Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastra și a dispărut de Jonas Jonasson. Pt ca e o carte savuroasa, plină de umor și fantezie.
Mihaela am impresia ca am vazut un astfel de film. Era suedez. O fi ecranizarea acestei carti?
Postat 10 august 2017 - 12:08
Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastra și a dispărut de Jonas Jonasson. Pt ca e o carte savuroasa, plină de umor și fantezie.
Mihaela am impresia ca am vazut un astfel de film. Era suedez. O fi ecranizarea acestei carti?
Postat 10 august 2017 - 13:10
Da, este ecranizarea suedeza a cărții. Eu am vrut sa citesc cartea mai întâi, o sa văd filmul in Weekend :).
Sunt curioasa, in carte sunt multe detalii care nu știu cum și dacă sunt redate in film.
Editat de mihaela_s, 10 august 2017 - 13:12 .
Postat 10 august 2017 - 13:46
haios film :)
Postat 10 august 2017 - 14:29
haios film :)
Cartea e de-a dreptul savuroasa! O recomand. Eu am ascultat-o in suedeza, sper ca și traducerile sa fie la fel.
Postat 11 august 2017 - 06:31
Eu am descoperit-o pe Kate Morton si am devorat trei carti in ritm de trei zile pe carte. Am citit Orele Indepartate, Casa de langa lac si Gradina uitata. Mi-au placut toate. De ce le-am ales? Pentru ca m-am saturat de filosofii, intertextualitate, high culture, postmodernism si interpretari. Astea-s niste povesti. Ca un film de sambata seara din alte vremuri.
Postat 11 august 2017 - 08:43
Eu am descoperit-o pe Kate Morton si am devorat trei carti in ritm de trei zile pe carte. Am citit Orele Indepartate, Casa de langa lac si Gradina uitata. Mi-au placut toate. De ce le-am ales? Pentru ca m-am saturat de filosofii, intertextualitate, high culture, postmodernism si interpretari. Astea-s niste povesti. Ca un film de sambata seara din alte vremuri.
in sfarsit cineva caruia i-a placut stilul ei!
Le-am citit pe toate. Mai adauga "Pazitoarea tainei"
============
Am citit in ultimile 2 luni peste 20 de carti. Imi e greu sa aleg unele de vara insa am sa incerc:
Postat 11 august 2017 - 12:05
Am început acum Pazitoarea tainei (mi-a luat puțin pana sa înțeleg ca e aceeași carte, in suedeza e tradusă Un secret bine păstrat :) ). Îmi place stilul
Postat 11 august 2017 - 12:35
Kate Morton, scrie superb, mai ales perioada primului razboi.
Dar,
dupa gradina uitata, pazitoarea tainei si Casa de langa lac, am aterizat in Casa de la riverton am cam tras de ea, scrisa anterior celorlalte.
so, primele le am PDF, in Romana.
Doritori?
in schimb am descoperit Irvin Yelom . Plansu lu Nitzsche, minciuni pe canapea sau calaul dragostei. Minunat!
Mai am niste titluri
Postat 11 august 2017 - 12:39
Mai am o lista in asteptare,
parinoush saniee
eric Emanuel Schmitt
si cum scria Mocca sau fleur (?! ) Marc Levy
Postat 11 august 2017 - 12:44
Eu am citit acu cateva luni: Sa nu ucizi o pasare cantatoare. E nr 1 momentan.
Ce am citit de la copii: Wunder/ cred ca minunea e pe romaneste/ R palacio. E minunata.
TIMP PENTRU SUFLET SI MINTE →
Zona artelor →
Clubul cartilor →
Cărți pentru copii în limba română - acum în GermaniaCreat de
tavibolog
, 27 feb 2019
carti, copii, germania și încă 1...
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →