza 3 ieri, in Seoul (pe 11 a facut 6 luni de la doza 2); tot Moderna, ca si primele 2..acolo fac Moderna incepand cu 20 de ani, dar au decis sa-i faca tot Moderna, ca si primele 2 doze...o doare doar bratul...a fost la o clinica (sunt si centre de vaccinare, dar ea a ales clinica).
Eu de-abia maine pot sa fac programarea (atunci sunt 6 luni de la doza 2), al meu sot e programat deja.
Parintii mei si rudele din tara (programate de mine) au facut dej doza 3. La fel si fratele meu (el are boala cronica, medicul lui l-a programat imediat la doza 3).
Editat de Ella73, 14 decembrie 2021 - 14:20 .