OK - deci sunt pregatita pentru atac. Va spun deseara ce a iesit.
Multumesc la toate! va pup
Postat 16 noiembrie 2017 - 12:24
OK - deci sunt pregatita pentru atac. Va spun deseara ce a iesit.
Multumesc la toate! va pup
Postat 16 noiembrie 2017 - 12:25
nu ies prea mici?
Postat 16 noiembrie 2017 - 12:45
nu ies prea mici?
Cred ca pe ine ma intrebi...nu,nu ies pentru ca s ebat foarte bine,ies subtiri si cind am in plan sa fac snitele aleg unul mai grosut.
Ies niste snitele perfecte!!!!
Postat 16 noiembrie 2017 - 13:08
Cand iau muschiulet il fac tot la cuptor , cum a zis roxana.
Incing bine cuptorul , las tava in cuptor , tavalesc muschiuletul in ulei de masline si lamaie , adaug doua cepe rosii mari taiate in patru , un mar mare , pastarnac , cartofi curatati .
Le pun toate in tava stropite cu ulei de masline si las 10 min sa se rumeneasca la foc mai mare apoi reduc temperatura si adaug un pic de apa sau supa. Le las la cuptor nu mai putin de 40 min.
Postat 16 noiembrie 2017 - 13:16
Andacos, sa stii ca am sa incerc si eu varianta cu ciuperci si smantana. Dar de care smantana folosesti si cata?
Postat 16 noiembrie 2017 - 13:25
Andacos, sa stii ca am sa incerc si eu varianta cu ciuperci si smantana. Dar de care smantana folosesti si cata?
Eu fac un amestec de creme freche si smintina lichida/lapte ,in care adaug uneori jägersoße(pungute de la Maggi)sau doar condimentez amestecul cu ce am inspiratie.
Postat 16 noiembrie 2017 - 13:27
Si tot amestecul asta de smantana trebuie sa acopere complet muschiuletul si ciupercile, sau cum?
Editat de mianda, 16 noiembrie 2017 - 13:27 .
Postat 16 noiembrie 2017 - 13:34
Si tot amestecul asta de smantana trebuie sa acopere complet muschiuletul si ciupercile, sau cum?
Da,se pune peste muschiulet,ceapa si ciuperci.
Eu la un muschiulet(cam 5-600 g)pun 2-3 cepe mari,cam 4-500 g ciuperci,si fac un amestec dintr-o cutie de creme fraiche(sau smintina) si 200 ml smintina lichida sau lapte.
In reteta mea ,scrie ca se lasa la rece cam 24 de ore(cu amestecul de smintina peste),insa cum spuneam,daca nu am timp o fac la foc automat.
Sa stii ca e foarte buna si daca ai musafiri de exemplu,o poti prepara cu o zi inainte s anu te aglomerezi prea mult.
Postat 16 noiembrie 2017 - 13:43
Multumesc. Chiar voi face si eu. Iti voi spune daca mi-a reusit si daca a avut succes la mofturosi.
Postat 16 noiembrie 2017 - 13:49
In principiu nu ai cum da gres...ciuperci ,smintina,carne...succes garantat!!!!