Pentru cirnati de casa iti trebuie un porc de casa.
Altfel nu e de casa.
Postat 30 noiembrie 2016 - 23:36
Pentru cirnati de casa iti trebuie un porc de casa.
Altfel nu e de casa.
Postat 30 noiembrie 2016 - 23:40
Acum foarte serios : in cirnati se pun bucatile care ramin de la transat carnea.
Sunt doua curente : sa pui apa in carnea de umplut si sa-i consumi repede sau sa nu pui nimic si sa-i lasi sa se usuce.
Daca iei carnea de la macelar : o ceri slaba pe de o parte si ceri separat grasimea de la git care e cea mai buna la mezeluri.
Postat 01 decembrie 2016 - 08:25
Nici noi nu facem multi, cat sa avem de pofta.
Da :) porc de casa ... eee macar niste carnati facuti de noi, sa stim ce bagam macar in astia :)
A nu, ca noi nu vrem sa ii consumam repede, am auzit sie u parca de faza cu apa, dar nu.
merci de pont ;)
Postat 01 decembrie 2016 - 09:22
Iarna, niste carnati de casa sunt super deliciosi.
Evident, cand ii faci de casa stii ce carne pui acolo, ce condimente si ce NU pui acolo. Asa cum se pune in comert: coloranti alimentari, E-uri, gelatina si carne de te miri unde.
Asa ca - wow, spor la gatit Anda08 - sper sa iasa biniditat.
PS: si muuult usturoi
Postat 01 decembrie 2016 - 09:33
hihii multumiiim :)
daaaa MUULT usturoi ;)
Postat 23 decembrie 2016 - 23:41
Editat de michelle-usa, 23 decembrie 2016 - 23:44 .
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Alimentatie sanatoasa →
Carnea pregatita la gratar: pericole ascunse de catre trebuie sa stiiCreat de
redactor
, 23 iun 2015
carne, gratar
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Carne de puiCreat de
C0smina
, 16 ian 2015
carne
|
|
||
GENERATIA DESPRECOPII →
Diversficarea bebelusului (forum discutii) →
Carnea in alimentatia bebelusului: cand, cat si cumCreat de
redactor
, 02 oct 2014
diversificare, carne
|
|